Motoru alır yarışa gider
Ölür gelir
Türkiyede pist harici trafiğe kapalı neresi var yarışabilecek?arkadaşlar kimin ne yaptığının ne önemi var adam size soru sormuş cevap bekliyo sizin soylemlerinizle vazgeçecek değil ya niye boşa kürek çekiyorsunuz kırıcı cevaplar alacağınız gereksiz yorumlar yapmak yerine yorum yapmayın zaten yorum alamayınca kendiliğinden kaybolur gider
---------- Post added at 15:35 ---------- Previous post was at 15:25 ----------
yarış heyecanıyla dolu olup imkanlarının yetersizliği nedeniyle (gerek vakit gerekse maddi anlamda) pistlerde yarışma imkanı bulamayan bu arkadaşlara engel olmak istiyorsanız tulumunu sertifikasını alacak vakti ve parayı sağlayacaksınız olay bitecek piste çıkmak, piste çıkmak için hazırlanmak gibi işler ciddi anlamda boş vakit ve para isteyen şeyler günümüz türkiyesindeki çalışma koşullarını düşünecek olursak minimum 10 saat çalışma süresiyle imkansız gibi birşey. bu gibi arkadaşlara verilecek tek tavsiye trafiğe kapalı alanda bu işi yapmalarıdır zaten arkadasda trafiğe kapalı alanda yapacak bu işi bırakın yapsın
sorunun cevabına gelirsek kardeşim tvs ve ybr yi kullandım ama drift i bilmem ben tvs nin gerçekten ybr den kat kat daha güçlü olduğunu kullanıcı olarak rahatlıkla soyleyebilirim
elinemi alır gidonu :queen:yorum yok sadece gülüyorum :queen::queen::queen:hiçbirini kullanmadım ama aklımla sorduğun sorunun cevabını bulabilirim. sen de dene. tvs 150lik bi kere çin de değil ikisini de tokatlar tabii ki. ybr de japon çini zaten tokatlar demekki drifti olan eline alır gidonubu motorlarla yarışma olayına hiç bişe demiyorum elinden geleni ardına koyma.
hay a buysa sakın motor motor alma en iyisi karaca ahmetten müstahkem bir mevkiArkadaşın babasinin ıstanbul park bilmiyorsunuz
O yüzden drift alacak tokatlicak hayabusayi filan
Hep Senin yüzünden oluyor bunlarhay a buysa sakın motor motor alma en iyisi karaca ahmetten müstahkem bir mevki
azim eder ise insan birde şanslı ise yakışıklı ve gülümseyerak gider
bu gün kafam dağınık:salut: ama aklıma bir şey gelmiyor bu ak sakallı kim::gazla::