teşekkürler toprağam istersen bizde pazar bi göl kenarına akalım pidelerimizi alıp eşme de takılırız vaktin yoksa da kent park ta kurarız soframızı.:cat:ben pazar günü sakaryada olucam fatih İstersen senin pideni ben ısmarlarım Senden değerlimi![]()
teşekkürler toprağam istersen bizde pazar bi göl kenarına akalım pidelerimizi alıp eşme de takılırız vaktin yoksa da kent park ta kurarız soframızı.:cat:
gerçi adamın altında 600f olduktan sonra vakit olsa ne olur olmasa ne olur bas gaza git yanil:
Güzel pide yemeyeli çok oldu, bende gelmeyi planlıyorum ama karım ve oğlumla gelmeyi isterim. Buluşma bir nevi aile buluşması mı olacak eşlerimizle sevgililerimizle geleceğimiz?
Yoksa ilk kez çarşıya çıkmış acemi erler görüntüsü mü vereceğiz ilk sayfadaki gibi![]()
1-erhan erdil kısmete bağlandık
2-uğur ak
3-babaçi
4-pain
5-piyanist_irf
6-serkanADH13
7-wmax
8-mezit
9-soa
10-ApacheRTR
11-jackal_64 belki +1
12-ümit_150_zc
13-Horozoğlu
14-aTiLLa_HaKaN
15-Ghostcorc +1 oldu şuan itibari ile bizimki baba benide yaz yaz o pideler ne öyle diyor hahahahahahaha..
Sonrada çamlıcadaki gibi jikleyi açık bırakır gider demi önder![]()
İnşallah yeni motosikletime kavuşursam bende gelmek için can atıyorumale:
Birlikte sıkıtı olur abi kaç kilo olucaz farkında mısın :queen:batuhancım yeni motorumu alırsam derken sanki aya çıkacaksın geleceğin 30 km yol takıl mezitin peşine apışa apışa gelirsiniz :cherry:![]()
İnşallah yeni motosikletime kavuşursam bende gelmek için can atıyorumale:
Hiç farketmez 60-70 km ile paşa paşa gelirsiniz benceBirlikte sıkıtı olur abi kaç kilo olucaz farkında mısın :queen: