Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Dalgıç hani Salcano alıyodun hain domdom :p şaka bi yana konu CBF ve YBR ise tabiki YBR :cat: 2 beygir güce sorunsuzluk değişilmez :cat:

Abi sorma valla nasıl oldu bende anlamadım fakat 3 gün haber bekledim .. kocaeliyi aradım sonra istanbulu aradım sonra sakaryayı aradım biraz ilgisiz davranıldı... fabrikayı aradılar yokmus dediler gri rengi sonra siyahını sordum ondanda yokmus dediler. sonra salcano yerine baska marka verelim falan denildi motoran falan .. motoranı duyunca zaten benm eski kanunı geldi aklıma zangır zangır titremesi falan .. o an salcanodan da vazgeçtim ..direk cbf tvs ybr'ye yöneldim .... eğer ellerinde olsaydı gri yada siyah salcano alıcaktım bu da bir gerçek nasip degilmiş dedim ybr nin 2.el piyasası pek fazla ölmüyor diye ona yöneldim ... herhalde böylesi daha hayırlı olacak abi :) 2-3 yıl sonra da satması da kolay olur .. 250 cc naked yolu gözükür bizede Allahın izniyle :) o kadar uğraştım ama olmadı nasip değil herhalde bana salcano dedim :)

F54

adem sen durmuşa bakma onda kawasaki var da binmiyor:p
garaj da yatırıyor askerden sonra binecek:queen:

sen kız almaya giderken önce sözünü almıyor musun kanka? :) ben de sözünü aldım 155 gün sonra teslim alacam ve garajda misil misil uyuyor benim güzel gara kızım:) mavi boncuğumu bi hafta içinde satarsam satarım satmazsam mecbur kawaya kuma getiricem :) z1000 güzel makine ama rüzgar direnci ve arka kuyrugunun inceliği bana göre değil yumiş

z 1000 nin tipi hoşuma gitti kanka :pl: süremeyeceğim alet ve nalet yok :queen:
durmuş senin iş ölme eşşeem ölme.

F54

sen kız almaya giderken önce sözünü almıyor musun kanka? :) ben de sözünü aldım 155 gün sonra teslim alacam ve garajda misil misil uyuyor benim güzel gara kızım:) mavi boncuğumu bi hafta içinde satarsam satarım satmazsam mecbur kawaya kuma getiricem :) z1000 güzel makine ama rüzgar direnci ve arka kuyrugunun inceliği bana göre değil yumiş
kanka sende alem adamsın sanki kız almaya gidiyorsun
altü üstü kawa yani

F54

keşke bende o kadar az askerlik yapsam geri kalan günlerde de manita kovalasam motorla gezsem denize gitsem vs daha güzel olurdu

Ehliyeti kazandm persembe cikartabilirim,ama cikartmicam bayramdan 2 gun once ckartr bayramdan sonrada moturu alirim .

Merhaba ybr 125 in 2008 modelinin depodaki ve yan kapaktaki stickerının yakından çekilmiş fotoğrafı lazım acaba 2008 model ybr si olan biri çekip bana iletebilirmi ya. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar