Irfan abi sonunda yani...
Abi kismetse abimle beraber oradayız.
Biliyorsun senin pideye olan hayranlıgimı.
Gel 4 ağustos gelll....
1-erhan erdil kısmete bağlandık
2-uğur ak
3-babaçi
4-pain
5-piyanist_irf
6-serkanADH13
7-wmax
8-mezit
9-soa
10-ApacheRTR
11-jackal_64 belki +1
Haftaya kadar bakalım kaç kişi olcaz..![]()
öndercim 2 cümle ile cvap hakkımı kullanabilirmiyim ? :cherry:
tekkeyi bekleyen çorbayı içer
minareyi çalan kılıfını hazırlar :cherry: nasıl uydumu ? :cherry:![]()
Haklısın abi kaçıranlar çok üzülür ama abi tereddütsüz geliyoruz abi fizan da olsa ne yazar
Irfan abi bi etkinlik düzenledimi akan sular durur...
O kadar......
Abi şimdi sahur vakti bu resimler revami bu abi![]()
abi gene patlatmışsın bombayı ama malesef o gün çalışıyorum eğer 5 ağustosta olsa gelirdim ama kısmet
bence pazar yapsan çok daha yüksek katılım olur:cherry:
abi gene patlatmışsın bombayı ama malesef o gün çalışıyorum eğer 5 ağustosta olsa gelirdim ama kısmet
arkadaş çok güzel diyorsunuzda malum ramazan ben o gün nöbet değişemem sebeb ise nöbet değişeceğim adam belki plan yapmıştır
ama şansımı gene de deneyeceğim.
Fatih bak irfan abi sensiz olmaz diyo sende ayarliyiver
kambersiz düğün olmaz...![]()
tama şekerim olmadımmı olmaz kasma kendinihaberleşiriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:44 ----------
bu akşam meteyi aradım uyuyordu sanırım dönmedioda sorup duruyordu pide olayını
birde yeni bir motor mevzuuu var sahimi aldımı bmw yi
bi öğreniver birde haber eyle kendisine malum pek girmiyor bu aralar buraya , sonra gönül koymasın bana
![]()
tam fırsatı sizinle tanışmak özellikle sen piyanistama ben karanlık olunca bilmediğim yolda motor kullanmaktan biraz imtina ediyorum ve ne yazık ki yemek sonrası karanlık olacağı için gelemiyorum .. sizlere şimdiden afiyet olsun , kazasız belasız gidip gelin ...
Biz de size tatlısu motorcusu diyoruz![]()
tam fırsatı sizinle tanışmak özellikle sen piyanistama ben karanlık olunca bilmediğim yolda motor kullanmaktan biraz imtina ediyorum ve ne yazık ki yemek sonrası karanlık olacağı için gelemiyorum .. sizlere şimdiden afiyet olsun , kazasız belasız gidip gelin ...