Yaşadığın şehirde varsa türkçe kursunu kesinlikle öneririm :mrgreen:
Yol bitti, geri dönmek yerine gideceğim yere ulaşmak için ben de kendi yolumu yarattım :mrgreen:Mengü naptın sennn![]()
Üzülme len hayırlısı olsun, motoru alıp 2 gün sonra kavşakta patlamak da var, allah korusun. Motor almak zor değil, motosikleti bakımlı tutmak zor, yollarda sağ kalmak zor :cherry:Bi biz.. alamadıkk su motoru ya...Efkarlıyım kolamı içeyim bari :queen:
Üzülme len hayırlısı olsun, motoru alıp 2 gün sonra kavşakta patlamak da var, allah korusun. Motor almak zor değil, motosikleti bakımlı tutmak zor, yollarda sağ kalmak zor :cherry:
Beyler bi soru sorucam![]()
Simdi benim bütce 50 Tl 2000 model bi Nokia 3310 alıcam 1-2 sene idare edermi beni ısıkları nasıl aküsü güzelmi..En can alıcı 2 noktası bi carpısma durumunda parcaları hemen gelirmi.. En önemlisi vibrasyon ne durumda..Cebimdeyken yerimden hoplatmaz demii:queen:
arkadaşım daha yaşın 17 sabredersen çok daha güzel bişey alırsın,braz daha biriktir paranı yani...(Önce ehliyet alman Daha güzel olur)
1000 TL ye motor alırsan paranı çöpe atmış olursun sadece ...
Muhtemelen Lise öğrencisisin ,yaz daha bitmedi ...gir biyerde işe başla (lokanta da falan ) okul açılana kadar 1000 TL daha kenara atabilirsin...
Benden Sana tavsiyem budur...Karar senin...