aa daha çıkarmadılar mı bende diyorum masa başı yapıyor herhaldeyok yaw.. hastanede geçöiyor....
aa daha çıkarmadılar mı bende diyorum masa başı yapıyor herhaldeyok yaw.. hastanede geçöiyor....
aa daha çıkarmadılar mı bende diyorum masa başı yapıyor herhalde
ne zaman o m.köyde dürümcüye gidip bişiler yediysem işte o zaman apache bende bittibi baktım 2 tane siyah poşeti üstünde apache almışlar dedim hayırlı olsun seninmi kardeş yok abi dükkanın paket atmaya aldık dedi hı tamam dedim 1 ay içinde sattım 1 sene sevgili kalabildik sonra ayrıldık siyah incimden.
Güzel bi tercih hayırlısı olsun. Benim gibi her gün kullanan biri için Apache biçilmiş kaftan. Şayet 600 lük bi makinenin benzin giderlerini aynı şartlarda karşılayamam. :bounce:s.a arkadaşlar sonunda kanıma girdiler ben de satıyorum apacheyi kawasaki er6f yolları göründü bize...
Güzel bi tercih hayırlısı olsun. Benim gibi her gün kullanan biri için Apache biçilmiş kaftan. Şayet 600 lük bi makinenin benzin giderlerini aynı şartlarda karşılayamam. :bounce:
s.a arkadaşlar sonunda kanıma girdiler ben de satıyorum apacheyi kawasaki er6f yolları göründü bize...
Başkan uzun zamandan beri hatta apache almadan önceki tercihim di er6f ama başlangıç için böyle bişey lazımdı bana şimdi 10.000 yaptım km yi ikna oldular Allahıma şükürler olsun kaza belada göstermedi. er6f 20 - 22 kr arası yakıyomuş hatta en az yakan 650 lik die okudum araştırdım
Bende soft çanta düşündüm ama kilitli degil bunlar dışarda kaldığı için topcase daha güvenli geliyor bana ama uzun yol için kesinlikle gerekli
selam millet nasılsınız.. asi bir şehirli olarak bırakın yakıtı aLIN z1000..
şahsi düşünceme göre z1000 almak için gerekenler;
1:baya bol para
2:en az 30000-40000 km motorsiklet deneyimi
3:kendini tanımak..
4:trafikteki diğer sürücülerin eğitimli olup saygılı olması
hadi ilki olur da asıl önemli olan 2. ve 3. şıkkı gerçekleştirebilmek kendi adına..
son şıkkı zaten hesaba katmadım,olcak şey değil..