Ankara'da motor öğretecek yardımsever

İyi günler arkadaşlar,abiler,kardeşler..

Foruma yeni üye oldum diyeceksiniz ki niye üye oldun yaşım 20 b sınıfı ehliyetim var babada araba var ama babamdaki araba istediğim zaman istediğim yere gitme imkanı sağlamıyor.Türkiye'deki araba fiyatları da malum 250000 kmli arabalara 20 bin tl fiyat çekenler var her neyse..
Benim içimde yıllardır motor özlemi var hep motorum olmasını istemişimdir ama nedense sadece hayal gibi gelirdi bana ama yaklaşık 2 aydır merak sardım forumları okuyorum bilmediklerimi öğreniyorum artık bu motor hayali gerçek olsun istiyorum.Ama bisiklet haricinde motorlu 2 tekerli araç kullanmışlığım yok.Çok iyi araba kullanırım bunun faydası olur mu bilmem.Eğitim yerlerinin birkaçını araştırdım onlarda maddi yönden biraz sarsıyor a2 ehliyet parası neredeyse.Scooter istemiyorum 125 cc lik birşey olabilir.

kısacası Ankarada bana motor sürmeyi öğretecek ücreti neyse verebileceğim tanıdığınız eğitimci var mıdır arkadaşlar.Yada ben öğretirim sana kardeşim canın saolsun aramıza hoş geldin diyecek olan var mıdır.

Biraz konu uzadı kusuruma bakmayın :)

hocam sen sen ol her gel öğreteyim diyene gitme bence...kişinin doğru bildiği yanlışları sana aksettirmesi olayı var...ve nasıl laışırsan öyle gider...bence gerçek bi eğitmenden almalısın...

atom karınca soner diye aratırsan bulursun...400 liraydı geçen sene...siteden oocan hoca var..onun sistemini bilmiyorum...
kolay gelsin...

hocam sen sen ol her gel öğreteyim diyene gitme bence...kişinin doğru bildiği yanlışları sana aksettirmesi olayı var...ve nasıl laışırsan öyle gider...bence gerçek bi eğitmenden almalısın...

atom karınca soner diye aratırsan bulursun...400 liraydı geçen sene...siteden oocan hoca var..onun sistemini bilmiyorum...
kolay gelsin...

tamam doğru ben gel öğretiyim diyen herkesten öğrenilmez ama her öğrenmek isteyen kişide 350-400 lira vermek zorunda mı kendi kendimize zamanla öğrenemezmiyiz

Ben Ankara'da olsam beste almak için Sezen Aksu'nun kapısında yatan şarkıcılar gibi oocan abinin kapısında yatardım. :mrgreen:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ben ankardayım da...motorum kktc de... :cherry:

:) ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------

Kara Murat benimmmmm :))))

Motora binmeyi öğretirim ama parmak izini alırım haberin olsun :)

benim parmak izi olayım çok farklı anlatırım isterseniz bir ara.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar