Sprey Boya Seçimi

Motosikletimin deposunu boyamak için zımpara attım ama hangi marka sprey boya alacağıma karar veremedim.
Sprey boya ile boyama yapan arkadaşlar veya tecrubeli arkadaşlar marka önerirse sevinirim.

otosanayisine gidip bence otoboyasından sprey yaptır.. astar boya vernik.. 3 ayrı sprey.......

F54

RAMAZAN da neci olduğunu bilmiyorki..

iiyi aadamım sen nasılsın........
bende iyiyim bi yaramazlık yok
rambo benim motorun plastik aksamını boyamak istesem nasıl boya almam lazım
neler yapmam lazım çizik yok fakat yıkamadan kaynaklı bez çizikleri mevcut o yüzden bi fıs fıs yapayım istiyorum bu kış

bende iyiyim bi yaramazlık yok
rambo benim motorun plastik aksamını boyamak istesem nasıl boya almam lazım
neler yapmam lazım çizik yok fakat yıkamadan kaynaklı bez çizikleri mevcut o yüzden bi fıs fıs yapayım istiyorum bu kış

bence pasta cila uygula ... eğer pasta cila kurtarmaz ise su zımparası yapmalısın... sonra plastik astarı boya ve vernik....

F54

ok teşekkürler rambo ben boya yaparım sağlam olsun cila ile uğraşana kadar basarım boya yı daha çabuk biter işim:pl:

Kardeş boyayı atarken yüzeysel olarak nokta nokta kalıyor yani hepsini aynı seviyeden atamıyosun, ne yaparsan yap belli ediyor kendini, ustaya ver o yapsın fırın boya..

birde motorun heryeri kırmızı olsun depo siyahsa ruhsata siyah geçer. anlatabildimmi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar