Oturuom napam ya . Adamla nie fantazi yapion sen![]()
Fantazi mantazi karıştırmayın arkadaşlar şimdi yine konu beyaz tenlilere gelicek
Oturuom napam ya . Adamla nie fantazi yapion sen![]()
Yanlış biliyorda olabilirim ! Herhangi bi kaza söz konusu ise ( allah korusun ) 100 mt ileride yada geride,
yaya geçidi, tafik ışığı, üst/alt geçit v.s varsa bile ve yaya yine de geçiyorsa en sol şeritte değilseniz her koşulda hatalı sayılıyorsunuz![]()
En sol şerit hariç, diğer herşeyin var olup olmadığına ve sizin şeridinizin konumuna ... ... göre hata ve ceza miktarı değişiyor sadece.
Bunu 80 yaşında amcanın geçtiği bi örnek için söylemedim tabiO amcaya göre orda yol komple olmamalı, negüzel oralar bostanlıktı mis gibi
Allah kimsenin başına vermesin, yine de ucuz atlatılmış bi durum geçmiş olsun .
O zaman Hayabusa alıp sol şeridi kimseye vermiyecen yardıra yardıra oh mis gibi ne yaya derdi var ne sağ sokağa dönmeye çalışan araç sürücüleri
Ne yolcu indiren otobüsler ne yolcu alan dolmuşlar oh kebapl:
Yanlış biliyorda olabilirim ! Herhangi bi kaza söz konusu ise ( allah korusun ) 100 mt ileride yada geride,
yaya geçidi, tafik ışığı, üst/alt geçit v.s varsa bile ve yaya yine de geçiyorsa en sol şeritte değilseniz her koşulda hatalı sayılıyorsunuz![]()
En sol şerit hariç, diğer herşeyin var olup olmadığına ve sizin şeridinizin konumuna ... ... göre hata ve ceza miktarı değişiyor sadece.
Bunu 80 yaşında amcanın geçtiği bi örnek için söylemedim tabiO amcaya göre orda yol komple olmamalı, negüzel oralar bostanlıktı mis gibi
Allah kimsenin başına vermesin, yine de ucuz atlatılmış bi durum geçmiş olsun .
Zaten o amcaya allah korusun çarpıpta amcayı öldürmüş olsaydım zaten ceza 100.000 tlde olsa bişey değişmez bende sonuçta vicdanım rahat edemez zaten hiçbi zaman...
Doğru, amca hala bostanlık sanıyor olmalı![]()
Senin söylediğin bayanlarda trafikte bol bol var hocam heleki bazıları var dünyadan kopmuş kadın böyle yıldız ekseninde gidio kulağında kulaklık sonses elinde telefon tin tin tin karşıdan karşıya yürüyo.bazıları var böyle tipleri islah edicek insanlar onlarda böylelerin görünce korna fren karışık bi yapıyolar zaten o fren sesi ve korna sesi falan o korku ona ömrü oyunca yetiyorValla beni görüpte bile bile yola çıkan herkesin üstüne üstüne sürüyorum artık. Civciv gibi kaçışıyorlar.l:
Geçenlerde dörtyol ağzında motorla bekliyorum. hoş yeşilde yansa geçmezdim. Mini etekli bi hatun karşıdan karşıya geçiyordu.
Tüm yayalar bekliyor. kırmızı yanıyor. bu ateşli ya yola lap atladı karşıya devam. Adam çarpmamak için ani fren, arkadan gelende adama çarptı.
İkiside öyle pis baktı ki kadına belli değil. Ama ablanın umrunda değil. kafasını bile çevirmeden kalabalığın arasına kaynadı gitti.
Sonra adamlar malak gibi birbirine baktı. Onların yerinde ben olacaktım. Jason statham oynadığı crank filmindeki gibi halka açık yerde alırdım kadını arabanın kaputuna yatırırdım. Allah ne verdiyse yapıştır yapardım. :joker:
Valla beni görüpte bile bile yola çıkan herkesin üstüne üstüne sürüyorum artık. Civciv gibi kaçışıyorlar.l:
Geçenlerde dörtyol ağzında motorla bekliyorum. hoş yeşilde yansa geçmezdim. Mini etekli bi hatun karşıdan karşıya geçiyordu.
Tüm yayalar bekliyor. kırmızı yanıyor. bu ateşli ya yola lap atladı karşıya devam. Adam çarpmamak için ani fren, arkadan gelende adama çarptı.
İkiside öyle pis baktı ki kadına belli değil. Ama ablanın umrunda değil. kafasını bile çevirmeden kalabalığın arasına kaynadı gitti.
Sonra adamlar malak gibi birbirine baktı. Onların yerinde ben olacaktım. Jason statham oynadığı crank filmindeki gibi halka açık yerde alırdım kadını arabanın kaputuna yatırırdım. Allah ne verdiyse yapıştır yapardım.[/SIZE] :joker:
İzzet beraber hayabusa alamGenemi hayabusa![]()