İşte kara yılan ~ComeT~

Merhaba dostlar, kiminiz bilirler 1 ayı aşkın bir süredir motosikletsizdim. Ama tesadüf o ki bu süre içinde otobüstü dolmuştu uğraşmadım patron sağolsun araba vardı.
Ama İstanbul'un trafiğini görünce arabadan da gına geldi ve dayanamadım hayallerimi süsleyen gt 250 comet 'i aldım :queen:
her ne kadar çevremden olumsuz tepkiler alsamda siz değerli forumdaşlarım bu motoru almam için yetti :flower:
Bu arada haftasonu yapılacak iftarda çoğunuzla ilk defa görüşeceğimi umuyorum.
Gelelim alelacele çekilen fotoğraflara...

Resimler çok iyi değil ama bu akşam yıkanmış fotoğraflarını çekerim, yarın burda yayınlarım :)
Şimdilik Hoşçakalın...

Güel alet valla :D Bende de kırmızısı var gayet memnun um ;)

hayırlı uğurlu olsun reis. Allah kaza bela vermesin :rendeer:

Vaaay Mustafa hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dilegiyle...

Bu arada ne zaman geliyorsun bu taraflara ?

hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin...
sağolasın :)
Hayırlı olsun,Allah kazasız binmeyi nasip etsin.:)
teşekkür ederim :)
Vaaay Mustafa hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dilegiyle...

Bu arada ne zaman geliyorsun bu taraflara ?
abi konuşmuş sözleşmiştik senle xt 660 alacaktım ama baktım para birikmiyo, dayanamadım aldım :queen:
bayrama 3 gün kala gelecem dahada dönmeyecem buralara :mrgreen:
(batum festivalinde görüşecez ama dimi :) )
Hayırlı olsun. Allah Kaza Bela Vermesin.
sağol tolga teşekkürler :)
hayırlı olsun kaç model?
eray bende diyorum bişeler eksikti başlıkta ama ne? :silent:
meğer modeli km'yi falan yazmamışım :)
2010 model, 2011 mart çıkışlı, gösterge 1700de bozulmuş, garantiden değişmiş, şimdikide 4500km'den gidiyor.
ek olarak orjinal S&T yazılı bi çanta takma aparatı var, demire gerek olmadan sadece aparatı takıyosun üstüne çantayı takıyosun, ama çanta yok :p yakın zamanda fotoğrafını çekerim belki cometcilerin hoşuna gidebilir :wiinkk:
temiz motor, güle güle kullanın.
çok sağolasın. evet şansımamıdır nedir, baktırmadan aldığım 2. motor. Ama buda diğeri gibi ucuza aldım ve temiz.
Ama ilk görüşmemizde sana göstereceğim ufak tefek bir takım şeyler var, comet başlığında yazacağım gerçi :) malum comet denildimi aklıma ilk gelen kişi sen ve asker yeşili motorun :cherry:

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Halıcıoğlun'da buluşalım bir ara :) Artık motosikletinde olduğuna göre mesafelerin pek bir anlamı kalmadı :)

Hayırlısı olsun, günleriniz güneşli, sürüşleriniz keyifli olsun. Kazasız belasız kullanın..

güzel günlerde kullanın
teşekkür ederim :)
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Halıcıoğlun'da buluşalım bir ara :) Artık motosikletinde olduğuna göre mesafelerin pek bir anlamı kalmadı :)
sağolasın kardeşim :) halıcıoğlu değil istanbulda neresi olursa ver adresi buluşalım :wiinkk:
hatta bu akşam karamürsel'e iftara gidecem. sende gel, buluşmuş oluruz :cherry:
(Bilmeyenler için dip not: güray'ı hiç tanımamış ve motorunu hiç görmemiş olmama rağmen koca istanbul'da rastladık ve ben onu tanıdım :), halıcıoğlu muhabbeti ordan geliyor )
Hayırlısı olsun, günleriniz güneşli, sürüşleriniz keyifli olsun. Kazasız belasız kullanın..
güzel dileklerin için teşekkürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar