[İzmir - MT]

bence terminalden geleceğin otobüs firmasının şehir içi servisine bin. bütün firmaların gaziemire ücretsi servisi var.bindiğin araç şöförüne sor sarnıç a nası gidicem diye
sana oradan kısa bi aktarma yapma konusunda fikir verir.yada oraya en yakın yerde indirir seni,bi taksiye binersin heralde en fazla 10-15 lira yazar taksi gaziemir - sarnıç arasında :)

bu arada sinan niye söktün bu kadar motoru :) yapboz gibi oynuyosun valla motorla iyi cesaret :) bende o cesaret yok :D

teşekkürler arkadaşlar..daha öncesinde gezmeye çıkıp metro ile dönmüştük..yollar inşaat halindeydi..çok uğraşmıştık o zaman..
inşallah hayırlısı ile hallederiz..
teşekkürler yinede....

Samet Can'ın dediği gibi servise bin gaziemirde in. Servis durağı sarnıç durağına yakın. Servis seni ya kendi durağına geçmeden ışıklarda tansaşın orda indirirse karşıya geçmene gerek kalmaz tansaşın girişi tarafına yönelir bankamatikleri geçip sorarsın durağı. Zaten arada 10m kalmıştır. Eğer tansaşın orda ışıklarda durmayıp u dönüşü yaparsa biraz yürümen ve karşıya geçmen lazım. Sonra gene aynı tarif. Minibüse binince yolunda 10 15 dk sürüyor zaten sonrası kolay...

Tüm tanıştığım ve henüz tanışamadığım,İzmir mt. arkadaşlarımın en samimi duygularımla bayramını kazasız,hoş anılarla tamamlaması dileği ile:) :) :)

Samet Can'ın dediği gibi servise bin gaziemirde in. Servis durağı sarnıç durağına yakın. Servis seni ya kendi durağına geçmeden ışıklarda tansaşın orda indirirse karşıya geçmene gerek kalmaz tansaşın girişi tarafına yönelir bankamatikleri geçip sorarsın durağı. Zaten arada 10m kalmıştır. Eğer tansaşın orda ışıklarda durmayıp u dönüşü yaparsa biraz yürümen ve karşıya geçmen lazım. Sonra gene aynı tarif. Minibüse binince yolunda 10 15 dk sürüyor zaten sonrası kolay...
durağın adı sarnıçtı ama nizamiye o durağa oldukça uzak..geçen sefer arkadaş kandırdı yankın yürürüz dedi 45 dakika sürdü...:pr:

bu sefer yalnızım...yanımda arkadaşım da yok,bilmediğim bi yerde bir başıma kurtlara kuşlara yem olmasam diyorum....:salut::salut: :pl::queen::flower:

ama oraya gitmenin de başka alternatifi yok bildiğim kadarıyla.
sen garajdan otobüs firmasının gaziemir ücretsiz servisine bin.ona sorarsın belki bi başka otobüs geçer oraya.olmazsa benim dediğim gibi taksiye binersin 15 lirayı geçeceğini sanmıyorum gaziemir-sarnıç arası.

Ya ben gaziemirdeyim sarnıçta oturuyorum durağını biliyorum ayrıca otobüs servisleride genelde aynı yerde duruyorlar sen diyeceksinki beni tansaşta indir. En kolay ordan olur. Adam seni tansaşta indirsin durak 5 dkka sürmüyor

Denizli İl Temsilcisi
tüm izmir mt ailesinin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım .

denizli mt
okay şen

@fatihkrm

Fatihcim geçen gün ben gelecektim ama geç kaldım :) Saat 22:00 gibi meydana geldim ama kimsecikler yoktu (ya da ben bulamadım sizi tanımadığımdan) ama diğer etkinlikte ordayım ;)

@fatihkrm

Fatihcim geçen gün ben gelecektim ama geç kaldım :) Saat 22:00 gibi meydana geldim ama kimsecikler yoktu (ya da ben bulamadım sizi tanımadığımdan) ama diğer etkinlikte ordayım ;)

Arkadaşlar bu akşam buluşuyor muyuz gelebilen var mı? Ancak geç olursa iyi olur yada ben bulunduğunuz yere gelirim.

Ya ben gaziemirdeyim sarnıçta oturuyorum durağını biliyorum ayrıca otobüs servisleride genelde aynı yerde duruyorlar sen diyeceksinki beni tansaşta indir. En kolay ordan olur. Adam seni tansaşta indirsin durak 5 dkka sürmüyor
teşekkür ederim ama hava uçak okul komutanlığının nizamiyesinin duraklarla uzaklığı hatırı sayılır gibiydi...yürüyerek tabi...arkadaşın gazına gelince akşam saati yürütmüştü bizi...:pr::joker:
evet tansaşı hatırladım sanırım...herhalde orada inip bir taksiyle nizamiyeye gitmem gerekecek...
off be senelik izin dönüşünde işbaşını İzmirde yapmakta nereden çıktıki şimdi???

teşekkür ederim ama hava uçak okul komutanlığının nizamiyesinin duraklarla uzaklığı hatırı sayılır gibiydi...yürüyerek tabi...arkadaşın gazına gelince akşam saati yürütmüştü bizi...:pr::joker:
evet tansaşı hatırladım sanırım...herhalde orada inip bir taksiyle nizamiyeye gitmem gerekecek...
off be senelik izin dönüşünde işbaşını İzmirde yapmakta nereden çıktıki şimdi???

Minibüsten inince durakla orası arası 10 15 dkka ama genede sen bilirsin. Taksiyle rahat olur tabi çokta yazmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------

Arkadaşlar ben diyorum ki bu akşam 9 10 gibi konakta buluşalım ama bayram öncesi işleriniz olabilir... gelecek olan varsa plan program yapalım...

Değerli arkadaşlarım başta Sn.Adminimiz ve Sn.Moderatörlerimiz olmak üzere İzmir-MT üyelerinin tüm MT ailesinin ve üyelerinin tüm dostlarımın ve arkadaşlarımın mübarek Şeker (Ramazan) Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.Sevgi ve Saygılarımla.

Herkezin sevdikleriyle sağlıklı,mutlu, huzurlu, motorlu, kazasız belasız nice bayramlar geçirmesini dilerim....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar