4 Ağustos Cumartesi iftar etkinliği

Kocaeli İl Temsilcisi
arkadaşlar pide adedi 65 olarak kayıtlara kesin olarak geçmiştir :) burada şu an itibari ile yağış yok ama yaz yağmuru tabi gelir geçer :)

Kartaldan arabayla yola cıkıyorum yol uzerınde gelmek ısteyen olursa alabılırım.

arkadaşlar çok dikkat edin,izmitten şimdi geldim yolda doluya yakalandım donuma kadar ıslandım vıcık vıcık olduk hemen giyinip akramürsele gazlıcam,bu arada önümde 3 tane kaza oldu :S maximum dikkattt

kısmetse şimdi Kadıköy'den yola çıkıyorum,e-5 ten eskihisar üzeri geçmeyi düşünüyorum yolda kalan yolu bilmeyen olursa bana ulaşabilir,hadi görüşmek üzere pidemi yiyenin tekerini sabunlarım :) tel:506 566 74 80

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Özel sebeplerden dolayı gelemeyeceğim, katılan herkese iyi iftarlar.
Selamlar

Şu anda yaklaşık 30 kişiyiz ve ezanın okunmasını bekliyoruzz. Sohbet muhabbet fena. Kaçıranlar çok üzülecek.

bpk

Katılan herkese çok teşekkürler herşey çok güzeldi :) özellikle de el emeği göz nuru pideleri ile bizi delice doyuran İrfan abiye saygılarımı sevgilerimi sunuyorum :)

Şu an feribot tayız irfan abi emeğine ellerine sağlık pideler süperdi

Şansımıza hiç yağmura yakalanamadık.

eve bende yeni geldim sevgili MT ailesi hersey çok güzeldi İrfan usta eline sağlık pideler süperdi.TÜRKCHOPPER KOCAELİ adına da tesekkürler arkadaşlarımın selamları var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar