Çok yakışıklı Çin işi eundro

bu mesaji konunuza nokta koymak icin yaziyorum

sevgili arkadaslarim cok guzel dediginiz bu motosiklet su anda yasadigin sili cumhuriyetinde Wolken adi altinda bir marka .su anda kullandigim motorumu almadan once listemde yer alan guzel gorunuslu bir motordu.ta ki selesine oturup test surusu yapana kadar..goruntu olarak gercekten cezbedici .motorla kalkis yapip daha ikinci vitese atarken benden bir nane olmaz sen git baska motor bak dedi bana kendisi..vitesi yukseltirkende dusururkende tekmelemeden gecmiyor arkadas kanser etti beni 3 km yol gidip gelene kadar vibrasyonuda cok plastik kalitesi sifirin altinda buradaki satis fiyati 10 bin tl civarinda.. hatta makseli nikli arkadasin yayinladigi video da eleman motosikletin ne kadar kotu oldugunu ve arka tarafa canta monte etmenin imkansiz oldugunu anlatiyor.videonun basliginda aynen soyle bu motoru almayin kalitesi korkunc otesi diyor....

1 tl = 269 sili pezosu ..sahsen ben ben 1 pezo vermem bu motora.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sapo baya araştırma yapmış ve biraz da gezmiş. iyi değilmiş. doğrudur. gönül isterdiki böyle bir görüntü ile güzel bir motor çıkmış olsun ama olmamış.

hayırlısı olsun :) bizde zaten görünüşüne tav olduk. yakışıklı ama alınabilir mi şaibeli...

asyada vardı xy 400 dü sanırım 8900 gibi fiyatı vardı parayı denkleştirdim satın alacam. bulamadım. sitesine e_mail attım gene bir sonuç çıkmamıştı. bende dönü verdim başka model arayışına. yoksa çok hoşuma gitmişti alaçaktım.

8900'e değmez bence.Sırf görüntü kasmışlar, performans namına hiç birşey yok.

asyada vardı xy 400 dü sanırım 8900 gibi fiyatı vardı parayı denkleştirdim satın alacam. bulamadım. sitesine e_mail attım gene bir sonuç çıkmamıştı. bende dönü verdim başka model arayışına. yoksa çok hoşuma gitmişti alaçaktım.
altımda bi çinli olmasına ve çinli alıcana japon al diyenlere ifrit olmama ragmen,9.000 tl ye çinli almak akıl işi deil miirim ne japonlar var o paraya :cherry:

Fotograflar da gorunen iki teker arasındaki mesafe çok fazla,Motor yüksekliği enduro'da olması gerektiği gibi değil .Biraz alcak gibi.ufak ön teker ve döküm jantlar sanki emaneten takılmış.Daha çok görünüme önem vermişler gibi.

Bunun motoru sıkıntılıymış sapo nun dediğine göre.

motoru çıkartıp 150 MC-X veya 150 MR türevlerinin 400 lük olanını takıcaksın, o zaman sorunu kalmaz gibi.

bunun için. iki önemli sorun var;

1) motoru olmayan bi makine bulmak

2) bahsettiğim 400 cc lik blok henüz üretilmedi :)

Kocaeli İl Temsilcisi
resmen ön kafayı baykuşlardan ilham almışlar baykuşları hiç sevmem uğursuzluk getirir derler :cherry: :p bacanızdan uzak tutun :cherry:

8900'e değmez bence.Sırf görüntü kasmışlar, performans namına hiç birşey yok.
beğensem şöyle ellesem belki alacaktım ama asyadan bir cevap gelmedi. sonuçta skygo var bende bilirsin çinli minli ama cevremdeki çinlilerle kıyasladıgımda işi götürüyordu.
ama tabi o parayı oraya gömdüğümde cin imalatıda olsa bir honda yada yamaha kalitesinde bir ürün isterim.

Bu motorda da bildiğin adi çin plastiği kullanmışlar, benim çocukken oynadığım oyuncaklarda bu kadar kalitesiz plastik yoktu valla. Bugün benim cub'un tadilat işlemleri sırasında 150KN gidon kumanda takımının gaz teli yerine cub gaz teli takılamadığı için biraz genişletme ve diş açma yapmam gerekti valla bu kadar mı adi plastik olur resmen bıçakla elma soyar gibi yonttum plastiği, bıçak çok da keskin değildi, çin plastiği çok adi.

Son bilgi edinen oldumu bu motor hakkinda?

en son 2011 de mondial getirecem diye boy boy foto koyup bıraktı.

yazılanlar bakarak, makinenin motorundaki sıkıntılardan dolayı firmalar riske girmek istememişler gibi duruyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar