Evet haklısın organize olunur ama anlaşamadıktan sonra keyifli olacağına sıkıntılı keyifsiz olma ihtimalide var tabiii... herkezin durumu herkezede uymayabilir.. en iyisi bir ortamda tanışıp akışına bırakmak durumları...
evet, kesinlikle katılıyorum. Bu topic altında ilk buluşmayı falan ayarlarız olmazsa(gerçi bende foruma yeni katıldım kim kimi tanıyor tanımıyor bilmiyorum

) gelen gelir gelmeyen keyfi bilir ufak bir şey olsa bile yeterli kalabalıgı pek sevmem zaten
bira ve midye için ölen bi insanım ama motorla gelip gerçekten ölmek istemem
bi de öğrenme sürecindeyim daha devriyajına alışmam lazım beyleeer
kentkart akar o halde
hoşgeldin arkadaşım keyifli forumlar kazasız sürüşler
teşekkürler, buluşma gibi birşeyler ayarlayabilirsek eğer sende izmirde olursan arada bak gelirsin sende
bende izmir karşıyakalıyım ama göztepeli karşıtı degilim forum kardeşimlerim yanlıiş anlamasın cümleten s.a
ve aleykum selam

hepimiz kardeşiz ya sonuçta izmirliyiz benim o taraftada sevdiğim arkadaşlarım abilerim kardeşlerim var
hoşgeldiin
hoşbulduuk
Hoşgeldin,
Umarım aradıklarını bulursun...
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Teşekkürler, kazasız belasız.
bornova eksik onu da ben tamamlayayım. Beni de alın bira midyeyeee
Bornova kontenjanınıda doldurduk tamamdır. 1 eylüle çok var aslında daha öncesinde mi yapsak ilk buluşmayı? Aklınıza gelen fikirler, müsait olduğunuz zamanlar, buyrun arkadaşlar paylaşın

bir tek pazar müsait degilim ben onun dışında bu işe vakit ayırabilirim. esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilen, yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen arkadaşlar buyrun

))
Bira midyeyi yapalım ama mutlaka.