Kawa ninja 250 renk yardımı

kardeşim ben siyah hastasıyım siz ne dionuz? ama beyaz renkte yakışıyor hani. ancak beyaz renk artık en fazla satılan ve kullanılan renk. motorumda beyaz. ben sıkılmaya başladım beyaz renkten. ayrıca siyah ile her renk uyar aksesuar kıyafet falan. ha ninja diyince kawasaki ama 250r yeşili, böceği ezmişin de ...u çıkmış gibi bir yeşil renk. nerde o zx14 yeşili...

Arkadaşlar ben 2012 Yeşil renk bir ninja sahibiyim.
Aynı zamanda 2009 Honda Civic Mugen aracım var ve bu aracım beyaz renk modifiyeli.

Benim ninja alırken aklımda ilk olarak beyaz renk vardı fakat üretilmiyormuş.
Daytona'dan alırkende bir tek yeşil kalmıştı yeşil aldım.

Sadece jantlarına yeşil şeritler çekmeme rağmen mükemmel bir görünüşü olduğunu düşünüyorum.
Bu düşüncemi de yoldan gelip geçenlerin arkalarına kadar bakmaları doğrular nitelikte.
Gerçekten çok dikkat çekici bir renk.

tabi ki renklerin anlamları var.
Mesela siyah çok asil bir renk. Ama trafikte dikkat çekmekte her zaman fayda olduğunu düşünüyorum.
Zaten araçlar bizi çoğu zaman farketmiyorlar ya da fark etmek istemiyorlar. Daha belirgin renkler tercih etmekte fayda var diyorum

son sözüm; Zevkler ve RENKler tartışılmaz

Herkese kazasız belasız sürüşler ;)

Arkadaşlar ben 2012 Yeşil renk bir ninja sahibiyim.
Aynı zamanda 2009 Honda Civic Mugen aracım var ve bu aracım beyaz renk modifiyeli.

Benim ninja alırken aklımda ilk olarak beyaz renk vardı fakat üretilmiyormuş.
Daytona'dan alırkende bir tek yeşil kalmıştı yeşil aldım.

Sadece jantlarına yeşil şeritler çekmeme rağmen mükemmel bir görünüşü olduğunu düşünüyorum.
Bu düşüncemi de yoldan gelip geçenlerin arkalarına kadar bakmaları doğrular nitelikte.
Gerçekten çok dikkat çekici bir renk.

tabi ki renklerin anlamları var.
Mesela siyah çok asil bir renk. Ama trafikte dikkat çekmekte her zaman fayda olduğunu düşünüyorum.
Zaten araçlar bizi çoğu zaman farketmiyorlar ya da fark etmek istemiyorlar. Daha belirgin renkler tercih etmekte fayda var diyorum

son sözüm; Zevkler ve RENKler tartışılmaz

Herkese kazasız belasız sürüşler ;)

aregorn78 bunu beğendi... .d.d.d.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar