Pempe Apachi

Bayramın 2. günü organizede sessiz ve huzurlu bir şekilde kafa dinlerim düşüncesi ile bir bardak nescafe hazırlayıp bacaklarımı tam sandalyeye atıyordum ki....
Peugeot 105 gürültülü ve hızlı bir şekilde fabrika girişinin önünden geçti gitti. Gitti ama hala ses geliyor. dedim bir daha gelmez. Bir baktım ses tekrar çoğalıyor.
Pencereyi açıp tamda egzozuna diyecekken bir baktım 2 adet kız hız denemesi yapıyor. Ana hemde apachi üstelik pempe apachi :santa:
Dedim bayramda çalışmanın vermiş olduğu stres ile halüsinasyon görüyorum. Elimi yüzümü yıkadım. Motordan hafif benzin kokladım. :pl:
Aldım elime telefonu bekliyorum. 1 dk sonra yine geçtiler. ikisinin de gözü bende. Kızlar radara yakalandınız.
Arkadaş birde erkek gibi yatıyorlar. Artık 120 km hıza çıkmaya mı çalışıyorlar ne yapıyorlar. :pale:
Fotoyu çekince sanırım tırstılar ve bir daha gelmediler. Bende kaldığım yerden huzurlu bir şekilde nöbetime devam ettim.
Pempe motorlu kız apachi ilk defa gördüm. Umarım numunedir. :p

Dün Kipa'nın ilersinde ışıklarda ben bunun daha güzelini gördüm çekebilseydim fotoğrafını çekecektim abartmıyorum ön tarafa en az 12 tane far bağlamış yine böyle pembe pejoydu; bir sesi var göreceksin. Angara modifiyeli ybr'leriyle rahat kapışır. :queen: İki Kask üstü fotoğraf makinesi lazım böyle anları yakalayabilmek için. Bir de apaçi apaçidir kadını erkeği olmaz. :p

Apachi gördüğüm zaman afrikadaki yerli avcı zihniyeti oluşuyor bende. 2 mt uzunluğundaki boruyu ön tekerine fırlatıp avlamak istiyorum. :p
Apachinin dediğin gibi kadını erkeği olmaz. Bunu görmüş oldum. Allah ortaya karışık olandan korusun :queen:

c90

siz onu bırakın
biz gençliğimiz de mobiletlere atlayıp çevre köylere kız tavlamaya çıkardık caka satardık
bayramın birinci günü kızlar atlamışlar cup lara bizim köye oğlan tavlamaya çıkmışlar
dedim vay beee Dünya tersine dönmüş Şaş kaldım hayatın çivisi çıkmış
neye yanarım arkadaş gibi foto almadığıma yanarım::gazla::
aman be gazla demek geldi içimden fakat bu da artık çook fazla
bu gençlik kızlar hazır yorulmadan heyecanlanmadan manita sahibi olacaklar
TABİ Kİ DİĞER KIZLARDAN ÖZÜR DİLERİM vay analar babalar vay kızların medeni cesaretimi azdı acabaa çok düşündürücü ::gazla::

Valla benim sahip olduğum ilk motordur. 6 sene bindim. Apachi olduğumu hiç hatırlamam. Gerçi bizim zamanımızda apachi yoktu. Sonradan türedi.
Biz benzin parasını bulduk halaya duruyorduk. Nerde öyle bir düzine lamba takacak para hey gidi günler heyyyy.

Hiç unutmam kız meslek lisesinin önünden hızla geçiyoruz. kızlara hava yapacağız. Sağdan renault 12 gel bana yandan göm, elektirik direğine yapıştır.
Sivil polis, ne yapıyorsunuz lan burda dedi. Ben otomatik motoru tamirhaneden aldım bakımını yapıyoruz. insan böyle sıkıştırılır mı dedim.
Arkadaki salak arkadaşım abi sevgilimiz kapıda ayıp oluyor dedi. Adam başladı çatara patara girmeye, ben nasıl kaçtım belli değil.
itiraf ediyorum. O gün bugündür artçı almam :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar