Beagle cinsi köpek gönüllü sahiplendirme

Arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce iş arkadaşım bana dediki
-Mehmet Ali benim köpeğe 1 hafta bakarmısın ev sıkıntım var
--Kardeşim bakarım tabi bahçeye bağlarız yalnız her akşam yemeğini getir ver
-Tamam anlaştık ben her akşam getiririm

Bu şekilde anlaştık ve Daisy bizim bahçede yerini aldı ve 1 hafta köpeğin yemeği geldi daha sonra tek tük 2 hafta sonra eleman piyasa da yok arıyorum, nerdesin ben şehir dışındayım geleceğim idare et.Ben başta demiştim ki benim zamanım yok gücüm yok bakamam zaten ben durumum ve zamanım olursa sokaktaki yavru köpekleri büyütüp tekrar salıyorum ama işte bu şekilde hevesle bi köpek alıp sonra sorumlluğunu kaldıramayan insanlar yüzünden sokaklar köpeklerle dolu

5 ay bu köpeğe baktım ama zamanım yetmiyor o yüzden dedim en iyisi iyi bakacak birine vereyim dedim ama gönlüm el vermedi fakat buradan biri çıkarsa vereceğim.Ben normalde köpek bakmayı çok seven bi insanım fakat yok işte zaman yok ben zamanım olsa zaten kendim alır o sorumluluğu beslerim arkadaşlar eğer ben bakarım diğen varsa gelip buradan almak ve tanışmak şartıyla vereceğim saha 9-10 aylık bir dişi .

Çokta sevimli bi cinstir, yazık. İnşallah bakabilecek, evcil hayvan sevgisi olan, durumu müsait olan bi arkadaşımız sahiplenir.

Ben çok isterdim de kendime zor bakıyorum. :p Arkadaşlardan güvenilir birisi çıkarsa bir sorayım. Bir de eğer burdan birisi çıkmazsa Hayvanseverler diye bir grup var facebook'ta oraya da yazılabilir. Sözleşmeli sahiplendirmek ya da güvenilir birine vermek gerek bu yavrucağı. Millet satmayı deneyebilir bunu; düzgün birisine gitsin.

Ben çok isterdim de kendime zor bakıyorum. :p Arkadaşlardan güvenilir birisi çıkarsa bir sorayım. Bir de eğer burdan birisi çıkmazsa Hayvanseverler diye bir grup var facebook'ta oraya da yazılabilir. Sözleşmeli sahiplendirmek ya da güvenilir birine vermek gerek bu yavrucağı. Millet satmayı deneyebilir bunu; düzgün birisine gitsin.
Aynen benim de isteğim bu ben başka birşey istemiyorum inanın bana da gelip para ile almak isteyen oldu ama ben işin parasında değilim çünkü çok benimsedim ben Daisy yi hatta bakacak kişi çıkmassa GÖNÜLLÜ İLGİLENECEK BİR VETERİNER arkadaş bile çıksa sevinirim hani getir ben bu köpeğin bakımlarını yaparım dese

Sevimli yaratığın bir fotoğrafını koysan çok iyi olurdu. Merak ettim hınzırı.
Gözümü dünyaya açtığımdan beri evimin etrafında hep bir dostumuz vardı. Çeşit çeşit baktım.
Ancak 2009 dan beri apartmanda yaşıyorum ve yerim yok. Olsa seve seve sahiplenirdim.
Şu küçük Çuvava ( Chihuahua ) dan olsaydı. Almaya koşarak gelirdim. Evin içinde pıtı pıtı gezsin isterdim :p

Elimde olan fotodan bi kaç tane paylaşıyım. Özlemişim kerataları. Mekanları cennet olsun :salut:

valla adanaya yakın olsan gelirim de adana nere kütahya nere.harbi kütahya nerede?:cherry:

Hocam aslında ben bakabilirim yerimde mevcut zamanımda var ve köpeklere ayılırım yani öyle böyle değil yani o kadar seviyorum.Fakat istanbuldayım aramızda 500km yok var:pale: keşke yakında bir yerde olsaydın da hemen alabilseydim.Ama bayramda akraba ziyaretleri için kütahya ya gelicem fakat motorumuz olmadığından otobüsle gelicem acaba otobüste getirebilirmiyim dicem ama şimdi hayvananda eziyet etmek istemiyorum ayrıca bi bağırmaa başladımı nasıl susturcam offf keşke yakında olaydın.

F54

çok güzel av köpeğidir sen böyle bi konuyu bi av forumunda açsan senin evin önünde kuyruk olur:cat:

bir umut

köpeği halen sahiplendirmediyseniz ben sahiplenmek istiyorum.. geri dönüş yaparsanız sevinirim

merhaba ben adanada yaşıyorum ve köpek arıyordum sahiplendirmeleri okurken gördüm geri dönersen Ben istiyorum... face hesabım bu cevap verirsen sevinirim https://www.facebook.com/cilgin.berke

Mehmet Ali arkadaşımızın sitede kayıtlı telefon numarası var.
Burdan mesaj yazacagınıza ararsanız daha erken bilgi alırsınız.
Bilmeyenler için; isminin üstüne tıklayın, telefon numarasını görürsünüz.
Üstünden çok zaman geçmiş. Birileri almıştır muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar