24-25-26 Ağustosta , kamp yapıyoruz katılmak isteyenler buyursunlar :)

Ya bak şimdi oldumu bu?
Zaten motoru yeni almışım kurlanıp duruyorum, bu tip teklifler tahrik ediyor.....
Hmmmm........

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

İrfan tarihleri geniş tutmuşsun,pek çok kimse izni ve vakti müsait bulanlar ve günübirlik gelip gidecekler de olacaktır. Müsait olursam en azından günübirlik gidip gelebilirim.Benim de iş dolayısıyla sağım solum belli olmuyor.Hiç hesapta yokken bir kaç günlüğüne Ağbimin Bodrum'daki yazlığına kaçtım .O yüzden ben de kesin gelirim demeden en azından günübirlik ziyaretinize gelececeğimi sanıyorum.Size şimdiden iyi eğlenceler.

İrfan kardeş ben o tarihler arası izinliyim sağolasın beni düşünerek böyle uzun bi tarih yazmışsın eyvallah:rendeer: ama toplumla beraber hareket etmek lazım ve bu arada seninde işin varsa napalım önce ekmek davası:cat: ben 22ile 27 arası izinliyim ve müsaitim ama sen yada diğer arkadaşlar nasıl uygunsanız nasıl uygun görüyosanız onu uygulayalım :rendeer: selamlar herkese

---------- Post added at 10:05 ---------- Previous post was at 09:45 ----------

İsterseniz şöylede olabilir 25 -26 olsun biz F54 ve müsait olan diğer arkadaşlarla 25i c.tesi gündüzden gelir senin çadırı bile kurarız :) sen gece geçte olsa düğünden sonra gelirsin bize katılırsın ertesi günde pazar günü full takılırız 27 si p.tesi sabahı döneriz nasıl olur? birde neden konu dışına açtın ki konuyu :silent: moderatörlerden konunun uygun yere taşınmasını rica ediyorum :cat:

Moderatör
Abimin Edirne'de düğünü olduğundan katılamıyorum. Size iyi eğlenceler İrfan Ağa :)

bende 1 gün katılabilirim sanırım. 3 gün çok zor, bebiş var iş var..

İrfan tarihlere takılmayın,canınız nasıl istiyorsa öyle yapın,isteyen arkadaşlar günü birlikte olsa katılır,siz kamp alanını geniş tutun yeter:)
Eğlenceyi hep spontane olursa sevmişimdir,tarih aralığı zaten geniş,kim ne kadar kalmak isterse kalır :)Eğlence garanti:)

Eğlenceyi hep spontane olursa sevmişimdir,tarih aralığı zaten geniş,kim ne kadar kalmak isterse kalır :)Eğlence garanti:)
Bu da demektir ki Özer orada.=))
Vallahı arkadaşım hanı şu kapı gıcırtılarına bile göbek atarak karşılık veren romanlar varya... Sende öyle adamsın diyesim geliyor. İşin uçunda gezmek olsun speedy2 orada.
Bu arada Bayramın ilk iki günü benim rotam Çanakkale - Bozcaada ve koru dağları. Et, mangal, balık vs. Ne dersin...:wiinkk:

Bu da demektir ki Özer orada.=))
Vallahı arkadaşım hanı şu kapı gıcırtılarına bile göbek atarak karşılık veren romanlar varya... Sende öyle adamsın diyesim geliyor. İşin uçunda gezmek olsun speedy2 orada.
Bu arada Bayramın ilk iki günü benim rotam Çanakkale - Bozcaada ve koru dağları. Et, mangal, balık vs. Ne dersin...:wiinkk:
Seni severim bilirsin:)

Bizim gruptan daha güzel bir gezi planı çıkmazsa, F54'ü kulağından tuttuğum gibi sizin yanınıza gelebilirim.
Gelemezsemde size şimdiden iyi eğlenceler. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha geçen gün transalple inegöl-yenişehir-iznik-boyalıcadan karamürsel yaptım.Yol çok keyifliydi.Yalova-Gemlik'ten geri dönüş yaptım.İrfan senin mekan nerdeydi karamürsel'de.Bi gün yolum düşerse pideni yemek için uğramak isterim.

Kampınıza günü birlik de olsa katılmak isterdim ancak 22'sinde yazlığa gideceğimden katılamam malesef.Artık motorculuğun yanına kampçılık , balıkçılık da eklemem lazım.Belki sizlerden bişeyler öğrenirdim.Bu arada yolun bizim taraflara düşerse Uludağ'ın eteklerinde de gezilecek çok yer var.Kılavuzluk edebilirim.

irfan abi orda yılan çiyan akrep vardır. Sokarlar bak. Hatta ayu bile çıkabilüüü :sunny:

o göle bi aralar ufo da düşmüş. Hatta o gölde arap varmış. İçine bakanı tutup çekiyomuş :queen:

mersinde yokmu kafadengi motorcu yaw allah allah bu nedir pederle 2 motorla gezi yapmakdan sıkıldm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar