Tekila Kafası

Okurken dinleyin: http://www.youtube.com/watch?v=KsKbtvGF4IY&feature=related

Bugüne kadar içtiğim her içkiden bir zevk aldım doğrudur. Ama bu başka be moruk. İçişi bile tatlı elemanın. En son ramazandan 1 hafta önce arkadaşlarla içmiştik. gece 01:00-03:00 arasını kimse hatırlamıyordu. Bir kaç kırık bardak , biraz yırtılmış kıyafetlerle uyanmıştım :cherry:

Rakı gibi nazlı değil yanına illa haydarisini , mezesini istemiyor.

Biraz limon , biraz tuz ..

İlk girdiğimde konunun ne olduğunu anlamadım ama google amcaya Tekila yazıp görsellere girince herşeyi anladım :pl:

Ben viski haricinde hiçbir alkolü içemem.Anında midem dur içme diye uyarı verir :) Ergenken hani içmek için içiyorduk ama yaş ilerledikçe durum değişti.Her içkiyi denemişimdir tekila dahil ama nedense o berbat tatları için kendime işkence çektirmek istemiyorum.Ama viski bambaşkadır :) Doğru viski ve doğru içimle tadından yenmez :)

En son Dubaiden gelirken Dubai havaalanından litrelik şişede şişesi 11 $ dan 4 şişeyi laptop çantasına sığdırıp getirdim. Bizim Duty freeden 2 tane de 1 er litrelik Baileys aldım eve full geldim yani. 3 kutu Efes ekstra aralarında 3 shot tekila iyi gider.

2 kişi 70liği 3 saatte bitirdikten sonra en ufak bi mayhoşluk belirtisi göstermediği için lugatımızdan silmiştik biz bunu.Bilmiyorum yada biz beceremedik içmesini :sunny:

2 kişi 70liği 3 saatte bitirdikten sonra en ufak bi mayhoşluk belirtisi göstermediği için lugatımızdan silmiştik biz bunu.Bilmiyorum yada biz beceremedik içmesini :sunny:

Yılbaşında iki 70liği 4 kişi gömdük bizde , cilasınada kişi başı 6 şar bira yetişti. Zaten standart söz " Sarhoş olmak için içersen olursun"u uygularsan oluyosun her türlü moruk. Başta Bon Jovi - Wanted'a eşlik ederken yarım saat sonra Dilara karlar yağdı dağlarraaaa diye bağırıyoduk. Tekila Kafası candır. Ama rakının olduğu masada adabı unutmamak lazım :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------

En son Dubaiden gelirken Dubai havaalanından litrelik şişede şişesi 11 $ dan 4 şişeyi laptop çantasına sığdırıp getirdim. Bizim Duty freeden 2 tane de 1 er litrelik Baileys aldım eve full geldim yani. 3 kutu Efes ekstra aralarında 3 shot tekila iyi gider.

Hocam tedarikliymişsiniz , saygılar :)

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
2 hafta önce hatunla içecektik...
kırmızı ve beyaz şarap aldım...hangisini tercih ederse...
romantik dans müzikleri de ayarladım...tabi dolapda absolute votka da var....
ben romantizm yapacağız derken hatun tutturdu votka içeceğim diye...
sen misin votka içen...sert sert ayarladım...2 bardak içti...iyiki de içti... :thumleft:
bu ara da ben de votkacılardanım...

sen misin votka içen...sert sert ayarladım...2 bardak içti...iyiki de içti... :thumleft:

Romantik başlamamış ama mutlu bitmiş hafız , önemli olanı tutturmuşsun :cherry:

Votka sevemedim oldum olası , yapı meselesi sanırım.

Vodka iyidir ya hele absolut :thumleft: cola'yla da severim sek de içerim :cherry:

Tekila candır :p hele birde sevgiliyle içiliyosa ve limondan sonra tuz bilimum ilginç yerlerden yalanıyosa :pl:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Romantik başlamamış ama mutlu bitmiş hafız , önemli olanı tutturmuşsun :cherry:

Votka sevemedim oldum olası , yapı meselesi sanırım.
sonunda ne olacagı belliydide....
romantik felan olsun dedim ama...neyse...
bir defa jim beam içtim...sonra ona tövbe ettim...
bu aralar başka viskiler deneyeceğim...
tr ile 3 de 1 fiyatına :flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

Vodka iyidir ya hele absolut :thumleft: cola'yla da severim sek de içerim :cherry:
aldıgım alkolde tatlı birşeyler olmazsa içmem...
vişne,kola,portakal...
bi aralar votkayı burn ile içiyordum...
sonra bıraktım onu artık sadece vişne...

Tekila candır :p hele birde sevgiliyle içiliyosa ve limondan sonra tuz bilimum ilginç yerlerden yalanıyosa :pl:

Kız arkadaşımla içtiğimde "İşte bu oğlum , bu içki kadınlar için yapılmış lan!" diyodum , eli ıslatma , tuza batırma..

Sonra yılbaşında 1.93 boyunda 100 kiloluk arkadaşlarla içince uzun bir dönem tiksindim tuzdan limondan :cherry:

absolut raspberry %50 + yesil elma suyu %25 + monster energy %25

:santa::santa:::yanliss:::yanliss:::yanliss:::melek02:::melek02:

.

Arkadaşım ramazan bitiminde Absinth(Yeşil Peri) getirecek. Neler olucak asıl o zaman görücez.:pl:

Tekila candır can...
Hatunun biri Amerika'dan Olmeca Gold getirmişti 2 sene önce, o tadı hala unutamıyorum.
Ama bilmediğin bir barda içmeyeceksin arkadaş tekilayı.
Geçen h.sonu kadıköy'de biyerde içtim.
Cinle votkayı karıştırmışlar tekila diye ittiriyolar !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar