harbi egsozcuymuşsun yaw :mrgreen: motorun çok güzel duruyor,güle güle kullan.şu alt korumadan bende düşünüyorum,özellikle arazide çok işe yarar...
motora bayilidim cidden cok güzel)
bende bu hafta almayi dusunuyorum 2-3 aksilik yasadim artik sonunda alcam ama hala aklimda sikinti var...
yolda birakirmi diye aklimda sorular var cok sıkıntı cekermiyim diye cunku ogrenciyim ve bu sene cok ugrascak zaamanim olmicak oyuzden bana azcik yardimci olursnız sevinirim
arkadaşlar,benzin bitince yedeğe alıyorum ama motor çalışmıyor,jigle de bir süre çalışıyor sonra stop ediyor,biraz zaman geçince çalışıyor.aynı sorunu yaşayan varmı yoksa benim motordamı bir arıza var?ona göre servise götüreyimde bozuk bişey varsa deyiştirsinler...
Dur bakalım şu benimki bir yedeğe geçsin o zaman anlarız derdini, belkide depoya bağlanan kısmın sökülüp modifiye edilmesi gerekiyor olabilir.
Gerçimotora hiç binmiyorum ki nasıl bitecekse benzin, hala 250 km de filan :mrgreen:
Benzin depo kapağından yeteri kadar hava alamadığından olabilir mi acaba?
Vites gostergesi var ama biraz nazenin . Benim vites gostergesi 3. Gun 2. Vitesi gostermemeye basladi(50. Km) bugun de 5 gitti (370. Km) belki de vites gostergesine bakmadan gitmeye alismak gerekli bilmiyorum; zira bircok motorda zaten yokmotosiklette vites göstergesi varmı fotoğraflara baktım ama net göremedim bide vites geçişleri sert diyorlar kullandıkça yumuşar mı
bu yüzden 2-3 kere yolda kaldım ben... benzin olsa da yine yolda bırakıyor emiş düştüğünden. stop edip bir süre beklediğinde çalışıyor ancak bir iki km sonra yeniden stop ediyor. Benzin depo kapağından yeteri kadar hava alamadığından olabilir mi acaba?
bunu bende düşündüm ve en son yolda kalışımda son çare deponun kapağını açıp çalıştırdım ve çalıştı.yanlız ondan önce bir süre bekleyip çalıştırmaya çalıştım.yani beklediğim içinmi yoksa deponun kapağını açtığım içinmi çalıştı orası tam bir muammabidahakine direk depoyu açıp deniyeceğim ama....
motora yani başlayacağım str bunun için uygun mu ? sık motor değiştiremem bir crossmotor alıp 2-3 yıl onunla devam etmek istiyorum
Daha ne olsun sinyal erimis egzos dusmus bence bu uzun yola gelmek degildir. Sehir icinde hersey yolunda gozukuyor ama sanirim uzun yol bu motor icin fazla iddiali. Zaten bu bir cross ne de olsabenzin musluğu aşağı çevirirsen yedeğe almış olursun normalde yukarı doğru çevirmen gerekir en azından benim motorda öyle motorun sıkılacak yerleri arasında egzoz vidalarını eklemeyi unutmayın ve mutlaka yanınızda anahtar takımlarını ve birkaçtane vida ve somun bulundurmalısınız. uzun yola gelen bi motor bu yaz 2200 km yol yaptım arka sinyal eridi ve egzoz düşdü başka bi sorun çıkarmadı çok güzel bi motor
Daha ne olsun sinyal erimis egzos dusmus bence bu uzun yola gelmek degildir. Sehir icinde hersey yolunda gozukuyor ama sanirim uzun yol bu motor icin fazla iddiali. Zaten bu bir cross ne de olsa
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
Rodajim bitsin 2-3000 km daha tecrube kazandiktan sonra sanirim sehirler arasi yola biraz daha uygun bir motora gececegim .