TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
dijital km de tel olmaz kablo var debrıaj telı kopması yuzunden bır gun mootora bınmedım resmen krız masası kurdum işyerınde servısı beklemek zorunda kaldım gelır gelmez eve gırmeden ılk ısım motorun debrıaj telı vs bakımını yapmak oldu yarına hazır yenıden

ne zaman o m.köyde dürümcüye gidip bişiler yediysem işte o zaman apache bende bitti:) bi baktım 2 tane siyah poşeti üstünde apache almışlar dedim hayırlı olsun seninmi kardeş yok abi dükkanın paket atmaya aldık dedi hı tamam dedim 1 ay içinde sattım 1 sene sevgili kalabildik sonra ayrıldık siyah incimden.

ne zaman o m.köyde dürümcüye gidip bişiler yediysem işte o zaman apache bende bitti:) bi baktım 2 tane siyah poşeti üstünde apache almışlar dedim hayırlı olsun seninmi kardeş yok abi dükkanın paket atmaya aldık dedi hı tamam dedim 1 ay içinde sattım 1 sene sevgili kalabildik sonra ayrıldık siyah incimden.

sağlam yakıtı az ve yakışıklı paket servis motoru...

s.a arkadaşlar sonunda kanıma girdiler ben de satıyorum apacheyi kawasaki er6f yolları göründü bize...

s.a arkadaşlar sonunda kanıma girdiler ben de satıyorum apacheyi kawasaki er6f yolları göründü bize...
Güzel bi tercih hayırlısı olsun. Benim gibi her gün kullanan biri için Apache biçilmiş kaftan. Şayet 600 lük bi makinenin benzin giderlerini aynı şartlarda karşılayamam. :bounce:

Güzel bi tercih hayırlısı olsun. Benim gibi her gün kullanan biri için Apache biçilmiş kaftan. Şayet 600 lük bi makinenin benzin giderlerini aynı şartlarda karşılayamam. :bounce:

Başkan uzun zamandan beri hatta apache almadan önceki tercihim di er6f ama başlangıç için böyle bişey lazımdı bana şimdi 10.000 yaptım km yi ikna oldular Allahıma şükürler olsun kaza belada göstermedi. er6f 20 - 22 kr arası yakıyomuş hatta en az yakan 650 lik die okudum araştırdım

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Yakıttan önce bakım fiyatı önemlidir motorda bana kalırsa zaten senede yapılan km belli normal kullanımda 10000 i geçmesi zor biraz bakım masrafı km yapmış gibi para harcatir adama örnek bi yağ filitresi 5 lira ama büyük cc ler 45 50 tl 300 km yaparım o paraya. Vs vs

büyük motorun derdide büyük oluyor:::...........

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------

güzel bir motor...................:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry: bayıldım........

Başkan uzun zamandan beri hatta apache almadan önceki tercihim di er6f ama başlangıç için böyle bişey lazımdı bana şimdi 10.000 yaptım km yi ikna oldular Allahıma şükürler olsun kaza belada göstermedi. er6f 20 - 22 kr arası yakıyomuş hatta en az yakan 650 lik die okudum araştırdım

hacı kaç modeline bakıyon sıfırmı alıcan yoksa

kardeş 600-700cc sınıfında hondanın nc700-s ve nc700x'i var..en az yakıt onlarda..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------

selamlar arkadaşlar.ben netten şu 3 çantayı buldum.malum çantasız adım atamıyoruz artık..bu çantalardan deneyen, kullanan, takan varsa nasıl olduğunu belirtirse sevinirim.birde bu çantaları takmak için extra demir filan yaptırmak gerekecekmi soft caseler gibi?

http://www.724tikla.com/product/tex-84-heybe-189651?ref=ucuzu#tab-buttons

http://www.724tikla.com/product/tex-82-heybe-189649?ref=ucuzu#tab-buttons

http://www.724tikla.com/product/tex-93-canta-189657?ref=ucuzu#tab-buttons

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Bende soft çanta düşündüm ama kilitli degil bunlar dışarda kaldığı için topcase daha güvenli geliyor bana ama uzun yol için kesinlikle gerekli

Bende soft çanta düşündüm ama kilitli degil bunlar dışarda kaldığı için topcase daha güvenli geliyor bana ama uzun yol için kesinlikle gerekli

kilitli değil ama yanımıza alınabilecek gibi duruyor zor anlarda.soft caseler hem pahalı hem de taşıma demiri gibi extra yük ve işlem gerektiren bir parça istiyor.ayrıca eğer givi gibi kaliteli bir çanta almayacaksan ha kilitli ha kilitsiz çok da farketmiyor çünkü kilitleri hem çakma o kalitesiz çantaları, 3 güne bozuluyor..

selam millet nasılsınız.. asi bir şehirli olarak bırakın yakıtı aLIN z1000..

şahsi düşünceme göre z1000 almak için gerekenler;
1:baya bol para
2:en az 30000-40000 km motorsiklet deneyimi
3:kendini tanımak..
4:trafikteki diğer sürücülerin eğitimli olup saygılı olması

hadi ilki olur da asıl önemli olan 2. ve 3. şıkkı gerçekleştirebilmek kendi adına..
son şıkkı zaten hesaba katmadım,olcak şey değil..

şahsi düşünceme göre z1000 almak için gerekenler;
1:baya bol para
2:en az 30000-40000 km motorsiklet deneyimi
3:kendini tanımak..
4:trafikteki diğer sürücülerin eğitimli olup saygılı olması

hadi ilki olur da asıl önemli olan 2. ve 3. şıkkı gerçekleştirebilmek kendi adına..
son şıkkı zaten hesaba katmadım,olcak şey değil..

şehrin 2 tane asi çocuğu vardır.... birisi z 750 diyeri z 1000.. kawasakide mühendisliğini
her zman konuşturur...

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Şimdi hava ayarı arkaya doğru benzini kapatıyor diye biliyorum ama rolentide kısık ken tam kapatıp yarım tur açtım 6 dakika 27 saniye açıkken 2.5 tur7 dakika 18 saniye verisini aldım benzin muslugunu kapatarak denedim bi el at ramazan hangi tarafa cevirelim oruçlu oruçlu bunla zaman geçirip akşam ettim yarın ne bulcam bakalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar