[Eskişehir - MT]

373315_389610231094167_1724490399_n.jpg

Geleneksel hale getirdiğimiz "Eskişehir Sonbahar Motosiklet Festivali" bu yıl 30 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında Eskişehir Odunpazarı Şehr-i Derya Parkında yapılacaktır.

Eskişehir-Ankara yolu 10 km.de Kanlıpınar mevkii sağda tabelalar olacaktır

Etkinlik boyunca ;

Gösteri ve Konserler
Şehir Turları
Extrem Enduro Parkuru'nda Yarış
Sürpriz Hediyeler

sizleri bekliyor.

Sadece motosikletiniz, kamp malzemeleriniz ve fotoğraf makinanızı alın gelin.

Tüm Motosikletli ve motosiklet sevdası olanlar misafirimizdir.

Ayrıca etkinlik süresince Sınırsız Çay, Kahvaltı ve Akşam Yemeği ODUNPAZARI BELEDİYESİ'nin ikramıdır.

Festivale katılım tabiki ÜCRETSİZDİR.

FESTİVAL PROGRAMI

1.Gün Perşembe (30 Ağustos 2012)

Karşılama
Kayıt Masası İşlemleri
Kamp Alanına Yerleşim
Araçların Park Edilmesi
Çay İkramı (Gün Boyu)
Enduro&Cross Parkuru Gösterileri(Gün Boyu)
Akşam Yemeği
Festival Ateşinin Yakılması
Halk Dansları Gösterileri
30 Ağustos Havai Fişek Gösterisi

2.Gün Cuma (31 Ağustos 2012)

Sabah Kahvaltısı
Çay İkramı (Gün Boyu)
Yarışmalar
Serbest Zaman (Şehrimizi Gezmek İsteyenler İçin)
Akşam Yemeği
Akşam Konserleri (Yerel Sanatçılar)

3. Gün Cumartesi (01 Eylül 2012)

Sabah Kahvaltısı
Çay İkramı (Gün Boyu)
Motosikletler İle Şehir Turu
Şelale Park Çay İkramı
Tarihi Odunpazarı Evleri Arasında Mehteran Gösterisi
Tarihi Kurşunlu Külliyesinde Cam Sanatları Gösterisi
Şehrin En Güzel Mekanları Arasından Festival Alanına Dönüş
Yarışmalar
Akşam Yemeği
Yarışmalarda Dereceye Girenlere Ödüllerinin Verilmesi
Katılımcılara Kura İle Sürpriz Hediyelerin Verilmesi
Akşam Konserleri (Ulusal Sanatçılar)
Muhteşem Havai Fişek Gösterisi

4. Gün Pazar (02 Eylül 2012)

Sabah Kahvaltısı
Çay İkramı (Gün Boyu)
Uğurlama
(Bu festival eskişehirenduro tarafından Eskişehir Odunpazarı Belediyesi katkıları ile yapılmaktadır)

Selamlar aranıza yeni katıldım.. Düzenlenecek festivale katılım ile özel bir sorum var hangi arkadaş yardımcı olabilir..?

arkadaşlar geçen sene birincisini düzenlediğimiz yatağan motosiklet festivalinin bu yıl ikincisini kısmetse 6-7-8-9 eylül tarihleri arasında düzenleyeceğiz...bu yıl en büyük sürprizimiz firmalarımız...harley davidson,yamaha,suzuki ve ktm firmaları özel tırlarıyla tanıtıma gelecek...birde aksesuar firmamız olacak...mutlaka bekliyoruz....program ve ayrıntılar için https://www.facebook.com/events/355164477891530/

son gün belediye başkanımızın kendi elleriyle yapacağı mangal ve keşkek ikramımız olacak...

Yemyeşil bir doğada Antik Kent gezileri, halkla iç içe konserleri, ulaşımı kolay, kusursuz kamp alanı, eğlence ve adrenalinin en üst seviyede yaşandığı etkinlikleriyle halkın motorcu, motorcunun da festival anlayışını değiştirmek için sizleri II. Stratonikeia Yatağan Motofest'te aramızda görmekten onur duyarız.

Festival Programı:

6 Eylül Perşembe:
- festival alanında yol yorgunluğunuzu üzerinizden atacak SICAK bir karşılama, kayıt işlemleri, ikramlar ve katılımcılar için hazırlanmış olan hediyelerin verilmesi
- Kamp alanında çadırların kurulması, dinlenme ve akşam kamp alanında canlı müzik

7 Eylül Cuma :
- Saat 10,30 da Baba Ocağı Dizisinin çekimlerinin yapıldığı Tarihi Bozüyük Beldesine hareket,
- Bozüyük Beldesinde gezi, asırlık çınar ağacı altında buz gibi suyun içinde mola ve ikramlar
- Pagan kenti olan Lagina Antik Kentine hareket, rehber eşliğinde gezi, Kaplumbağa Terbiyecisi isimli eserin ressamı tarihi Osman Hamdi Bey konağı ziyareti, ikramlar
- Kamp alanına dönüş, dinlenme
- Akşam Halkla birlikte KONSER

8 Eylül Cumartesi :
- Saat 10.30 da festivalimize ismini veren Stratonikeia Antik Kentine hareket
- Rehber eşliğinde antik kentin gezilmesi
- Kamp alanına dönüş
- Şehir Korteji, Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ve Aziz Şehitlerimize Saygı Duruşu
- Kamp alanında Belediyemiz tarafından yapılacak ve Belediye Başkanımız Sayın Hasan Haşmet IŞIK tarafından bizzat ikram edilecek olan Mangal Partisi ve yöremizin vazgeçilmez tadı KEŞKEK ikramı
- Halkla birlikte KONSER

9 Eylül Pazar :
Vedalaşma ve Kamp alanından ayrılış

Kamp alanında duş-tuvalet, ihtiyaçları karşılayacak tesis ve aklınızın motorlarda kalmayacağı kapalı ve kilitli Motor Park alanımız mevcuttur. Kamp alanı doğal çim olup, çam ağaçlarının içinde etrafı duvarlarla çevrili güvenli bir alandır.

Arkadaşlar merhaba,
Sanırım bu farmu çok fazla kullanmıyorsunuz. Ama ben başka şekilde ulaşamayacağım için buradan yazıyorum.

Festivale Adana' dan katıldık, 3 arkadaş ilk günü geldik. 3 arkadaşımızda daha sonra 1 Eylül' de katıldı. Bir çoğunuzla tanışma fırsatımız oldu. Diğer illerden gelen bir çok insanla da tanışma ve dostluk kurma şansımız oldu. Festivale bazı çekinceler ile geldik. Ancak herşey mükemmeldi. Sİzlerin ve Eskişehir' den tanıştığımız diğer insanların gösterdiği misafirperverlik herşeyin önüne geçti. Söylecek hiç bir sözüm yok, ufak tefek bazı aksaklıkları zaten sizlerde tespit edip seneye gidermek üzere plenlamanıza aldığınızı Faruk Yayla beyden bizzat dinledik. Allah izin verirse seneye eşimle yine katılmayı düşünüyorum. Festivale katkısı olan belediye başkanı başta olmak üzere tüm destek veren kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Emeği geçen tüm arkadaşları kutluyor, ayakta alkışlıyorum.:rendeer:
Herşey için teşekkürler.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Başka bir konuda da belirtmiştim burada da belirtmek isterim. Biz de Sakarya'dan 12 motosiklet geldik, hepimiz ayrı ayrı memnuniyetimizi belirtmek isteriz. dört dörtlük bir festival oldu düşüncesindeyim. Ve sanıyorum ki Eskişehir her sene tecrübesine tecrübe katacaktır diye düşünüyorum. Odunpazarı belediye başkanı ve Faruk Yayla başta olmak üzere tüm ekibe bu güzel organizasyon için tebrik ve teşekkürlerimi iletmek isterim. Başarılarınız nicelerine ulaşır inşallah... Bildiğim kadarıyla 1500 kadar katılımcı varmış. ve şehir turu kortejinde görevliler 750 motordan sonrasında saymayı bırakmışlar :mrgreen:

Ufak bi ricam olacak. orada birçok fotoğraf çekildi. Eğer burada o arkadaşlardan varsa, bu topicte çektiği fotoğraflardan paylaşırlarsa güzel bir enstantane oluşturulabilir. :wiinkk:

Başka bir konuda da belirtmiştim burada da belirtmek isterim. Biz de Sakarya'dan 12 motosiklet geldik, hepimiz ayrı ayrı memnuniyetimizi belirtmek isteriz. dört dörtlük bir festival oldu düşüncesindeyim. Ve sanıyorum ki Eskişehir her sene tecrübesine tecrübe katacaktır diye düşünüyorum. Odunpazarı belediye başkanı ve Faruk Yayla başta olmak üzere tüm ekibe bu güzel organizasyon için tebrik ve teşekkürlerimi iletmek isterim. Başarılarınız nicelerine ulaşır inşallah... Bildiğim kadarıyla 1500 kadar katılımcı varmış. ve şehir turu kortejinde görevliler 750 motordan sonrasında saymayı bırakmışlar :mrgreen:

Ufak bi ricam olacak. orada birçok fotoğraf çekildi. Eğer burada o arkadaşlardan varsa, bu topicte çektiği fotoğraflardan paylaşırlarsa güzel bir enstantane oluşturulabilir. :wiinkk:

:thumleft::thumleft::thumleft:

özellikle kortej fotoları çok iyi olur...

Değerli arkadaşlarım.

Uzun zamandan beri arkadaşlarımın teveccühü ve desteği ile Eskişehir Enduronun başkanlığını yapmaktayım.

Hep birlikte çok güzel dostluklara ve projelere imza attık. Yakın zaman içerisinde önce Babamı kısa bir süre sonrada Annemi kaybetmem beni bir hayli yıprattı. Bu olayların hemen akabinde başta şeker olmak üzere bir takım sağlık problemlerimin ortaya çıkması kolumu kanadımı iyice kırmıştır.
...
Festival sürecinde arkadaşlarımı yalnız bırakmamak için bu duruma bir süre tahammül göstermek durumunda kaldım. Festivalin hemen ardından yönetim kurulumuza durumu izah ederek başkanlık görevimi daha fazla yapamayacağımı, görevi bir başka arkadaşımın devralmasının zamanının geldiğini ifade ettim.

Yönetici arkadaşlar bu isteğimi kırmayıp, yönetimin yeniden yapılanması ve başkan seçimi için çalışmaları başlatmış bulunmaktadırlar.

Eskişehir Enduro yeni başkanı ve yeni yöneticileri ile bayrağı kaldığı yerden daha ilerilere taşıyacağına benim hiç bir şüphem ve endişem yoktur.

Başkanlık yaptığım süre içerisinde acı tatlı bir çok olay yaşadık, bu süreç içerisinde her türlü desteğini ve anlayışını benden esirgemeyen başta yönetici arkadaşlarım olmak üzere Eskişehir Enduronun tüm üyelerine çok teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar, bu yazım bir veda yazısı değil, bir teşekkür yazısıdır. Sağlığım elverdiği müddetçe her fırsatta ve her ortamda yine hep birlikte olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Herşey için, herkese çok teşekkür ediyorum.

Faruk YAYLA

Sayın Faruk bey,
öncelikle kaybetmiş olduğunuz yakınlarınız için başsağlığı dileklerimi iletirim,Allah rahmet eylesin,Sağlığınız için de acil şifalar dilerim.

Faruk bey,
Yazınızı bir tesadüf eseri bu gün okudum.
Geçmişlerinize Allah' tan Rahmet, sizlere sabır ve acil şifalar diliyorum.
İnşallah seneye festivalde görüşmek kısmet olur.

eskişehir gurubu olarak 29 ekim turu atılacakmıdır bilgisi olan varmıdır tecrübesi olanlar bu sene ilk kez katılcak olanlar için ne yapılmacı gerektiğini yazar iseniz sevinirim

Yunuscuğum sanmıyorum ben başkanlığı bıraktım yoksa yapardık daha öncekiler gibi kortej izin ve grup toplaması zor oluyor o yüzden kimse uğraşmıyor olacağını sanmıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar