Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

S.a arkadaslar .. Bugun manisaya 2 tane drift gelmiş siyah+beyaz olarak .. Bu hafta ybr mi bakıcam.. İnş alabilirim..Alamassam. Drift veya arora yebere arasında kalıcam.

arkadaşlar sellektörün kısa bir yolu var mıdır? sürekli farlar açık olursa uzun kısa yaparak sellektör olabilir ama ya farlar kapalıysa?

farlar kapalıyken öyle bi alternatif yok ne yazık ki driftlerde. ama sol kumanda kolu değiştirilerek MC-X inki takılarak ve elektrik tesisatında da ufak bi değişiklik yapılarak bu olay çözülür diye düşünüyorum :cat:

power 1 10-50 yarış motorları için değil mi? ben biraz ince gelir diye düşünüyorum
Bu yağ değişiminde castrol 10-50 racing kullanıcam. Bakalım bir fark olacak mı :)

---------- Post added at 09:09 ---------- Previous post was at 09:06 ----------

Ben pıtır motorda sürekli olarak castrol kullanıyorum ama inan dikkat etmedim yanlız bir kez supersportlar için olan yagdan kullandım fark varmı dersen iki castrol arasında yok[/Q
Zararı da yoktur inşallah motora...

Bu yağ değişiminde castrol 10-50 racing kullanıcam. Bakalım bir fark olacak mı :)

Ben pıtır motorda sürekli olarak castrol kullanıyorum ama inan dikkat etmedim yanlız bir kez supersportlar için olan yagdan kullandım fark varmı dersen iki castrol arasında yok[/Q

Zararı yok sadece yüksek devirlerde motoru daha iyi koruyor :)

c90

10-40 dan şaşmam

geçen yag egişiminde 10 40 olan yagım çıkartırken su gibiydi..motor sıcaktı ve su gibi aktı resmen aşagı..
bende gittim motoul 15 50 koydumm..
çok memnunum
10 40 ta motor ısınınca vites geçişleri sertleşiodu şuan ısınsa bile gayet iyi

canım çok sıkıldı , kapıda duran motoru bebeler sonunda depoyu baya çizmiş. Kim yaptı Allah bilir.. baya bir sövdüm ama yapacak malesef bişi yok. Koskoca sitede parkedecek yer yok, kapalı garaj şart ya..

sağolasın kardeşim. Motosikletler çocukların oyuncağı malesef, geçenlerde biraz gittim motor stop edip duruyor yolda kaldım dedim bir de baktım veletler jikleyle oynamış.... Dün gene oynamışlar... Arkadaş zaten anladık sinyal dörtlü vs oynuyosun taa oralara elini niye sokuyosun bu bebelere zaten anne babalar çok yüz veriyor görse de seslenmiyorlar hatta kimisi getirip üstüne koyuyor. Koymasına da bişey demiyorum ama uzak dur vs diye de oynayanlara kimse tembih etmiyor. Yarın jikle ile oynayan motordaki kabloları da söker.. İleride kaportacıya boyatırım belki olur değil mi benzin yeri boya?

sağolasın kardeşim. Motosikletler çocukların oyuncağı malesef, geçenlerde biraz gittim motor stop edip duruyor yolda kaldım dedim bir de baktım veletler jikleyle oynamış.... Dün gene oynamışlar... Arkadaş zaten anladık sinyal dörtlü vs oynuyosun taa oralara elini niye sokuyosun bu bebelere zaten anne babalar çok yüz veriyor görse de seslenmiyorlar hatta kimisi getirip üstüne koyuyor. Koymasına da bişey demiyorum ama uzak dur vs diye de oynayanlara kimse tembih etmiyor. Yarın jikle ile oynayan motordaki kabloları da söker.. İleride kaportacıya boyatırım belki olur değil mi benzin yeri boya?

Motorun gri renk sanırım. Gri renk asetat kalemi bulursan çizikleri biraz da olsa kapatabilirsin :)

kazasız belasın 10,000 km devirdik çok şükür
bwfzu.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar. Kışa doğru motor almayı düşünüyorum. Kafamda olan motor Tvs Apache RTR150. Fakat bu motoruda fiyatından dolayı arka kuyruk kısmı her ne kadar berbat dursada listeme eklemiş gibiyim. Motorda düşük hızlarda yüksek devirde, yada yüksek hızda yüksek devirde, ön ve arka kısımda oturulan yerde yada ayak peg'lerinde herhangi bir titreşim varmı? Motor tam olarak kaç hp? Kalitesi nasıl sizce ve düz yolda maximum çıkabildiği hız ne kadar? Uzun yol yapmayı düşünüyorum çünkü o yüzden soruyorum son hızını. Yoksa o kadar da önemli değil yani.
Birde benim yerimde siz olsanız, Tvs Apache mi alırdınız? Yoksa Drift mi?

İyi forumlar dilerim. Sağlıcakla kalmanız dileğiyle...

Can BİNGÜL

Ümit bey selam, motorunuzu satıyorsunuz galiba, pek mondial kısmına uğramıyorum ama drift'i beğendim yorumları okurken sahibinden de sizin motoyu gördüm, satış sebebiniz nedir memnun kalmadınız mı (ki sanmıyorum) yoksa özel sebepler mi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-full-full-drift-temiz-motor-95463050/detay
teşekkürler
volkan
memnunum tabikide..
geçendede belirtmiştim..artçı(kız arkadaşımla biniyorun bazen 2 saatlik yola gidiyoruz)
artçı için selesi biraz rahatsız ediyo..selesi biraz daha rahat motor almayı düşündüm..
ama tok satıcıyım orda yazan ücreti veren olursa satarım yoksa şuan dahha düşük fiyata düşünmüyorum..
ve motor km arttıkça performans dahada artıyo açılıyo bi nevi motr..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar