- Motosikleti
- '08 GTR 1400
- Konu Yazar
öncelikler herkese selamlar,
tüm abilerime, kardeşlerime, belki amcalarıma

Adım Kaan, 16 yaşımdayım, Avcılar da yaşıyorum, öğrenciyim fakat bir yandan, freelance şekilde, yazılımcı olarak çalışıyorum.
Motor tecrübesine gelince, 100cc 125cc scooter tarzı kullanmışlığım var, bir de arada bi' elektrikli bisikletle 40 a falan çıkıyorum
Şimdi, ben ehliyetimi bu yaz alacağım abilerim, motoru da Allah izin verirse 2014 Nisan ayında almış olacağım. Biliyorum, çok erken ama şimdiden her şeyi belirleyip modelimi seçip 2014 Nisan ayında çaaak! diye almak istiyorum
Bana yardımcı olabilmeniz için size gerekli bilgileri vereyim:
- boy 185, kilo 83... evet biraz yapılıyımdır, biraz daha zorlasam üçgen vücut
istediğim tarz ise chopper/cruiser, kendi araştırmalarımca aklımda Regal Raptor DD250e-9 var, alacağım makinenin pazarı falan olmasına gerek yok, uzun süre kullanmayı istiyorum, bir sorunum çıktığında gideyim yaptırayım rahatlıkla, bütçem 2014 de 10bin lira olacak ama bütçeyi mümkün olduğunca zorlamamalıyım, daha bunun kaskı var ceketi var mümkünse sıfır istiyorum, ne amaçla kullanacağıma gelince, genel de tabi ki şehir içi ama az uykuyla idare edebilen bir insanım ve geceleri ne yapacağım belli olmaz yani cuma okul çıkışı yanıma sadece yakıt parası alıp Antalya'ya basabilir ve sabaha karşı geri dönebilirim, anlayacağınız uzun yolda rahat olmalıyım 
sanırım biraz uzun bir yazı oldu ama tüm dertlerimi anlatıp, sevecen ve tatmin edici bir yazı yazmak istedim
tüm abilerime, kardeşlerime, belki amcalarıma
Adım Kaan, 16 yaşımdayım, Avcılar da yaşıyorum, öğrenciyim fakat bir yandan, freelance şekilde, yazılımcı olarak çalışıyorum.
Motor tecrübesine gelince, 100cc 125cc scooter tarzı kullanmışlığım var, bir de arada bi' elektrikli bisikletle 40 a falan çıkıyorum
Şimdi, ben ehliyetimi bu yaz alacağım abilerim, motoru da Allah izin verirse 2014 Nisan ayında almış olacağım. Biliyorum, çok erken ama şimdiden her şeyi belirleyip modelimi seçip 2014 Nisan ayında çaaak! diye almak istiyorum
Bana yardımcı olabilmeniz için size gerekli bilgileri vereyim:
- boy 185, kilo 83... evet biraz yapılıyımdır, biraz daha zorlasam üçgen vücut
sanırım biraz uzun bir yazı oldu ama tüm dertlerimi anlatıp, sevecen ve tatmin edici bir yazı yazmak istedim