Yalanlar Yalanlar Yalanlar ...

malesef bu sevgi yüklü arkadaşlardan çok var piyasada.. yalancı hileci adamlar.. insanın ikinci el motor alası gelmiyor..
siz motoru tanıyorsunuz galiba

malesef bu sevgi yüklü arkadaşlardan çok var piyasada.. yalancı hileci adamlar.. insanın ikinci el motor alası gelmiyor..
siz motoru tanıyorsunuz galiba

Evet tanıyorum, motora bakmışlığım var, geçmişini de biliyorum. Asla ve asla yaklaşılmayacak bir motor.

Evet tanıyorum, motora bakmışlığım var, geçmişini de biliyorum. Asla ve asla yaklaşılmayacak bir motor.

bilgi için teşekkürler.. belki forumda fovorilere ekleyen vardır.. inş. görürde vazgeçer...
böyle yalancı ilanları yayımlarsak çok güzel olur..

Türkiye'de istisnalar dışında 2. el motosiklet alınmaz. Paranız sıfırını almaya yetmiyorsa bir alt sınıftan sıfır araç alın. Ben 2. el araca her zaman kullanan kişinin çöpü olarak baktım. Böyle bakmaya da devam edeceğim. :cat:

Türkiye'de istisnalar dışında 2. el motosiklet alınmaz. Paranız sıfırını almaya yetmiyorsa bir alt sınıftan sıfır araç alın. Ben 2. el araca her zaman kullanan kişinin çöpü olarak baktım. Böyle bakmaya da devam edeceğim. :cat:
adamın tipe bakıcaksın 1
adamla konuşucaksın hangi pskolojide
adamın ilanındaki yazılanları okudugum anda vazgecerim ben..
ne olursa olsun cok istisnadır hyosung gt 250 r ın temizini bulmak
çünkü böyle gerizekalı adamlar kullanıyor
apaçi motoru diye boşuna nam salmadı hyosung gt 250 r

Artı bu motor ben gördüğümde 3700 tl ye satılmıştı belirtmekte fayda var sanırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar