Yeni Elantra

c90

selamlar forum sakinleri
bu yeni 2011 de değişen kasa elantaraların daha 1000 km-4500km-20000km ikinci ele düşmüş
bunun sebebi nedir acaba bu araca sahip olmak istiyorum fakat kafam karıştı bu yüzden
birde diyorum ki dimyada pirince giderken eldeki bulgurdan olmayak
huyunu tüyünü bildiğim aracı satıp şimdi onu alırsam hüsrana uğrarmıyım?
ha birde gök görmediğin oğlu olmuş
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...sr-sunroof-lu-tr-tek-altin-kro-90603511/detay
koparmış

sadece elantraya özgü bir durum değil ki bu millette b.k gibi para var afedersin alıyo aldığı gibi satıyo başka markaların ilanlarına bak onlarda aynısı bende henüz çözemedim milyarlarca lira verip araba alıyorlar 3-5 bin km kullanıp satıyorlar bi de bunların arabayı alıp hiç kullanmayanları var onlar apayrı bir konu zaten :cherry: evin önünde gıcır gıcır arabayı yatırıyorlar eskimesin diyemidir nedir anlamadım :cherry:

Her araca göre kıyaslama da yanlış olur. Zira hyundainin satış adedi ile bir bmw ya da opel'in bir değil.

Hoş elantraya astra parası vermenin mantığı ne olabilir onu da çözebilmiş değilim :)

ben 2012 hyundai accent era dizel kullanıcısıyım. (şirket aracı. satın almadım.) aslında zevkler tartışılmaz fakat, kökü hyundai hocam. o fiyata daha sağlam ve daha konforlu ve ikinci eli daha fazla olan araç alabilecekken elantraya o kadar para vermem doğrusu...

Hyundai lerde araç kaza yaptığı zaman hava yastığı açılmıyormuş , darbeyi arabanın alttan alması lazımmış varmı bunun doğruluk payı

217948_10151129737277704_24069427_n.jpg

Hyundai lerde araç kaza yaptığı zaman hava yastığı açılmıyormuş , darbeyi arabanın alttan alması lazımmış varmı bunun doğruluk payı

klasik liseli muhabbeti...

2005 model elantrayı çok uzun süre kullandım..elantra diğer hyundailerden çok çok ayrıdır..eski kasası fiyat performansta türkiyedeki tek arabadır...digital klima abs airbag vs standarttır...son bi kaç yıl türkiye ye gelmiyodu ama amerikada satılıyodu...

eski elantra çok konforluydu...sadece şehir içinde biraz ağır kalıyodu performans olarak...bize de masraf açmadı..
yenisi de muhakkak öyledir...bence rahatlıkla alınabilir...

ilanlarda az km elantraların olması bi gösterge olmayıp hangi modele bakarsan bak aynı durumu görebilirsin...bmw den audisine kadar...

Yakıt masrafından...

Bayiler ; "boş verin dizeli çok ses yapar masrafı çoktur vs" deyip aracın kitapçık verisinde yazan ama nedense hiç bir zaman o değerlere düşemeyen yakıt tüketimini gösterip benzinli araçları bilmeyen müşteriye ittirdikten sonra 100 km'yi 50 liraya giden benzinli araç sahibi LPG taktırıp "Sıfır" araca yazık etmemek için daha ekonomik tüketime sahip bir araca yöneliyor olabilir...

c90

aş kendini sağdaki iki tekerden kurtul
fazlalık onlar

---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:01 ----------

bence de mantıklı fakat oğluma laf anlatamıyorum
illaki elantra diyor
ben halbuki şimdiki arabamdan memenunum laguna 2009

40.000 tl ye ağzına kadar dolu sıfır accent blue var. bizde şuanki accent erayı satıp onu alıcaz kısmetse :) geçen perşembe incelemeye gittik ailecek şahsen herhangi bir kalitesizlik göremedim gayet oturaklı araba içine oturunca insana bir güven veriyor. türkiye piyasasında bu fiyata bu dolulukta sıfır bir araç yok araştırdım biliyorum çünkü :cat:

c90

emniyet kemerini takılı değil ise airbaglari patlamıyor, arkadaşımda i30 var kullanım kitabında yazıyor.
bütün yeni modellerde öyle
bunun sebebi air baglerin pahalı olması
10 hava yastığının patlaması aracın pert olmasına neden olur
o nedenle hangi emniyet kemeri takılı ise o bölüme hitap eden yastık varsa o patlar
bu şuanki aramda da böyle

babamın 1994 model elentrası vardı,şimdiki 2010 model accent era dan çok çok dolu bi modeldi,şahsen çok keyifle kullandıgım bi araçtı,elentra lar hundai nin dolu modellerinden ve şahsi fikrim çokta iddaalı araçlar,hava yastıgı olayınada karşıyım ya nedir o öle,ben sade modelinden en az 10 bin tl fazla verip güvenligimi düşünerek dolu modelini alıcam,kemer takmadım diye hava yastıgı açılmayacak,çok saçma bişe,varsayın daha oturdunuz yola dahi çıkmadınız biri geldi vurdu nolacak şimdi,araba perte çıkacak diye niyazimi olacaz,ücretini verdigim teknoloji şartlımı kullanıcam,eger öle bişe varsa esefle kınıyorum:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar