- Konu Yazar
Dostlar yaklaşık 1 yıldır araştırıyorum 2013 gibi de motorumu alacağım hayırlısıyla.Ehliyeti de almak üzereyim sonra sürüş teknikleri(Ya İstanbula gidip Honda'dan eğitim alacağım veya İzmir'den özel ders alacağım)eğitimi alacağım.8-9 ay sonra da motorumu almayı planlıyorum.Aslında tarz olarak Cruiser ve SS seviyorum,SS de şuanda tek kuvvetli alternatik Honda CBR 250R hafta içi bayisine gidip üzerine de oturdum.Ama cruiser motor diyince elimde seçenek yok(2.el demeyin 2.el almayacağım içime sinmez ve ilk motor olduğundan kazıklanmak muhtemel).İlk motor olduğundan 125 olmamalı çünkü hemen satma cc yükseltme seçeneğim yok 250 den de yukarı olmamalı tehlike arz eder.Elimdeki seçeneklere bakıyorum biri GV250 ama motoru Kanuni showroomlarda sergilemiyor bile üstelik motor kendi öz adıyla satılmıyor o yüzden eliyorum sonra bakıyorum Regal Raptor'a kullanıcılar memnun ama ne de olsa bir Çinli motor bloğundaki boşluk gidip bayisinde gördüğümde süslü çocuk bisikletine benzemesi(çok kalitesiz duruyor malzemesi) beni regalden soğuttu.Keeway diyorum hyr kesinlikle ama yedek parça sorunu var keeway regal kadar iyi değil diyorlar vs.Bütçem arkadaşlar 7.000 ile 10.000 tl arası ama bu arada bulabileceğim 0 km,bana sorun çıkarmayacak adam gibi cruiser yok,var mı bilmiyorum o yüzden size soruyorum belki de gözden kaçırdığım çok iyi markalar var.Veya duyduğunuz 2013 te şu kaliteli marka 250 lik cruiser getirecek dediğiniz bir durum var mı?Yardımınızı bekliyorum cruiser seçiminde tıkandım kaldım motora başlayacak cruiser isteyen,0 olsun çok yakmasın 250-350 cc olsun diyen bir adam motora binemeyecek mi ülkemizde?(Honda ya Yamaha ya msj atıyorum Avrupa bölgesine 250 lik cruiser getirmiyoruz diyorlar.)