24-25-26 Ağustosta , kamp yapıyoruz katılmak isteyenler buyursunlar :)

mert.benim işim bitince yola çıkıcam onun için netlik olmuyor bende tahminim4 gibi çıkarız yola ama sadece tahmin..

tamam abi biz ozaman erken kaçarız. Ahmet Doğanla 2 makine çıkarız yola olmadı

---------- Post added at 00:53 ---------- Previous post was at 00:50 ----------

Ahmet usta nediyorsun bu hususta.???

Kocaeli İl Temsilcisi
Kizlar erken giden en guzel cadirlik alani kapar :) ben en son gelecegim ama tabi ,torpilli oldugum icin. Benim cadir hazir olacak :)egelim 45 sen beni dert etme cadirimi kur yeter dert etme cadirimi gorunce kedi gibin yanima kivranmak isteyeceksin ama kusura kalma cok horlarim:)

Bu arada aklima geldikce yaziyorum sort,havlu,isildak yada kafa lambasi,bir adet komando bicagi,1 roket atar ve havan topu mumkunse zirhli aracnizi torbaya koyun ne olmaz ne olmaz :)))

Evet beyler boyuk bulusmaya fazla kalmadi. cok guzel gececek bence :)

Kizlar erken giden en guzel cadirlik alani kapar :) ben en son gelecegim ama tabi ,torpilli oldugum icin. Benim cadir hazir olacak :)egelim 45 sen beni dert etme cadirimi kur yeter dert etme cadirimi gorunce kedi gibin yanima kivranmak isteyeceksin ama kusura kalma cok horlarim:)

Bu arada aklima geldikce yaziyorum sort,havlu,isildak yada kafa lambasi,bir adet komando bicagi,1 roket atar ve havan topu mumkunse zirhli aracnizi torbaya koyun ne olmaz ne olmaz :)))

Evet beyler boyuk bulusmaya fazla kalmadi. cok guzel gececek bence :)

:)) Tamamdır irfan abi o zaman En güzel yer benim :) Biz erkenden gideriz heralde :) Yorgan yastık çadır lamba ızgara için tel çaydanlık getiricez bi aksilik olmazsa. :)

Gölcük grubu dağıld gibi oldu sanırım ben ve Ahmet Doğan var onunlada irtibt kuramıyorum olmadı biz yarın yola çıkıcaz Ben ve arkcımla.

Gölcük grubu dağıld gibi oldu sanırım ben ve Ahmet Doğan var onunlada irtibt kuramıyorum olmadı biz yarın yola çıkıcaz Ben ve arkcımla.

Ben F54 le haberleştim değirmendere ışıklarında buluşacağız saat 12:30 - 12:45 arası yaklaşık olarak. Sende orada olursun 4 motor gideriz

Işıkları geçince sağda beklememi söyledi.. Siyah Twister deve gibi yüklü olacak görürsün :)
41 H 4626

Tamam Migros ışıklar değil dört yol ışıklarda bekliyorsun anlaşıldı bizde bmw r 80 gs olacak siyah

F54

evet beyler demir at hazır bi şekilde aşşığıda beni bekliyor saat 11 30 da egelim le buluşup çıkıcağız yola o bir saat geç çıktığından dolayı biraz geç kaldık sayılır ama olsun sağ sağlim gidelimde vakit önemli değil
saat 13 civarı değirmendere de oluruz büyük ihtimal saat 10 da egelim mesaj atmış osmangazi de yim diye saat 11 30 da buluşuruz ayak üstü bi atıştırıp basar geliriz

Merhaba abilerim kardeşlerim yüksek müsadenizle kaç gün daha orada kalacağınızı öğrenebilirmiyim ?

vay bee. Kimseden ses seda yok. Herkes kampta galiba? Yanlız söylemeyi unuttum. Ben askere giderken oraya(12 yıl önce), göle uğramıştım. O göle bi dişi, bide erkek timsah yavrusu atmıştım. Üresinler diye. Hay allah nasılda unuttum size söylemeyi? :pr: :pl: :queen:

vay bee. Kimseden ses seda yok. Herkes kampta galiba? Yanlız söylemeyi unuttum. Ben askere giderken oraya(12 yıl önce), göle uğramıştım. O göle bi dişi, bide erkek timsah yavrusu atmıştım. Üresinler diye. Hay allah nasılda unuttum size söylemeyi? :pr: :pl: :queen:

Şimdi mi söylenir o ,zamanında ikaz etseydin ya:thumright
Sesleri de çıkmıyor:thumright Gitti sabih sübyanlar:salut:

yaa bende nerde bu elamanlar? Mt de hiç gözükmüyo diyodum. :santa: anca aklıma geldi. Fatihin oltasına bitane yapışmıştır şimdi. F54 bitane timsah derisinden kemer isterim :queen:

yaa bende nerde bu elamanlar? Mt de hiç gözükmüyo diyodum. :santa: anca aklıma geldi. Fatihin oltasına bitane yapışmıştır şimdi. F54 bitane timsah derisinden kemer isterim :queen:
Heyt bre,Adem kardaş sen biraz bekle.Fatih tutacağı o timsahın derisinin bir kısmı ile benim YBR'ye çanta dikecek,diğer bir kısmı ile de kendi YBR'sine :mrgreen::rendeer:.
Şaka bir yana,yahu kardeşler,telefondan da giren falan yok mu yaw:silent:?Merakta bırakmayın bizi:cyclopsan,ara sıra uğrayıverin gari şu siteye:).Sakın oralarda yaramazlık falan yapmayın,uslu durun.Hepinize iyiy eğlenceler ve kazasız belasız mutlu dönüşler :king:.

Guzel baslamistik ancak biraz once kotu bir haber aldik. Arkadaslarimizdan vmax nickli emrah isi oldugu icin gece aytilmisti. Karamurselde kaza yaptigi ve vefat ettigini ogrendik. Insan inanmak istemiyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar