Sonunda birileri beni Anladı :))

Balıkesirde olmanızın da etkisi vardır tabiki ama bakınca (kurs eğitimi çok iyi olmadıkça) fiyat yüksek görünüyor.
Örneğin gelişimde A2 ve B'yi ayrı ayrı alsanız bile 740tl'ye geliyor ki , eğitimi vs de iyidir.
http://www.gelisimsurucu.com/index.php?page=sabit&kat=0&alt_kat=0&icerik=220&temp=1
100 200 oynasa bişi demiycem
arada 500 600 tl oynuyor
valla iyi para var bu sürücü kursu işinde kime ne tuttururlarsa kakıyolar
eğitim dediğiniz şey ise 5 gün araç kullandırırlar 10 dakikalık
yaktıgı mazot en fazla 5 tl X 5gün = 25 tl
bu kadar da motorda yaksa (hayatta yakmaz ) 50 lira
gerisi kar hoca parası kitap parası kira parası =)
ehliyet alırken çingen pazarlıgı yapacan yoksa böyle 1500 tl ödersin :D
ben öyle aldım
o zamanlar ben kursa giderken 900 almıştım
1250 tl ye bile anlaşanlar vardı

c90

anneler evlatlarını dünyaya getirirken büyük acılar çeker
o nedenle acının ne olduğunu bilirler
evlatlarının canının yanmasını istemezler
analara kurban babalar bir başka ::gazla::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hacı kazıklamislar Seni
Üsküdar yeşil ışık sürücü kursu
Herşey dahil b + a2 900 tl veriyor

2 kişi ehliyet alır o parayla
Adamlar e + a2 1100 veriyor
Bu ehliyet işi cok fena
Kime kaç a gelirse kaktiriyolar

1500 çok muş....bir kaç yere sordunuzmu...bence bi tuhaflık var...

öncelikle bulunduğum ilçe küçük bir yer 10 tane sürücü kursu anca var yok,hepsine gittim sordum aralarında en ucuz gözükeni de bu en çok ilgileni de.Okul yüzünden dışarı çıkmam imkansız,bu sebeple kafaya koysam yarı fiyata da aynı ımkanı sunabılecek bır yer bulacabılecegıme her ıddaasına girebilirim ama bulundugum şartlar da malesef böyle bir lüksüm yok :thumright

bende 1400 e falan alıyorum fiyat normal bende bugün başvurdum 10 ağustosda derslere gidicem a2+b alıcam sonra yamaha ybr125 alıcam ::asker:: ::gazla::

Hayırlı Olsun,sence de kazık yiyor muyuz gerçekten? :mrgreen:

Balıkesirdeyim Suan b a2 1000 tl herşey dahil 6 taksit yapiolar . Başka hiç para vermiosun
1500 e neyse küfür etmicem:D

Tam olarak hangi sürücü kursu bu? Balıkesirde ? :silent:

kiraz benim hanım motor sürmeyi bilmiyo ama profosyonel artçı :queen: naapçez?

Eee... Ben Devam diyorum :mrgreen: Öğretsene yahu motor kullanmayı birlikte tur yaparsınız :wiinkk:

işi neden bıraktınız ki :silent:

Günde 12 saat ayakta durup,mızmız müsterileri çekmekten bıktım :pr: Biraz dinlenmeliyim.Başka bir iş bulacağım,bir ay daha çalışıp sonra tekrar okul yoluna :farao:

Sizi tebrik ederim, diğer hemcinslerinize de sizin örnek olmanızı dilerim.

Fiyat bana da çok geldi.Büyükşehirlerde evrak işleri vb. şeyler ve zaman dert olur ama Balıkesir'de olacağını sanmıyorum.Kendiniz yaparak biraz tasarruf edebilirsiniz.

Teşekkür Ederim :) Balıkesirde var benim gibi bir kaç deli ama bilirsiniz kadınların ilgi alanları çok daha farklı konularda (Bazen düşünmüyor değilim 'gerçekten kadın ruhuna sahip olup olmadığımı :mrgreen: Tasarruf edebileceğim bir konu varsa elbete ki ederim.Para kolay kazanılmıyor :)

ehliyete o kadar para mı verilir yahu:)

Milletin parası cok :D

Durumu gözden geçirdiğim de verilir diyorum vee o kadar da çok param yok :mrgreen:

100 200 oynasa bişi demiycem
arada 500 600 tl oynuyor
valla iyi para var bu sürücü kursu işinde kime ne tuttururlarsa kakıyolar
eğitim dediğiniz şey ise 5 gün araç kullandırırlar 10 dakikalık
yaktıgı mazot en fazla 5 tl X 5gün = 25 tl
bu kadar da motorda yaksa (hayatta yakmaz ) 50 lira
gerisi kar hoca parası kitap parası kira parası =)
ehliyet alırken çingen pazarlıgı yapacan yoksa böyle 1500 tl ödersin :D
ben öyle aldım
o zamanlar ben kursa giderken 900 almıştım
1250 tl ye bile anlaşanlar vardı

Ahaha çingen pazarlığı mı? Bir deneyeceğim bunu :mrgreen: :cat:

B 400 TL
DİREK A2 340 TL
kurs ücreti 740 tl total
A1-A2 SINIFI EHLİYET HARÇ VE KART MASRAFI
2012 Yılı 96,35 TL.
EHLİYET KART ÜCRETİ : 80.
B SINIFI EHLİYET HARÇ VE KART MASRAFI
2012 Yılı 290,10 TL.
740+97+80+290=1207 tl
emin olun daha uygun yerler bulunur
heleki canlı parayı cıkarın delirirler :D 1500 e değil 900 e alırsınız :D

nerede oturuyorsun sen

B 400 TL
DİREK A2 340 TL
kurs ücreti 740 tl total
A1-A2 SINIFI EHLİYET HARÇ VE KART MASRAFI
2012 Yılı 96,35 TL.
EHLİYET KART ÜCRETİ : 80.
B SINIFI EHLİYET HARÇ VE KART MASRAFI
2012 Yılı 290,10 TL.
740+97+80+290=1207 tl
emin olun daha uygun yerler bulunur
heleki canlı parayı cıkarın delirirler :D 1500 e değil 900 e alırsınız :D

nerede oturuyorsun sen

Vay be :sunny: Balıkesir-Bandırma Boşver gitsin aldırma,canlı para vericem herhalde :mrgreen:

ben peşin paradan basediyorum
gözleri büyüyor nakiti görünce kurstakiler

bende peşin vermeyi planlıyorum.Kafamı karıştırdın,şeytan dürttü beni bak şimdi bir kere,ben bu hızla yarın gider etrafı birbirine katarım hııı :queen:
Sorumlusu sensin,kefil misin? :bounce: :mrgreen:

kiraz zaten hergün turluyoruz ama hanım hep arçı :cat: bilmiyo kullanmayı. Bikaç kere denedim ama vitesli motorla öğretmek çok zor. Today gibi bişey lazım.

kiraz zaten hergün turluyoruz ama hanım hep arçı :cat: bilmiyo kullanmayı. Bikaç kere denedim ama vitesli motorla öğretmek çok zor. Today gibi bişey lazım.

Arkada oturmak hem bedava hem zevkli hem daha rahat hemde daha romantik'' Bunu bir arkadaşım söylemişti,ahh şu bizler yok muyuz :p Hevesli değil anladığım kadarıyla eşiniz olsaydı size bırakmazdı diye düşünüyorum :mrgreen:

Bence kazık yemiyoruz sadece kursa verdiğimiz paradan bahsetmiyorum trafik dahil 1400 e alıyoruz beyler :mrgreen:

Arkada oturmak hem bedava hem zevkli hem daha rahat hemde daha romantik'' Bunu bir arkadaşım söylemişti,ahh şu bizler yok muyuz :p Hevesli değil anladığım kadarıyla eşiniz olsaydı size bırakmazdı diye düşünüyorum :mrgreen:
Yok gerçekten arkada keyfi yerinde. Nereye isterse götürürüm, nereye istersemde götürürüm. Arabaya ayda bikere, motora hergün bineriz. İstekli ama dediğim gibi vitesliyle zor today veya öyle bi scoter lazım öğretmek için.

Yok gerçekten arkada keyfi yerinde. Nereye isterse götürürüm, nereye istersemde götürürüm. Arabaya ayda bikere, motora hergün bineriz. İstekli ama dediğim gibi vitesliyle zor today veya öyle bi scoter lazım öğretmek için.

Oohoo ne güzel sizin iş yerinde :) Eşiniz bir scoterı haketmiş bence :mrgreen:
Sonuçta motoru sürmek ayrı zevk oturmak ayrı zevk sürmeyi de denemeli :p

kiraz bende motor çok ama scoter yok. Scoterlere karşı bi alerjim var :santa:

Ahaha anlayabiliyorum aynı tepkiler bende de geçerli 1 ay durmadı zaten elimde :farao:

kiraz yahu gercekten isterdim öğrenmesini. Günde 4-5 saat boşum var oda koşuşturmayla geçiyor :pr:

ayrı ayrı alsan bu kadar tutmaz fiyat çok abartı sen bu yoldan dön biraz daha araştır ...

B yede yazılmak akıllı bir seçim olmuş

B - 450
A2 150 yidiler beni memedali :p

kiraz yahu gercekten isterdim öğrenmesini. Günde 4-5 saat boşum var oda koşuşturmayla geçiyor :pr:

İnanırım bende aksata aksata bugünlere kadar taşındım :pr:

ayrı ayrı alsan bu kadar tutmaz fiyat çok abartı sen bu yoldan dön biraz daha araştır ...

B yede yazılmak akıllı bir seçim olmuş

B - 450
A2 150 yidiler beni memedali :p

Araştırdım didik didik ettim etrafı yarın yine gideceğim ve indirim isteyeceğim :p

Adem, Titan önereceksin sandım bir an :) Forumda keyifle takip ettiğim bir kullanıcısın :)

Bu arada Kiraz kardeşim, gerçekten çok fazla veriyorsun. Henüz para filan vermediysen bence bir araştır. ailenin yakınlarının tanıdıkları vardır, çok işe yarıyor.

Toplasan 10 tane kurs vardır, küçük ilça filan demişsin ama Ben Bingöl'deyim, iki tane kurs var burada. Bu arada "şehir" burası. Seçeneğin çokken, ikinci görüştüğün ve kurduğu cümlelerle bir sigorta ürünü pazarlamacısı gibi tatlı hayaller kurduran yerlerden uzak dur. :) Genelde lafta kalır icraat olmaz. Eğitim olayını en makul Honda veriyor ama İstanbul'da bildiğim kadarıyla. Bilmiyorum ne okuyorsun, okumuyor musun ama kazan istanbulu, al eğitimini ve motorunu, sonra yollar senindir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar