24-25-26 Ağustosta , kamp yapıyoruz katılmak isteyenler buyursunlar :)

Biraz önce İrfan la görüştüm ,telefonda sesi bir garip geliyordu bir şeyler olduğunu sezdim ve maalesef üzücü haberi aldım.
Kardeşimize Allah (cc) rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.

malesef emrah arkadaşımızı kaybettik gece 3te yola uğurladık sabah ömerin vardınmı diye aramasıyla vefat haberini öğrendik.. çok üzgünüm ALLAH mekanını cennet etsin...gelmesiyle gitmesi bir oldu..çok değerli bir arkadaşımızdı..beyaz tsörtlü emrah:pale:

allah rahmet eylesin:.. bir kaç kez muhabbet imiz olmuştu.. yeni motorumu topluyorum demişti.. kawasaki...

iftar buluşmasında muhabbet etmiştik çok üzüldüm allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
emrah abinin naaşı memleketıne gonderılecek,orada defnedılecek.

Daha dun gece beraberdik gulduk eglendik bugun naaşı memleketine gonderiliyor hayla inanamiyorm ya bu kadar basitmi hersey:-( allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabir versin ...

Daha dun gece beraberdik gulduk eglendik bugun naaşı memleketine gonderiliyor hayla inanamiyorm ya bu kadar basitmi hersey:-( allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabir versin ...

Evet hala inanmakta zorlanıyorum motorasuko için büyük bir kayıptır. Güler yüzlü neşeli kkerdeşimiz nur içinde yatsın Allah Rahmet Eylesin...

soa

dscf0010ys.jpg

Mekanın cennet olsun emrah abim.. Toprağın bol olsun...

Merhaba...
Talihsizliklerle dolu bir hafta...
Kontrol için gittiğimiz doktor tarafından acil olarak Anjio ya alınmamız ve bu Ölüm haberi Gelemediğim için çok özür diliyorum. Rahmetli olan arkadaş ta gezidemiydi? Allah mekanını cennet eylesin. hepimizede sabır versin.

Merhaba...
Talihsizliklerle dolu bir hafta...
Kontrol için gittiğimiz doktor tarafından acil olarak Anjio ya alınmamız ve bu Ölüm haberi Gelemediğim için çok özür diliyorum. Rahmetli olan arkadaş ta gezidemiydi? Allah mekanını cennet eylesin. hepimizede sabır versin.
evet gezideydi hatta sen gelecektin gelemedi die yorumda yapılmıştı güzelbir insanı kaybettik

Belirttiğim gibi hesapta olmayan Problemli bir Anjio oldu eşim Cumartesi sabahı çıktık Koşuyolu Eğitim ve araştırma Hastanesinden. Normalde gün içinde taburcu etmeleri gerekiyordu Fakat Kanama durmadığı için kalmak zorunda kaldık Tekrar özür diliyorum. Bir taraftanda iyiki gelmemişim diyorum. İyiki tanışmamışım Kendimi dahada çok kötü hissedicektim. Allah Rahmet Eylesin

Belirttiğim gibi hesapta olmayan Problemli bir Anjio oldu eşim Cumartesi sabahı çıktık Koşuyolu Eğitim ve araştırma Hastanesinden. Normalde gün içinde taburcu etmeleri gerekiyordu Fakat Kanama durmadığı için kalmak zorunda kaldık Tekrar özür diliyorum. Bir taraftanda iyiki gelmemişim diyorum. İyiki tanışmamışım Kendimi dahada çok kötü hissedicektim. Allah Rahmet Eylesin
eşinize geçmiş olsun ALLAH şifalr versin.. dediğingibi ilkide gelmemişin..:( kötü bir durum..hayat...

Allah rahmet eylesin. Garip hayat, garip dünya. Üzüldüm ama çok üzüldüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar