ben motorun her daim yanındayım tongaya gelmem ama ustamada güvenirim...ustan olcak aga...huzurla motorunu teslim edebileceğin...şimdi bende aprılıa olsa ben stres sahibi olurum...en uyduruk parçası zart zurt eurodur Allah bilir...ateşden gömlek...
senin cg..cbf 250..dylan 150 falan hep riskli model..servisin hep öpeceği cinsten...
Honda Dylan ön diski ne gader bilin mi..550 gayme civarı...:king:
iyide abi servise gittiğimi sana kim söyledi? Gidipte kazık mı yiyeyim. Zaten benim motur servis falan istemez. Ufak tefek şeylerini kendim yaparım.
bana benzinlikte satılan yaglar bile kazık geliyor. gidiyorum saniyiye yagcıya castrol actevo 20w 40 4T yagı 12 tlye alıyorum![]()
kanka yanlış anlamada ben çırağa değil yağ motor elletmem...ama ortam başka tabi..ilk defa gittiğin bi servisne nedir ne değildir bilmiyosun vs...olağan şeyler..ama ganga oraya hediye çekiyle veya indirim çekiyle gitmedin güleryüz görecen alaka görcen selamıyla gittin...bir daha gitmezsin olur biter...ciddi bişey olduğunda karşına çıkacak liste zaten euro bazında olacağından kabarık olacak...bu tarz yerler sadece işçilikden yalandan %10 %15 indirim yaparlar...o da yalandan...Konşuğu bilirsin oraylada samimiyiz ama gel gör ki serviste iş emri çıkarıldığında kol gibi girer...gittiğin yer ana distribütörün servisi...artık bi aprılıa sahibisin..aprılıa sahibi gibi girene çıkana eyvallah demelisin...alışmalısın buna...daha ilk günden ağlıyon aga ya...gözüne bi servis kestir...onun müşterisi ol artık böyle en küçük şeyde carlarsan sana servis bulunmaz...
tamam biliyom kazık yemek hoş değil ama Honda DB ye gidip bundan daha farklı ne gördün mesela...
![]()
Servisin adini ifsa edermisiniz lutfen. Cunku anlatiginiz olayin kabul edilir bir tarafi yok. Yagci 10/40 castrol yagi 25 tl den satiyor. Bu litre fiyati. Motor bayisi yag ithalatcisindan yagi iskontolu alir. Hatta ithalatci satis fiyatini tavsiye de eder. Piyasada her yerde ulasabileceginiz fiyati ve kullancisi belli bir urune, enayi gibi X2 fiyat koymak serefsizliktir.
O servis internette bu konuda adini gorsun de , akli basina gelsin.
Seneler evel Ducati kullandigim zamanlarda bir kere mecburiyetten servise gittim. Tam yakinlarda motorumun benzini bitti depodaki dip pislikte bujiyi bozdu. 1 lt bezin aldim ve bir tanede tanede buji. Dusunun . 70 tl para aldilar. Ortada iscilik te yok.Verdim , ama haram zikkim olsun.... O gun bugundur zaten hic bir servise girmem.