o zaman işin içine görsellik girer.. yani hangisi hoşuna giderse.. ama ben yinede trt derimYani cbf150 vs Tvs apache rtr150 desek sonuç ne olur ?
ben bu sitede okumuştum rtr ile ilgiliydi...hindistan da motosiklet herşey demek kötü motosiklet yapma şansları yoktur gibi bir cümle geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam...rtr nin tek sevmediğim yanı selesi çok yüksek döşemecide alçalttırman gerek...kalite ve sağlamlığa eşit diyebilir miyiz yani ?
ohooo biz sana kesin kanıtlar sundukca sen karar değiştiriyorsun... al kardeşim sen rtr yi bak keyfine...Bilmiyorum abiler. Kararsızım hala.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------
Peki bunların dışında bunlarla aynı bütçelerde bir motor tavsiyeniz var mı ?
1000 tl fazla verebileceksen apache al derim.apache nin motoru taş gibidir.ybr bile 40.000 km cıvarlarında krank bilyalarını dağıtıyor bütün ybr ler nerdeyse![]()
1000 tl fazla verebileceksen apache al derim.apache nin motoru taş gibidir.ybr bile 40.000 km cıvarlarında krank bilyalarını dağıtıyor bütün ybr ler nerdeyse![]()
işte bu yazılanlara münasip bi yerimle gülerim:queen:1000 tl fazla verebileceksen apache al derim.apache nin motoru taş gibidir.ybr bile 40.000 km cıvarlarında krank bilyalarını dağıtıyor bütün ybr ler nerdeyse![]()
işte bu yazılanlara münasip bi yerimle gülerim:queen:
2007den beri ybr kulaniyorum motorun anasini aglatiyorum tik yok. Hayatimda duydugum en sacma cumleyi soylemissin. Herkes bilirki ybr iclerinden en dayaniklisidir ölümsüzdür
oo teker vs işin içine girerse gene 40000 km iyi gitmiş çinli olsa 10000 görmeden gırav:cherry:adam gibi kullanırsan ybr yi, 100 bini kank ve krank rulmanlarını değiştirmeden aşar. Apaçi tipleri vardır. Hertürlü şeyi yaparlar ama yağını değiştirmek yılda 1 kere ya aklına gelir yada gelmez. Buşekilde 40 bin km iyi bile dayanır.
Doğrumu fatih?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------
aşırı zorlama,bol bol tek teker, redline. Ömür =40 bin. İyi bi değer.