Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
batuhan malesef motorumda yer yok sana başka bakacaz... artık..![]()
O ins kendi motoruyla gelecek abi,eğer aldıysa,hem de ne motor alev alev :mrgreen:
batuhan malesef motorumda yer yok sana başka bakacaz... artık..![]()
en son olmadı diye biliyorum ..ama hayırlısı olsun...O ins kendi motoruyla gelecek abi,eğer aldıysa,hem de motor :mrgreen:
Sen otobana çık türk telekom arena stadının orada bekle beni ordanda seni alırım bağcılar dan cevreyolu nu takip et FSM köprüsü yazan tabelayı takip et hatta tekstilkent çıkışında dada beklersen ee olur ben tekstilkent teyim ..
yaw ben yuzyıldayım oldu evden al bari bea![]()
neyse tekstilkentte olacagım saat kaçta..???
Önder kardeş gemiyle gittiğimiz zaman ortalama kaç km yapıyor?Acaba bilginiz var mı? Bu arada ben Başakşehirdeyim.Beraber gidebiliriz.Yol bilgim pek yok.![]()
Önder kardeş gemiyle gittiğimiz zaman ortalama kaç km yapıyor?Acaba bilginiz var mı? Bu arada ben Başakşehirdeyim.Beraber gidebiliriz.Yol bilgim pek yok.![]()
İrfan abi bu sene olamıcak ama seneye motorum olursa kesin gelicem ehliyete başvurduk daha basamakları yükselmedim saygılar![]()
Antalya' dayım abi Antalya' dan gitcek varsa artçı olarak gelebilirim merkezdeyim :cat:kardeşim senin canın sağolsun eksik olmaantalya yazıyor profilinde yakınlardamısın ?
![]()
peki dönüşte feribot en son saat kaça kadar var..
iftardı çay mhabbet derken 10 10 buçukta anca çıkarız ordan..
yoksam körfezimi dolaşsak![]()
Antalya' dayım abi Antalya' dan gitcek varsa artçı olarak gelebilirim merkezdeyim :cat:
Abi Gözünüzü seveyim şunu Pazar Günü niye yapmıyosunuzz çalışıyorum ben C.tesi günü da :/
arkadaşlar en geç cumartesi sabahı 08:00 itibari ile LİSTENİN SON GÜNCEL HALİ TAMAMLANMIŞ OLMASI ŞARTlakin cumartesi sabahı ona göre malzeme temini yapılarak işlemler başlayacak ,
burada dikkat etmem gereken önemli 2 nokta var
1-listedeki katılımcı sayısına orantılı hazırlık yapılacak sürpriz misafirlerimiz için ekstra fazlalıklar hesaplanacakona göre malzeme alınacak, zira hem israfı önlemek hemde herkeze bolca yetecek şekilde olması iyi olur bilginize önemle arz ederim
maddiyatından ziyade yapılan pidelerin zayii olup çöpe gitmesini hiç birimiz istemeyiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------
feribot 24 saat 15 er dakikalık aralarla sürekli, var sıkıntı olmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------
kardeşim antalya çok uzak bir mesafe şayet gelebilme durumun olsaydı şu an itibari ile yola çıkman gerekirdi sanırımpideler pişene kadar anca düşerdin buraya
![]()