pampa tam 5 saatimi aldı heryerini ama her yerini hatta hesapta yokken tüm elektrik tesisatını bile komple elden geçirdim kaçak göçek yer var mı oksıtlenen fiş, su alan,bandı sokulen yer var mı diye kontrol ettim..arada 6 ledlı beyaz park ampulu taktım..21500 km olunca kendimi rahatsız hissedip arka kaplınleri değiştirdim ve zincir dişli set 50bin km götürür diye ellemedim..yeni buji almışken takayım dedim pek ihtiyacı yoktu ama ciğeri temizlensin
iyi etmişsin eline sağlık kanka.. ben bu seneyi çıkarıp baharda bu işlemi düşünüyorum.. şimdi çok yoğununm iş güç bide evlenme çıktı başımıza.. foruma bile giremiyorum...
komple motoru dağıtıp ince ince yağlayarak toplamam lazım.. şimdi 15,000 km de.. bi 10,000 km sonra bakıma girerim.. zaten 5,000km buji 10,000 km dede hava filtresi değişimi artı olarak 2,000 km de yağ değişimi şimdilik yaptıklarım..
---------- Post added at 19:31 ---------- Previous post was at 19:01 ----------
Bi arkadaş gündüz farlarının resmini istemişti ,buradan mı istemişti hatırlayamadım ama buyrun

---------- Post added at 19:35 ---------- Previous post was at 19:31 ----------
Benzin filtresi bakımı, değişimi yapan varmı?
yoksa yıllarca kullanıp motor öksürne kadar bakılmıyor mu? haydin bakam :cherry: