Bİr Titan'ın Hurdalıktan kurtuluşu..(Restorasyon)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cgstrippedframe21.jpg

Merhaba arkadaşlar.. Hurda vaziyette bir arkadaşımın garajında bulduğum 2002 Model Honda Titan'ı hayata döndürmeye çalışacağım.. yaklaşık bir ay sürecek olan restorasyon sürecini elimden geldiğince sizlerle paylaşacağım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:10 ----------

cgstrippedframe21.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Resim yüklemede sorun yaşıyorum.. en kısa zamanda resimleri yükleyeceğim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
meraklı gözlerle bekliyorum şimdiden kolay gelsin yapım aşamasındaki her bir detayın resimlerini bekliyoruz :)

2002 hurda titan mı olur yav? Benim 96 taş gibi hala. Kazalı veya arızalı falanmı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
b347s.jpg
[/url][/IMG]
önce tamamen soyup zımpara işlemine başladım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------

b34fl.jpg
[/url][/IMG]

len adem titanların alayı hurda zaten:p
hadi iyisin bu konudan kopya çekerek kendi motorunu toplarsın:queen:

hurda görmek istiyosan bindiğin motora bak.:santa: benim 96 titan daha çook sıfır ybr yi gömer. Korkma sen. Titan ölmez.

F54

hurda görmek istiyosan bindiğin motora bak.:santa: benim 96 titan daha çook sıfır ybr yi gömer. Korkma sen. Titan ölmez.
len oğlum ikimizde resimleri atalım siteye üyeler karar versin hangisi hurda diye:p
ama sen motorunun resmini atmaya uatnırsın neden olsa 92 model:pl:

temizlik, veya temiz görünmek ayrı olay. Benim motor seninkinin ata sı. Daha çok ybr gömer o 96. Senin motor hurdaya çıktığında ben hala aynı titana binıyo olcam. :cat:

F54

temizlik, veya temiz görünmek ayrı olay. Benim motor seninkinin ata sı. Daha çok ybr gömer o 96. Senin motor hurdaya çıktığında ben hala aynı titana binıyo olcam. :cat:
len adem senin motor rektefe görmüş orj yeri kalmamış orj olmayan bir motorla tabi ömür boyu gezersin
orj olsa önünde saygı ile eğiliriz ama 60000km de ömrü bitmiş bi motorun benim gözümde çin li bi motosikletten farkı yoktur kusura bakma gerçekler acıdır yani:pl:
benim ybr orj fabrikadan çıktığı gibi hiçbirşeyi değiştirilmemiş bir ürün gelinlik çağına gelmiş bi hatun gibi ama senin ki haşatı çıkmış tecavüze uğramış bi japon misali:cherry:
darmadağan olmuş tekrardan makyaj yapılmış işte ne kadar olduysa yani:p

keyfe keder rektefe yaptırdım, 150 cc yaptım. Yoksa ömrünün bittiğinden değil, artı olarakta 1 yıl km teli yok iken binilmişliği var. Seninki gelsin 60 bine gelsin orjinal haliyle görelim.

F54

adem bak git:queen:
abisi bak sahibinden de bir dünya 80000 üzeri ybr var ben sana şöyle diyeyim eğer onlar o kadar yıpranmışsa benim motor onların yarısı kadar yıpranır çünkü ben motoru kurye işinde kullanmıyorum onun ruhunu okşayarak veriyorum kırbaçı:pl:

adem bak git:queen:
abisi bak sahibinden de bir dünya 80000 üzeri ybr var ben sana şöyle diyeyim eğer onlar o kadar yıpranmışsa benim motor onların yarısı kadar yıpranır çünkü ben motoru kurye işinde kullanmıyorum onun ruhunu okşayarak veriyorum kırbaçı:pl:
Boşuna debelenme :santa: ben o hurdayla bi sürü ybr tokatlayarak, krank, krank kolu,krank rulmanı, şanzuman vs değiştirmeden bi 100 bin daha rahat binerim. Sen git egzantrik zincirini değiştir. Uzamış. :queen:

Boşuna debelenme :santa: ben o hurdayla bi sürü ybr tokatlayarak, krank, krank kolu,krank rulmanı, şanzuman vs değiştirmeden bi 100 bin daha rahat binerim. Sen git egzantrik zincirini değiştir. Uzamış. :queen:

adem abi bak yine dedin tokatladım geçerim laflarını ben mi diyorum diyordun işte kanıtı :p :p :p

Kocaeli İl Temsilcisi
gemicinin istediği rüzgar her zaman aynı yönden esmez :) konu sahibi arkadaşımadır sözüm ,işin içine inciği binciği girmeye görsün 1 ay değil biz ona 1.5 ay diyelim :)

detaylı foto beklerük, şasiyi spreylemi boyadınız ?

bu arada fatih ve adem ayrılın uleyyyynnn, vallaha ayırmam bak :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar