bak kardeşim sorun hep söylüyorum motorda deil Türkiye benzin fiyatlarıdriftte sorun vardır. benim 125cc çinli 10 krş apache 9 krş yakıyor kmde. scooterda 12 15 arası yakar. drift 10 12 olması lazım sürüşe göre.
bak kardeşim sorun hep söylüyorum motorda deil Türkiye benzin fiyatları
135cc de daha 12-15 kr den az yakacak motor var ise buyur mh drift i beraber yargılayalım ama drift de bir sorun yokkkkkk
sorun örümceklerde::gazla::
Ayarsızlık ve bakımsızlık çok yaktırdığı gibi sürekli gaza yüklenmek de çok fazla etkiliyor. 150 ve ya 200 cc'nin sakin kullanımda 125'likten daha az yakacağını düşünüyorum (az devirde daha fazla güç). Kullanım tarzı çok önemli bence. Popcorn diye bir scooter vardı 2 zamanlı 80cc kullanıcıların hepsi benzine para yetiştiremediklerini söylüyorlardı ve elden çıkarmaya bakıyorlardı...![]()
Tuh ya bugün benzin alacaktım... Desene zammı yedik yine...![]()
Arkadaşın motoru 2 zamanlı değil, 4 zamanlı :cat:hocam sizde iyi dayanıyorsunuz 125 cc iki zamanlıya. aslında onu bir tvs ile değiştirseniz yakıtınız 70 civarında düşer performansta hemen hemen aynı kalır.
xciting 500 ile şehir dışı 19 kuruş şehiriçi 25 kuruş yakıyorum benim motor kadar yakıyor