MT ailesi artık ben de aranızdayım

Merhaba arkadaşlar aranıza şuan katıldım ve ne yapacağımı nereye ne yazacağımı bilmediğim için tanışma bölümüyle başlayayım dedim. :) Motosiklet sevdam oluştuğundan beri sık sık forumu ziyaret edip merakıma cevap buluyorum e öyleyse artık neden aktif üye olmuyorum ki dedim ve artık aranızdayım .

21yaşında öğrenci öğreneceği soracağı bir hayli fazla olan bir iki teker sevdalısı :)

hoşgeldin..
ama avatarındaki adam gibi aklın fikrin birilerini öpmekse yanlış yerdesin....:pl::joker::queen::flower::thumleft:

Aynen %97 si erkek olan bi forum bunun için yanlış bir yer olsa gerek uyarın içinde çok teşekkürler:flower:

coni bravo :queen: hoşgeldin forma. :bestmt: hadi gazlayalım artık. ::gazla::

ne tip düşünüyosun? Aklındaki modeller?

Cruiser düşünüyorum Adem80 . Aklımda yaptığım araştırmalar sonucundan hysoung gv 250 yer etmeye başladı ama onunda ikinci ellerinin pahalı olmasına anlam verebilmiş değilim. 2007 ikinci el ve 2012 sıfır arasında sahibinden.com a göre sadece 1500 2000 tl fark var. Bu doğru mudur yoksa şişik fiyatlar mıdır?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------

Hoşgeldin.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Teşekkür ederim Sadık1453 inşallah hepimize kazasız belasız sürüşler :)

gv 250 çok iyi bi karar :cat:aralarında okadar fiyat farkı var ise sıfır almanı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar