iyi geclr millet. bugün hafta başıydı yani bizim buranın pazar haftası herkez pazardan bişeyler alır satar vs.. bende motoruma atlayıp akşama kadar gezdim. cbr ımı çok seviyorum şekil konusunda süper. herkez bakıyor. neyse sonra bi yağmr derken işleri ters gitti. motorum maf oldu. akşama temizledim.
eve girmeden bi gaz açim motorda kendine gelsin havasıyla yola çktım düz yolda. 1-2-3- 4 de 100-110kmh derken 5 çekmemle 120 ye rahatça geldi 130 a doğru ilerlerken 6 ya atmamla 130 ile bi süre sabit gittikten sonra geri 120 ye düştüm. rampa aşa 150 yi rahat görücene inanıyorum. ki gördümde

acaba bu hızlar cbr 125 iyi midir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:52 ----------
bunları yazmamdaki amaç . acaba motora ekstra bişeyler eklesek ? performans artarmı egzoz filtre dişli vs.. gibi tabi dişliyi takmam hiç bi zaman çünkü dişli konusunda herkezin kötü anıları olmuş.
ybr ye göre atik olasada 125 bana yetmior. kawasaki ninja 250 r yada 600rr almayı düşünüyorum. temiz rr bulamazsam 0 ninja alıcam gibi. ? sizce ne yapmalıyım