kışında kullanabilecegim bi motor türü hangisi

merhaba arkadaşlar ben motora yeni başlamayı düşünüyorum istanbulda oturuyorum kışında kullanabilecegim bi motor istiyorum benim aklımdan geçen istedigim motor ducati monster ama başlangıc için uygun bi motor degil sanırım siz neler tavsiye edersiniz hem başlangıca uygun hemde kışın kullanabilecegim motor olarak ve kışın motor kullanmanın ne gibi zorlukları olabilir bunlardanda biraz bahsederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Her tür motor kışın da ( da eki ayrı yazılır :) kullanılabilir. Hemen her motor suya dayanıklıdır.. Ancak senin kıyafetini ona göre ayarlaman lazım. Su geçirmeyen eldiven ve bot, ve yağmurluk, iyi kapanan bir kask gibi. Madem şehirde kullanacaksın, araçların attığı çamur seni çok üzecek -- varınca birisi seni elinde hortum beklesin :)
-t

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Sevgili Kardeşim,

Kış koşulları için enduro motorlar daha dayanıklıdır ...

Sevgilerimle

Kasım ayında Mondial Hyena 100 X cub aldım, mayıs ayına kadar istanbul ve çevresinde 5000km yaptım. Hem de orjinal lastiklerle, bi kere bile motoru düşürmedim. Demekki her motor kışın kullanılabilir.

yagmurda kullanmayı düşünmüyorum çok zaten ancak kışın yollar daha kaygan oluyo acaba bu kullanımı etkilermi ki muhakkak etkiler sanırım yeni başlıcak birinin kışın başlamasını tavsiye edermisiniz ayrıca ducati monster motorunu yeni başlıcak birine tavsiye edermisiniz kullanabilirmiyim sizce benim hızda fazla gözüm yok zaten çok hızlı kullanıcagımı sanmıyorum kendimi iyice geliştirmeden ancak daha önce hiç motor kullanmadım bana biraz tavsiye verirseniz bu konularda çok sevinirim

Her tür motor kışın da ( da eki ayrı yazılır :) kullanılabilir. Hemen her motor suya dayanıklıdır.. Ancak senin kıyafetini ona göre ayarlaman lazım. Su geçirmeyen eldiven ve bot, ve yağmurluk, iyi kapanan bir kask gibi. Madem şehirde kullanacaksın, araçların attığı çamur seni çok üzecek -- varınca birisi seni elinde hortum beklesin :)
-t
Konu Dışı
Hayır her de-da ayrı yazılmaz. Bağlaç olan de-da ayrı, ek olan de-da birlikte yazılır.

Paşa yeni başlayacaksan Monster felan alma sonra gerçekden monster olursun
Fazla hızda gözüm yok deme bende hep öyle diyodum ama bindiğim tüm motorlarda neden sen hep son sürat görmek istiyom iyi ki Yüksek cc ye hiç binmedim
maximum 30,40 hp bir motor al ki bu hp de ki motorlar zaten dayanıklıdır muhtemelen japon yada kore more olur Tavsiyem hyo 250 commet
Suzukinin 250 cc nakedi gelirse o olabilir yada düşük cc endro Süper moto gibi motorlar olabilir Her motor kış şartlarına uygundur Ama kullanıcı uygun değildir sende kışa uygun kıyafet alarak bu uyumu sağlamış olursun:king:

su monster hakkın da bilgi verirmisinz biraz acaba kullanabilirmiyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:31 ----------

ben gerçekden kullanıcagım motorun bi ruhu olmasını istiyorum ortalıkda ruhsuz bir sürü motor var otomobildede motordada ruhsuz araçlara binmek içimden gelmiyor ve monsterın içinde gerçekden bi ruh var bana tavsiye edebilceginiz böle bi tarzı olan ruhu olan farklı hissettiren motorlar vamrı başlangıç için birde monster neden başlangıç için uygun degil açıklarmısınız lütfen çünkü sadece kullanamazsın demeniz beni tatmin etmiyor ikna olmam lazım

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Islanmak sa maksat maxi scoter çözüm bacakların arasındaki hermotorla turşu gibi islanirsin korumalı giyinmiş kişiler hariç yeterli giysin varsa hiç usumeden gezebilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar