- Konu Yazar
Ülkemiz günlük güneşlikmiş gibi davranmayı ne zaman bırakacağız millet olarak. canınızı sıkmayın bunları aşan unutturacak daha başka gündem konuları hazırlanıyo bugün yarın duyurulur bu olaylarda unutulur gider... ve birazdan biri çıkar bu hükümetin kusursuz olduğunu biat etmemiz gerektiğini söyleyen uzun uzun yazılar yazar....Yazdığımız yorumlar boşa gidecek, konu silinecek nasılsa. Yine de bir kaç kelam etmek gerekirse;
PKK şu an gerçekten istediği gibi at koşturuyor, şehir yapılanmaları eskisine nazaran daha iyi.
Filistin ile oyalandık, İsrail özür dileyecek diye bekledik, Suriye'nin Esad'ı birden bire esed oldu, tüm işi gücü bırakıp Suriye ile yatıp kalktık. Kendi vatandaşı haince öldürüldüğünde kınamaktan öteye gitmeyen yetkililer, Arakan ve Myanmar'daki müslüman din kardeşlerimizin dertleriyle oturup kalktılar.
Başımıza çok büyük belalar aldık ama, Tayyip amca da Kenan Evren gibi yazlığında resim yapmaya başladığı zamanlarda acısı çıkacak hepimizden.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in "Gerekli olursa tabii ki meclis toplanır birkaç Mehmet'i şehit etti diye Türkiye'nin gündemini oluşturmasına müsaade etmemeliyiz" yorumu tepki topladı.
Yaw tamam yuzsuzsunuz biliyoruz politikacisiniz da bu kadar da vatanindan, milletinden, milliyetinden soyutlamaz ki bir insan(!) kendini. O kadar sehit var ama birkac mehmet diye bunu da kucumsuyor, gundemi degistirmek adina bu kadar sacmaliyor ya, yok valla buna diyecek laf yok, sabah su haberi okudugumdan beri hic etmedigim kadar kufur ettim hala da ediyorum, seninyolunu kesip alsalardi da geri vermeselerdi keske...
Halen tutup bu adamlara oy verecek kadar vicdansiz var ise bu ulkede , diyecek bir sey bulamiyorum.
Ne yapacaktık, oyumuzu sizinkilere verelim de Başbakan, Vekil, Seçmen demeden hepsini sallandırın değil mi? Bizim bu numaralara 50 yıllık aşinalığımız var efendi…
Hem senin Hüseyin Vekilin, bir MV’ in oralarda polissiz askersiz gezemeyeceğini çok iyi biliyor. Acaba nasıl bir paslaşma var ki PKK “Birkaç gün misafir edeceğiz” diyor. Sakın bana “ Ne paslaşması” deme; kendi camisini bombalayacak, kendi jetini düşüreceklerle yıllarca paslaşmış bir parti bu işlerden beri duramaz karrrrrrdeşşş..
siyasi yapı şöyle: 3 ahbap çavuşlar birbirini avuçlar
milyon defa bu işin partiler üstü olduğunu anlatmaya çalıştık, ama hala algılayamayan beyinler(!) var
Hala buna inaniyorsunuz ya.
Bişey diyesim gelmiyor size![]()
Hala buna inaniyorsunuz ya.
Bişey diyesim gelmiyor size![]()
Sayın Algılayan Beyin(!, ?,) eğer sözünüz bize değilse mesel yok.
Ancak o algılayaman beyin biz isek:
Bu işin siyaset üstü (bir yere kadar ) olduğunu biz de biliyoruz ama yüksek müsaadelerinizle, siyasi tercihimize laf edenlere iki kelam edelim canııım değil mi?
Değil mi yaa; hepsi tezgah, hepsi dış mihraklar ile onların Yurt içindeki işbirlikçilerinin oyunu.
Yıllarca devlet içinde devlet olmuş, hesap sorulamamış, sorulmak istenince de sorumluları faile mechule kurban gitmiş bir Kurumda böyle şeyler olur mu hiç?)))
Hey yavyum heeeey...