izmirden selamlar

Merhaba arkadaşlar, izmirde ückuyular semtinde oturuyorum.
Yaşım 23, 2,5 ay önce ninja 250r motoruma kavuştum.
Daha önce hiç motor tecrübem olmadığından 250cc ile başlamayı uygun gördüm.
Forum tarzı yerlere pek vakit ayıramıyorum ama kafa dengi 3-5 kisiyle tanışma beklentisiyle üye oldum diyebilirim :)

Selam kardeşim ben göztepedeyim yeni cbf 150'yle başladım, uygun olursan bi ay içmeye gideriz güzelbahçeye :D

Selamlarr..
Bende çiğli tarafındayım ama günümün yarısı Alsancakta geçiyor. Hayırlısıyla 1-2 aya 250cc chopper ıma kavuşuyorum=)
Bu arada içme tarzı güzel etkinliklerde oldukça atılımcıyımdır :cherry:

Bira midye festivaliyle start verelim o zaman kafa denktaşlar :)

Hoşgeldin. Hayırlı olsun güle güle kullan. Ama şu son haber canını sıkmış olabilir malum ninjaya yeni kardeş gelmiş:)

Selam kardeşim ben göztepedeyim yeni cbf 150'yle başladım, uygun olursan bi ay içmeye gideriz güzelbahçeye :D
evler yakın galiba gürsel akselin ordayım ben, içme etkinliğini yapalım :)

Selamlarr..
Bende çiğli tarafındayım ama günümün yarısı Alsancakta geçiyor. Hayırlısıyla 1-2 aya 250cc chopper ıma kavuşuyorum=)
Bu arada içme tarzı güzel etkinliklerde oldukça atılımcıyımdır :cherry:
Alsancak ortak nokta olur aynen ömer agaya gidiyorum bende arada, görüşelim bir ara toplu bir etkinlikle :)

Bira midye festivaliyle start verelim o zaman kafa denktaşlar :)
İşte beklediğim şey buydu bira midye festivalinde toplanalım ne dersiniz?

Hoşgeldin. Hayırlı olsun güle güle kullan. Ama şu son haber canını sıkmış olabilir malum ninjaya yeni kardeş gelmiş:)

Teşekkürler, aynen ya son haber ilk başta canımı sıktı ama piyasa dengesinin ne olcağıda belirsiz gibi şu anda bakalım zamanı iyi kullanmak gerekiyor :)

Arkadaşlar İzmirde organize bir motor grubu var mı?

Ben o tarz organize gruplardan yana değilim, anlaşabilcegin insan olur anlaşamayacakların olur. O yüzden bana kafa dengi 2-3 arkadaş yeterli turlarımızı kendi aramızda güvenli bi sekilde yine yaparız o arkadaşlarla ama organize ekiplerde var benim pek bilgim yok bu konuda biraz araştırman gerekli :)

hoşgeldin :cherry:

Teşekkürler dostum:)

Evet haklısın organize olunur ama anlaşamadıktan sonra keyifli olacağına sıkıntılı keyifsiz olma ihtimalide var tabiii... herkezin durumu herkezede uymayabilir.. en iyisi bir ortamda tanışıp akışına bırakmak durumları...

bira ve midye için ölen bi insanım ama motorla gelip gerçekten ölmek istemem :D

bi de öğrenme sürecindeyim daha devriyajına alışmam lazım beyleeer :D

İzmir İl Temsilcisi
bende izmir karşıyakalıyım ama göztepeli karşıtı degilim forum kardeşimlerim yanlıiş anlamasın cümleten s.a :)

bornova eksik onu da ben tamamlayayım. Beni de alın bira midyeyeee

Evet haklısın organize olunur ama anlaşamadıktan sonra keyifli olacağına sıkıntılı keyifsiz olma ihtimalide var tabiii... herkezin durumu herkezede uymayabilir.. en iyisi bir ortamda tanışıp akışına bırakmak durumları...

evet, kesinlikle katılıyorum. Bu topic altında ilk buluşmayı falan ayarlarız olmazsa(gerçi bende foruma yeni katıldım kim kimi tanıyor tanımıyor bilmiyorum:)) gelen gelir gelmeyen keyfi bilir ufak bir şey olsa bile yeterli kalabalıgı pek sevmem zaten :)

bira ve midye için ölen bi insanım ama motorla gelip gerçekten ölmek istemem :D

bi de öğrenme sürecindeyim daha devriyajına alışmam lazım beyleeer :D

kentkart akar o halde :p

hoşgeldin arkadaşım keyifli forumlar kazasız sürüşler

teşekkürler, buluşma gibi birşeyler ayarlayabilirsek eğer sende izmirde olursan arada bak gelirsin sende

bende izmir karşıyakalıyım ama göztepeli karşıtı degilim forum kardeşimlerim yanlıiş anlamasın cümleten s.a :)

ve aleykum selam :) hepimiz kardeşiz ya sonuçta izmirliyiz benim o taraftada sevdiğim arkadaşlarım abilerim kardeşlerim var :)

hoşbulduuk :)

Hoşgeldin,

Umarım aradıklarını bulursun...

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Teşekkürler, kazasız belasız.

bornova eksik onu da ben tamamlayayım. Beni de alın bira midyeyeee

Bornova kontenjanınıda doldurduk tamamdır. 1 eylüle çok var aslında daha öncesinde mi yapsak ilk buluşmayı? Aklınıza gelen fikirler, müsait olduğunuz zamanlar, buyrun arkadaşlar paylaşın :)
bir tek pazar müsait degilim ben onun dışında bu işe vakit ayırabilirim. esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilen, yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen arkadaşlar buyrun :)))
Bira midyeyi yapalım ama mutlaka.

hoşgeldin arkadaşım :) allah kazasız belasız binmek nasip etsin inşallah

Hoşgeldiniz. Motorunuzda hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar