Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

2000 model 600F'e uyabilecek benzin pompası ve konjektör hakkında bilgisi olan var mı?

Bu hafta kendi motoruma benzın pompası alıcaktım yunandan bayının elinde hazırda 2000 model karburatörlu benzın pompası oldugundan benım işime yaramadı almadım..istiyorsan ewet var ama turkiyede daha mı pahalı yoksa ucuz mu bilmiorum!!! yunanda 190 euro orjınal..
konjektör istersen de haftaya gittiğimde sorarım ..

bu arada F ci arkdslar her turlu yedek parca 2.el , sıfır temin edebilirim orjınal yunandan aklınız da olsun :wiinkk:

.

Moderatör
Bu hafta kendi motoruma benzın pompası alıcaktım yunandan bayının elinde hazırda 2000 model karburatörlu benzın pompası oldugundan benım işime yaramadı almadım..istiyorsan ewet var ama turkiyede daha mı pahalı yoksa ucuz mu bilmiorum!!! yunanda 190 euro orjınal..
konjektör istersen de haftaya gittiğimde sorarım ..

bu arada F ci arkdslar her turlu yedek parca 2.el , sıfır temin edebilirim orjınal yunandan aklınız da olsun :wiinkk:

.
Konjektörün de fiyatını sorabilir misiniz zahmet olmazsa? Burada 125-150 lira civarı. Benzin pompasının fiyatı fazla belki konjektör ucuzdur :)

merhaba arkadaşlar,
son bir haftada 2 defa egzos yuzunden ceza yedim bugun ikinci cezamı yememle salterim attı imzalamadım cezayı; memur da motoru bagladı. aksam uzeri gidip aldım otoparktan ceza fisiyle beraber.motorumda tiger kısa egzos var. bunun sesini en ekonomik yollardan nasıl kısabilirim?honda bayisini aradim ikibin tl li rakamlardan bahsedince baska yollar bakmaya karar verdim.usta 600 f cilerden yardim bekliyorum.ikinci el bir orjinal egzos buldum takas istedi benimkiyle ama orjinal egzosu hic estetik degil.yardimmm!

kardeş peki polise sormadın mı neden cezayı kesiyor diye ? egzoz gürültülü diyecek muhtemelen, sen de diyeceksin ki hayır gayet normal bi seviye de egzozun sesi. Ceza kesebilmesi için yanında desibel ölçen cihaz olması lazım, eğer yoksa ısrar etmek lazım "kesemezsin arkadaş" diye, isterse götürsün karakola nolcak yani ? Ferrari geçince de kesiyolar mı cezayı araba çok ses çıkarıyor diye :), kesebildiklerine kesiyolar işte, türkiye'nin hali maalesef...

.

volkan imkanın varsa banada fan müşürünü sorabılırmısın,
veya varmı fıyat bılıyormusun???

tek eksıgım o cunkı :)
hatta depo ve gidon Pad'ları varsa toptan hepsı ne kadara gelıyor...

not aldım musuru gidince sorarım serkan...yunanlı motorcunun arka bahcede eski kasa 3 yeni kasa 2 olmak uzere değişik kazalı F ler ve fazer 900rr 1000rr zx10 vs.. racıng busuru kazalı makinaların parcalarını satıyor cıkma parca sıkıntı yok :mrgreen: ama tabi sınır kapıdan gecebilecek kucuklukte parcalar :wiinkk:

fan müşürü için benim gibi bir düğme şekli yapabilirsin kendine çok zor bir işlemde değil
daha önce paylaşmıştım fotoğraflarını

2 kablo ve bir düğme yeterli
düğmenin giriş ve çıkışlarına kabloları lehimle
sonra kablonun bi ucunu biraz sıyırıp müşürün arkasındaki sokete sıkıştır
s6300087.jpg

By ilkyy at 2011-06-06

diğer kısmınıda şase yaptırman gerekiyor ben kafa demirini tutan vidalardan birini kullandım bunun için
s6300094.jpg

By ilkyy at 2011-06-06

buda düğmeyi sıkıştırdığım yer uygun büyüklükte bulabilirsen sıkıştırabilirsin benim gibi
s6300093h.jpg

By ilkyy at 2011-06-06

ek olarak geçen haftadan fotoğraflar
s6300153o.jpg

By ilkyy at 2012-08-13
s6300155.jpg

By ilkyy at 2012-08-13
s6300156c.jpg

By ilkyy at 2012-08-13
s6300157.jpg

By ilkyy at 2012-08-13

Hakkında hayırlısı olsun,
İnş İyi bişiy yapmışsındır,
Ben süreklı bınmıyorum altımda her gün değişik değişik motor var,
fakat yınede satmayı dusunmuyorum,

Bu arada benım zaten fan müşürüm var :)
85,,,90 derecede açıyor:)
yanı sorun yok :)

yınede bulunsun orjınalıde o sebepten düşünüyorum almayı...

hım 80 lık musur iyidir..olsun bakarım yınede musur sorun yok.. ;)

selamlar
ismim barış istanbuldayım sarıyerde 15 yıldır motosiket kullanıyorum uzun süredir forumu takip ediyordum daha evvel 2000 model 600f im vardı satınca yazmayı bıraktım sadece takip edip okuyordum 3 gün evvel yeni 2006 600f sahibi oldum 41000 de sizce ilk nelerini kontrol etmeliyim bide buluşup gezilere katılmak isterim bi organizasyon varmıdır yakınlarda
saygılar

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------

Birde 2006 larin service manuellini bulamıyorum keske söyle turkce olsa bitane elimiziin altında söküp takmayı seven adamız faydalansak
Saygılar buluşalım görüşelim organizasyon yapalim

maden önceden yazıyordun öyle ise tekrar hoş geldin barış :)
Servis manuelınden değilde zaten senin söküp takabılecegın kısımlar bılındık yerler oldugundan,
takıldıgın yerlerı sorman daha ıyı olacaktır,

Malesef ist grubu olarak pek gezip tozmayı seven kişiler değiliz :)
O kadar toplanalım gezelım gaz açalım dediksede kimse oralı olmadı malesef :)

İnş yakınlarda 3..5 kişi olur turlarız...

işallah yapalım bi organizasyon arada akşamları buluşalım ben bazen racing çileri görüyorum gece bile olsa tarabya sahilde 5-6 motor toplanıp gözleme yiyip gaz çekiyolar hep özenmişimdir

600f ciler Cumartesi aksamı 10 gibi buluşsak ne dersiniz 2 muhabbet edip cay icer gaz çekeriz istanbuldan gelebilecek kimler var
1-baris ( ben)
2-
3-
4-
5-

Orj musur 106 109 arasi fani aciyor
Motorun ort calisma isisi 90 kusurlerde daha asagida tutmak fanin surekli acik kalmasi demek uzun vadede tesisati yormasin ?

Su acik havada 100 derecede kaynar ama kapali devredeki basinc ve karisim ( antifiriz ) bu kaynama noktasini yukseltir

Bu arada baris kimse ilgisiz demissin
Ramazandi bayramdi derken ve tatil millet dagilmis durumda cok takma kafaya yapariz bisiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar