Masallah allah icinize sindirsin
Ee madem bu kadar geziliyor, 10 gundur burda yeni uyeler bulusalim gezelim diye yirtiniyoruz siz geziyomussunuz o arada, yenileri aranizda istemiyomusunuz yoksa![]()
Selam arkadaşlar, forumu bir süredir takip ediyordum ancak yeni üye oluyorum, İzmir'liyim ve son birkaç aydır motor araştırıyorum, şehiriçi kullanım için bir scooter almaya karar verdim. 2. el bir piaggio alacağım ancak teknik bilgim baya az, motoru gösterebileceğim veya bana bu konuda herhangi bir yardımı dokunacak birileri var mıdır ?
15AGUSTOS Çarşamba günü bütün izmirdeki motor kulüpleri cumhuriyet meydanında bulusuyor aksam saat 20 :00 itibarı ile sizde orada buluşma ayarlayabilirsiniz organizasyon konak belediyesinin katkılarıyla yapılıyor ve motor kulüpleri destekliyor kalabalık bir motor camiası olacak mt olarakrak bir saf ta siz tutun.
Sen şahsen gidersin de giden arkadaşlarda var ama biz yeniyiz yani bize öncülük edecek birileri olsa iyi olurdu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------
Tabi İstanbul da daha farklı olduğunu düşünüyorum... orada daha fazla grup vardır sanırım...