Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-tertemiz-ilk-sahibinden-95669744/detay
burdaki motor nasıl arkadaşlar. Bir de ben motoru kargoyla mı getircem, getirme parası ne kadar olur?
Fotoğraflar eski galiba. Çünkü akrapoviç eksoz var diyor ama fotolarda orjinal eksoz var.
Fotoğraftaki gibiyse adama helal olsun çok temiz bakmış 0 gibi duruyor.
Ama bence adam ilk aldığı zamanlarda çektiği fotoları koymuş.
Telefon aç sor yoksa onca yol gidip çok farklı bi motosikletle karşılaşabilirsin.
Motosiklet hem fotodaki kadar temizse ve 6250 6000 gibi bi rakama alabiliyorsan çok iyi gibi.
Tabiki mutlaka satın almadan önce çalışmasını anlayan birisi kontrol etmeli.

yan yatması olduğunu nerden anladınız acaba?

ve sizce fiyat km ve model oranı nasıldır.

fiyat uygunmudur?

teşekkürler
Aynalar orjinal değil. honda aynası. Büyük ihtimalle olduğu yerde falan ufak bi yan yatırdı. Orjinal aynanın teki 95-100tl pahalı geldi çifti 40 50 tl olan yansanayi honda aynası aldı.
Fotolarda gözüken bir çiziği yok. Biraz pazarlık yap önce fiyatta anlaş. Sonra orjinal ayna alıcam de bunu da fiyattan düşür;)

2011ler 2 seri geldi.
1. seride egsoz borularında 1 tane oksijen sensörü var.
2. seride egsoz borularında 2 tane oksijen sensörü var. Beyin daha iyi.
Benim motosikletim 1. seriden.
Hızlanmalar vs herşey aynı ama farkı yüksek hızda belli oluyor. 2. seriler yüksek hızda daha az yakıt tüketiyorlar.
1.seride Daewoo beyin var
2.seride Delphi beyin var.

Çok fark eder mi ? Etmez. Başka motosiklet bakmaya da değmeye bilir hatta. Ama almışken neden 2. seri olmasın diye bilirsin.
Bilen biri ile 1. seri mi 2. seri mi bakabilirsin.

İlanın fiyatı iyi biraz daha düşür 8300 - 8400 gibi bi fiyata al.

yanlış yazmışım hocam 9800TL. yazıcaktım..
bende düşünüyorum nerde gördün die bakındım durdum bulamadım :D

---------- Post added at 18:39 ---------- Previous post was at 18:37 ----------

Fotoğraflar eski galiba. Çünkü akrapoviç eksoz var diyor ama fotolarda orjinal eksoz var.
Fotoğraftaki gibiyse adama helal olsun çok temiz bakmış 0 gibi duruyor.
Ama bence adam ilk aldığı zamanlarda çektiği fotoları koymuş.
Telefon aç sor yoksa onca yol gidip çok farklı bi motosikletle karşılaşabilirsin.
Motosiklet hem fotodaki kadar temizse ve 6250 6000 gibi bi rakama alabiliyorsan çok iyi gibi.
Tabiki mutlaka satın almadan önce çalışmasını anlayan birisi kontrol etmeli.

Aynalar orjinal değil. honda aynası. Büyük ihtimalle olduğu yerde falan ufak bi yan yatırdı. Orjinal aynanın teki 95-100tl pahalı geldi çifti 40 50 tl olan yansanayi honda aynası aldı.
Fotolarda gözüken bir çiziği yok. Biraz pazarlık yap önce fiyatta anlaş. Sonra orjinal ayna alıcam de bunu da fiyattan düşür;)

2011ler 2 seri geldi.
1. seride egsoz borularında 1 tane oksijen sensörü var.
2. seride egsoz borularında 2 tane oksijen sensörü var. Beyin daha iyi.
Benim motosikletim 1. seriden.
Hızlanmalar vs herşey aynı ama farkı yüksek hızda belli oluyor. 2. seriler yüksek hızda daha az yakıt tüketiyorlar.
1.seride Daewoo beyin var
2.seride Delphi beyin var.

Çok fark eder mi ? Etmez. Başka motosiklet bakmaya da değmeye bilir hatta. Ama almışken neden 2. seri olmasın diye bilirsin.
Bilen biri ile 1. seri mi 2. seri mi bakabilirsin.

İlanın fiyatı iyi biraz daha düşür 8300 - 8400 gibi bi fiyata al.
DİPNOT:KULLANICI SELESİNİN ALTINDA BEYİN VAR ALMAYA GİTTİĞİNİZ ALETİN DELPHİ Mİ DAEWOO BEYİNLİMİ OLDUĞUNU ORDAN ANLIYABİLİRSİNİZ AMA GENELDE STİCERLARDANDA 1 Mİ 2.NESİLMİ BELLİ OLUYOR FARKLI STİCERLAR VAR.

@ Ali Feyizoğlu valla ne diyim burada fotoğraflar youtube da videolar, yani en çok sen sevdiriyorsun bu motoru. bi gün alabilirsem sebebi sen olacaksın :)

Hyo 250r ile duke200 un aynı karedeki fotografını merak edip dururken bu iyi oldu, eger varsa bir kac kare daha cok makbule gecer, motora yeni başlamayı düşünen benim gibi arkadaşların karar verme acısından (görünüş olarak ) iyi oluyor, teşekkürler
Duke200 kaliteli,hafif atak bi motor.adeta stunt öğrenmek için yaratılmış fakat biraz tuzlu bir stunt öğrenme motosikleti :)
Fotodaki açı sizi yanıltmasın bariz küçük motor 1.75üzeri çok komik duruyor.Benim(1.83) motor üstünde fotolarımı yüklerdim ama cidden komik duruyorum o yüzden hiç atmayayım :cherry:
@ Ali Feyizoğlu valla ne diyim burada fotoğraflar youtube da videolar, yani en çok sen sevdiriyorsun bu motoru. bi gün alabilirsem sebebi sen olacaksın :)
Eyw teşekkür ederim :)

Bu arada toplu Tiger RA900 alma işi yalan oldu,dün akşam arkadaşa bi tane aldık daha kalmamıştı ellerinde bende bikaç gün sonra geldiğinde alıcam.

yaw benim motorun 1-2 sorunu var aynı sorunu yaşayan yardımcı olacak ankara içi olursa sevinirim

http://www.youtube.com/watch?v=BYfULxlA3II&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=RGowwE04bWM&feature=player_embedded

bu problemi nasıl çözebilirim

Reset atman gerekiyor :)

Aküden kablolarını ayır.
Motorun arkasında sigortalar var.
Sigortalar iki sıradır. motorun önünden bakarken soldakiler ve sağdakiler.
Sağda kalanlardan motorun arka kuyruğuna en yakın olan sigorta kutusunun kapağını aç içinden 2 tane sigorta çıkacak onları da çıkar 1-2 dakika bekle sonra geri yerine tak herşeyi.
Yeniden çalıştır motosikletini büyük ihtimalle herşey düzelmiş olacak ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar