Gazcı Serseri (34 GJP 39)

Az önce maltepe taraflarına çevreyolunda sabit 70 km/h ile en sağdan ilerlerken çok yakınımdan en az 130 ile SS geçti. Doğal olarak üzerinde olanların kaskı da yoktu. Tisortleri de hızdan havalanmıştı. Hani yoldaki ufak bir engelden kaçayım desem muhtemelen yapışmıştık. Eğer içimizden ya da tanıdığınız biriyse sevgilerimi yolluyorum.

bende şuan o kişinin kulaklarını çınlatıyorum. Bu ne yaw kime ne kanıtlamaya çalıştı acaba.

Başlığı görünce modifiyeli motor resimleri geçti aklımdan :)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Evet yedi ceddine küfrettirmekten hoşlanan böyle tipler var! Ara ara benimde yanımdan kılpayı geçen tekerleri patlayasıcalar..

bunlar vatan hayini :p şaka bi yana sana yarışak mı demişler :cherry:
Bunlar kösele ile motora binen tipler, çok yadırgamamak lazım.. :bestmt:

bunlar vatan hayini :p şaka bi yana sana yarışak mı demişler :cherry:
Bunlar kösele ile motora binen tipler, çok yadırgamamak lazım.. :bestmt:
Kankka üzerime alındım şimdi bi kere bende sivri burunlu ayakkabı ile motora bindim ben bile güldüm halime :queen::queen:

Kankka üzerime alındım şimdi bi kere bende sivri burunlu ayakkabı ile motora bindim ben bile güldüm halime :queen::queen:

kanka sen hariç, o senin yaşam şeklin sedatım :p
ne yalan söyleyim, antalyada arkadaşın düğüne takım elbise kösele ayakkabı gittim.. saçlar bozulmasın diye kask takmadım :queen: fazer ağladı beeeeee :salut:

Az önce maltepe taraflarına çevreyolunda sabit 70 km/h ile en sağdan ilerlerken çok yakınımdan en az 130 ile SS geçti. Doğal olarak üzerinde olanların kaskı da yoktu. Tisortleri de hızdan havalanmıştı. Hani yoldaki ufak bir engelden kaçayım desem muhtemelen yapışmıştık. Eğer içimizden ya da tanıdığınız biriyse sevgilerimi yolluyorum.
hocam senin hız düşük ondan süratli gelmiştir sana:mrgreen:

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Bu sitede lafını hep sevgilerini yollayarak bitiren bir adam olarak kamuoyunu bilgilendirmek isterim, İnzell in yolladığı "sevgiler ???" ile benim yazdıklarım arasında herhangi bir benzerlik bulunmamaktadır :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Sevgilerimle

c90

Bazı insanların efendi olanları tenzih ederim
Bazan büyük çook büyük
bazan hızlı çook hızlı
e.g.o tatmini bu elektrik gaz ottübüs değil
ama nedendir
kendi küçüklüklerini mi(.......)bu kısım ağıza alınacak şey değildir.
bazı fikri yavaşlıklarını mı
tatmin ederler pek çakamadım
çaka bilen var mı ::gazla::

adam bey kardeşim yeni dikkat ettim
Titan titana gidiyorsun maaşallah::gazla::

senin nickin varya c 90. Cupların atasıdır o motor. Benim titan da 125 cc viteslilerin atasıdır. Ortak yönleri 2 sininde honda olmasıdır. ::gazla::

c90

cup 90 90 modeldi hala bir gazla nasıl sattım bilmiyorum hala kendime kızıyorum ama yapacak bir şey yok::gazla::

cup 90 90 modeldi hala bir gazla nasıl sattım bilmiyorum hala kendime kızıyorum ama yapacak bir şey yok::gazla::

taş gibi cub tur. Çok az yakar. 3 fitez, 85 km max hız. Ömürlüktür. Arıza hemen hemen hiç vermez. Standart bakım yaptıktan sonra :cat: konuyu dağıtmayalım neyse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar