Resmi bir cevap verebilecek olsalar çoktan verirlerdi bence!
Bukadar kişiye bu hatayı yaptılar diyemidir nedir anlayamadım bana halen mail gelmedi ::saskin::
Bir mail gelse yazılı belge olarak verdikleri cevap her ne olursa olsun, ya yanlış çıkarsa diye bu sorumluluğun altınamı giremiyorlardır... valla herşey geliyor aklıma :jocolor:
Ben bir haftadır motosikletimin marşına bile basmadım bu durumun cevabını bekledim, yeter dedim çok özledim bugün ince hortumlu şırınga ile 200-250 gr arası yağ çektim 3-5 dk çalıştırıp kontrol ettim dümdüz bi zeminde
Yağ çubuğundaki esas olması gereken yere geldi :cat: yağ seviyesi !!! 100-150 km yol gittim psikolojikmidir bilemiyorum ama vites içi ara hızlanmaların etkisi değişti gibi geldi bana.
Mesela 5. viteste artçılı iken hafif yokuş biyerde hız sadece sabit kalabiliyordu, hızlanma olmuyordu gaz açsamda fakat bugün 5. vites bile etkiliydi gibi geldi. Bi alakası olabilirmi sizce ??
İşin özü bu günden itibaren ben kendi sorumluluğumu aldım ve daha doğru olduğuna inandığım yağ seviyesine gelecek şekilde yağ çektim şuan 760-770 ml gibi bir seviyede olduğunu tahmin ediyorum yağ seviyemin.
Ve tam olarak yağ çubuğun üst seviyesinde !!!
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ap ayrı bi konu daha anlatayım Perşembe günü yaşanan bir anı
Zincirimde ciddi bollaşma vardı ( 4-5 cm civarı ) ayar çekmek istedim, fakat o da ne :cyclopsan sol tahrik zinciri ayarlayıcısının somunları iman gücüyle sıkılmış

r:
1 saate yakın uğraşım sonucunda banamısın demedi. Resmen kaynak yapılmış

r: en son bende gölgelerin gücü adına dedim kaldırdım anahtarları göğe doğru, bir abandım ki çıt diye bir ses :queen::queen::queen:
Kaç gündür motosiklet kullanamıyordum zaten :jocolor: psikolojim bozulmuş, dedim bari zincir temizleyeyim, ayarlıyayım, debriyağ, fren kablolarını v.s WD-40 layayım :/
Ama o çıt sesi varya o çıt sesi :queen: günümün içine etti derken çıktım eve yedek parça siparişi için, diyalog
Ben - Merhaba ben böyle böyle sıkılan parçayı açayım derken kırıldı, varmı
Elimizde yok beyfendi,
Ben - Sipariş geçsek nezaman gelir, fiyatı nedir ?
Şuan sipariş geçersek bi ihtimal yarın ( benim sıfat :mrgreen: ) en geç P.tesi tahmini. En fazla da +-1 gün oynar bu tarihler ve fiyatı 4 TL dir ( benim sıfat yine :mrgreen: )
Ben - Geçelim siparişi, P.tesi tekrar ararım, olmadı Salı sabahı gelir alırım.
Tabi o sıra servislere olan antipatim malum sebeplerden tavan yapmış :jocolor:
Montajı da 15 TL beyfendi randevu alınız.
Ben - Montajını kendim yaparım teşekkürler, ürün daha erken gelirse bilgilendirirseniz sevinirim telefonum şu şu.
Peki beyfendi iyi günler siparişiniz geçildi, ve telefonu kapattım.
Bugün sabah aradım parça gelmiş, gittim aldım cilli gibi Honda bandrollü havasız torbalarda üzerlerinde "made in japan" yazan parçamı aldım.
Servise de kırılan parça budur dedim, nekadar debelenselerde açamadılar vidaları :jocolor: İman gücü ile çeliği kaynatacak kadar değil, kılavuzda yazılan torkta sıkınız dedim çıktım.
Çektim düz bir zemine yeşillik, ağaçlar, park alanı, pöfür pöfür

kılavuzu açtım, arka lastiğimi söktüm, parçayı monte ettim, ayarımı çektim güzelce en hassas seviyelisinden, son kontroller ve bir tur

mis gibi :cat:
Şimdi bunu niye anlattım

Yedek parça siparişi ve geliş süresi, parçanın ortalama olarak fiyatının uygunluğu, servise şahsım adına ilk para yedirmeme girişimim
CB 125 ve ben mutlu mesut bir gündü arkadaşlar. Bu aralar çok gerildik, birazda olumlu konulardan konuşalım ruhumuz daraldı iyice