Yüreğim ağzıma geldi...

Bugün bi olay yaşadım yüreğim ağzıma geldi doğrusu ...

85 km hızla yolda gidiyorum . Bi amca gördüm karşıdan karşıya geçmek isteyen ...

Önüme atlarsa aniden diye tedirgin oldum ve hızımı 70 e indirdim..

Kornamıda çaldım beni fark etsin diye çünkü amca 80 yaşlarındaydı (tahminimce)

Neyse aramızda baya mesefa vardı bana baktı ve geçmedi karsıya bende hızımı 80 e çıkarıp yoluma devam ediyordum.. Amcaya 10 metre kala aniden önüme atladı...

Düşündüğüm şey başıma geldi doğrusu .. zaten yavaşlamışıtım ve kornamıda çalmıstım fakat beni gördü ve geçmedi karsıya diye bende devam ettim yoluma hızımı arttırarak.

Aniden geliş şeridine baktım o şerittende bi araba geliyordu yani orayada kaçamazdım .. Neyseki araba biraz boşluk açtı bana tam amcayla arabanın ortasından geçebildim anca...

Şuçlu kim derseniz amcada suçlu değil aslında 80 yaşındaki adamdan genç birinin reflekslerini beklemeyemem.

Allah kimsenin başına böyle olaylar vermesin..

Tekeriniz düz bassın :) ( bu lafıda bu forumda öğrendim :) )

Geçmiş olsun..insanoğluna a güvenilmiyo işte...geçmeyecek gibi duruyo ama geçiyo:)

c90

hata esasen yalnış anlama olmasın sizde neden derseniz anlatılanlara göre görüş mesafesi uygun karşı şerit ilk anda uygun bunu bir jest yapıp 80 lik çınara bir öncelik verilebilirdi::gazla::

Geçmiş olsun en çok korktuğum ve en çok dikkat ettiğim anlardır Allah hiçbirimizin başına böyle kazalar vermesin

hata esasen yalnış anlama olmasın sizde neden derseniz anlatılanlara göre görüş mesafesi uygun karşı şerit ilk anda uygun bunu bir jest yapıp 80 lik çınara bir öncelik verilebilirdi::gazla::

Doğru tabiki ama zaten anlık olay hepsi bu anlık karar yani :D o anlık öyle oldu :) suç kimsede değil bence :D:D

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Aynı olay benim de başıma geldi. ama amca otomobil direksiyonundaydı :santa: gözümün içine baka baka dibine geldiğimde atladı yola yaa, Allahtan bekliyodum öyle birşey yapacağını da asıldım frene sıkıntı çıkmadı :pr:

yanlış anlaşılmasın ama 70-80-90 gibi yaşı aşırı ilerlemiş insanları öyle yollarda tek başına bırakmak başlı başına felaket. Bu olayın aynısı benimde başıma bi kaç kez geldi. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. geçmiş olsun tekrarlanmaması dileğiyle.

Bisiklete binen kişi bu tarz durumları çok çok iyi bilir yani ben :queen: her gün yaşıyorum böyle durumları

evet kimsenin başına böyle olaylar gelmesin hakkaten yanlıslıkla amcayı ezseydim bırakın cezasını vicdanım rahat bırakıcakmıydı beni? :(

İnsan görünce yavaşlamak gerekiyor çocuk falan çıkıyor Allah korusun Tekeriniz düz bassın

aslında yavaşlamıstım ama amca bana baktı ve geçmedi bende geçmicek sandım :(
Aynısı bendede oldu Yaşlı bir teyze bana bakıyordu geçmicek sandım aramızda az mesafe kala bir atladı 70 ile gidiyodum aynaya falan bakmadan hemen sola geçtim Allahtan arkada araba yoktu araba olsaydı işe bak.Allah korudu Allah hepimizi kazadan beladan korusun.

kanmix,karliyollar yorumlara bak biri dio ezesim gelio,oteki dio insan oglu panpalarim laflar cok hos:)

Çocuk ve yaşlıları görünce anında hızınızı düşürün.Çünkü ne yapacakları hiç ama hiç belli olmuyor.Aslında bu durumu çocuk ve yaşlılar ile sınırlamak hata olur.Ülkemin salak kadın ve erkekleri gözünüzün içine baka baka atlıyorlar yola.

Çocuk ve yaşlıları görünce anında hızınızı düşürün.Çünkü ne yapacakları hiç ama hiç belli olmuyor.Aslında bu durumu çocuk ve yaşlılar ile sınırlamak hata olur.Ülkemin salak kadın ve erkekleri gözünüzün içine baka baka atlıyorlar yola.
hakkaten öyle kimseye güvenmeden hızımızı yavaşlatmak lazım aslında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar