Yuki YK250 İzci veya Kuba STR250 HANGİSİ?

Arkadaşlar. Bu modellerden birini almayı düşünüyorum. Sizin görüşleriniz özellikle kullananların görüşleri çok önemli. Yardımcı olursanız sevinirim.

Cross sınıfında

Yuki YK250 İzci 250cc: http://www.yuki.com.tr/urun/13/yk250-izci-cross özelliklerine burdan bakabilirsiniz. Peşin Fiyatı: 4800 TL

KUBA STR250 250cc: http://www.kubamotor.com/new3/#/modellerimiz buradan sağda cross u seçebilirsiniz. Peşin fiyatı 4800 TL

Mondial X-Treme MAX / CROSS 150 cc: http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1298 Peşin fiyatı: 3500 TL biraz indirim olabilir.

Motoran 250 cc: http://www.motoran.com.tr/urun/xv-250-cross-balencer/ Peşin fiyatı: 3500 TL biraz indirim olabilir.

Servislere gidip ustalarla konuştum. Kubanın parçalarını temin etmekte sıkıntı yaşanıyormuş. Motoranında biraz sıkıntılı imiş. Yuki ve mondialde servis ve yedek parça sıkıntısı pek yaşanmıyormuş.

Sizce bunlardan hangisini alabilirim? Neden? Ayrıca yarın almayı düşünüyorum. ACELE yardımcı olursanız sevinirim. Ispartada yaşıyorum ve burdan almayı düşünüyorum.

Düzeltme yapıyorum Motoran 250 cc fiyatı 3500 TL değil 4500 TL olacak.

hondanın bir cross modeli vardı ama ikinci elini alabilirsin
bence bunlara bakma derim 1 yıl sonra başın agrır
hakiki çinliyi de 5bin verilmez
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...uhsat-sahibinden-bakimli-cross-93395193/detay
bunlara bak derim ..
10 yaşında bir japon 0 çinliden daha iyidir

2. El değil sıfır almayı düşünüyorum. Hafta sonları köy yolları ve göl kenarında 2-3 saat anca kullanırım. Yorumun için teşekkür ederim.

yedek parça konusunda haklısın kuba biraz sorunlu.mondial 150cc seni kesmez o yüzden yuki alabilirsin.motora baktımda,hem selesi daha rahat görünüyor,hemde arkada tutma demiri yapmışlar yani rahatlıkla topcase koyabilirsin...

yedek parça konusunda haklısın kuba biraz sorunlu.mondial 150cc seni kesmez o yüzden yuki alabilirsin.motora baktımda,hem selesi daha rahat görünüyor,hemde arkada tutma demiri yapmışlar yani rahatlıkla topcase koyabilirsin...

Teşekkür ederim. Sabah Yuki Yk 250 izci modeli kırmızı renk almış bulunuyorum. Akşam üstü servisten teslim edecekler.

Şimdi ki sorum is bana kask, bot, eldiven, elcik korumaları, ceket ve pantolon lazım. Bu konularda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Teşekkür ederim. Sabah Yuki Yk 250 izci modeli kırmızı renk almış bulunuyorum. Akşam üstü servisten teslim edecekler.

Şimdi ki sorum is bana kask, bot, eldiven, elcik korumaları, ceket ve pantolon lazım. Bu konularda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

nerede bulunuyorsun?İstanbul'da isen bunlar kolay,ama İstanbul dışı fazla seçenek yok o zaman'da internetden alabilirsin.motomax bu konuda iyidir,tavsiye ederim :cat:

Ispartada yaşıyorum. Denizli ve Antalayada bulunan arkadaşlardan giysi, korumalar vs.. konusunda yardım istiyorum.

arkadaşlar geçen hafta üç arkadaş yuki izci aldık. motorun gücü çok güzel tatmin ediyor. ama bazı parçaları dandik gibi. dış plastikleri esnek ve güzel. ama motoru arazide kullanacaksanız bir yönden kötü. çok ağır bi motor. ağırlığı çok yorucu. 133 kg yazıyor yukinin sitesinde. ağırlık olarak kuba daha avantajlı gibi. yukinin süspansiyonu da güzel. str 250 yi deneme fırsatım olmadığı için tam olarak karşılaştıramıyorum. kafama takılan tek olumsuz yanı ağır olması. o da kullanacağınız alana bağlı

yuki izci kullanan yokmu hiç arkadaşlar kendi motorumu sattım yuki hakkında bı yorum okusam gidip alıcam o haldeyim :)

Lifan LF200 GY- 6 yı da araştırmanı öneririm. Yukide önermişlerdi iyi bir makine gibi görünüyor ama fiyat performans olarak lifanı tavsiye ederim.

Arkadaşlar motor olayını 10 yıl önce noktalamıştım. Ama 10 yıl sonra tekrar motor aşmaya karar verdim ve yuki 250 izci aldım. Bu motoru almamın nedeni hem asfaltta hemde arazide kullanmak amaçlı. Asfaltta kullanmak zevkli hiç bir titreşim veya vibrasyon yok 120km kadarda hız yapabilirsiniz. Yalınız sadece arazide kullanmak için alıyorsanız kullana bilirsiniz ama 133 kg olması nedeni ile kullanıcıyı biraz yormakta. Doğal olarak araziye çıktığınız zaman düşmemek elde değil ve düştükten sonra motoru yeniden 2 teker üzerine çıkartmak sıkınıtlı oluyor. Farzı misal motoru yama bir yerde düşürüyorsunuz lastiklerde yukarı bakıyorsa yandınız yeniden 2 teker üzerine çıkartmak için baya bir uğraşı istiyor ve diğer bir konu motor ağır olduğu için yokuşları tam çıktım diyorsun ama genelde hüsranla karşı karşıya kalıyorsun.

Bu konuları yazarken kesinlikle yuki 250 izciyi kötülemek gibi bir amacım yok çok güzel bir motorsiklet yapmışlar ama biraz daha hafif olsaymış mesela 115 veya 110 kg kadar o zaman tadından yenmezdi.

selamlar. bende yuki izci aldım, motorun malzeme kalitesi bana göre SRT 250 ve RKS 200 e göre oldukça iyi, ağırlığı konusunda evet biraz daha ağır 15-20 kg Kadar, ancak makineye birkaç modifikasyon yaparsanız bunu nispeten çözebilirsiniz, eksoz değişimi, çamurluk değişimi,vs. diğer yandan arazide keçi gibi kullanmak için dişliler ile oynamanız gerekir, azami sürati düşürsede torku arttırdığından arazide iyi bir performans sağlayabiliyor.

Tüm cross dostlarına selamlar.
Yuki 250 izci konusunu okuduktan sonra bir tanede ben aldım. motor gayet iyi en güzel yanı granajları yumuşak her hangi bir kırılma olmuyor ama dediğiniz gibi motosikletin ağır olması, ağır arazide çok kötü zorlamakta. Birde dğer eski bir yönü ön amortisörleri ani dalmalarda didon kontrolünü kaybetme olasılığı bulunmakta ve bunların tamamının çözümüde mevcut ön amortisörlerin yağını boşaltılıyor ve 10/40 yağ ile doldurulduğunda ani dalmalarda didon konrtolü artık elinizde oluyor. Motor kısmı gayet güzel olmuş üstten eksantrik zincirli olması başarılı bir çalışma olmuş ve motor ile biraz oynama ile 18 hp lik motor bir anda 25 hp ye kadar çıkabiliyor. arka lastiği 110-100-18 cross lastiği taktığınızda arazide daha kullanışlı hale geldiği gibi ön ve arka dişlilerle oyna yapıldığında tadından yenmez halle geliyor. Her ne kadar bacağımı kırmış olsada cross'u ve motorsikletimi seviyorum. :)

Arkadaşlar YUKİ 2013 250 gy 7 kullanıcı kılavuzu lazım. motoru yeni aldım. Yağ ne kullanır? ne kadar kullanır? Buji ne kullanır? Lastik hava basınçları gibi bilgilere ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar