Selamlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese Merhaba! Ben Balıkesir'den KiRaz ::xs22::
18 yaşında,2 teker hastası bir genç kızım,Motosiklet dediğimde suratıma boş boş bakıp 'o kadar parayı ona mı vereceksin? Git altın yap,motor çok tehlikeli,araba daha güvenli vb. gibi cümleleri kuranlardan çok sıkıldım.Artık zamanımı,benliğini benim gibi motosiklette bulanlarla bir arada geçirmek istiyorum.Sanırım bu kadarı yeterli :mrgreen:

Çok fazla lafı uzatmadan,kadın-erkek Herkese keyifli sürüşler! :bounce:

Balıkesir'de çok motor var gerçi, nasıl öyle dediler sana hayret.. Ama gerçi genelde cub ordakiler.. Neyse, sen sana doğru geleni yap.. Kimsenin lafına takılma ama motor kullanacaksan da korumalarını edin ve doğru düzgün kullan..

Demek Vulture istiyorsun, kızlar genelde scooter sever ama ;-) umarım alırsın, şimdiden hayırlı olsun...

Kask korumalı mont dizlik eldiven vs . korumalarınızı alın ve takın kullanın

MR150 iyidir benimde ilk motorumdu. Sadece biraz fazla yakar.

en son bi bayan arkadaş tanışma bölümüne yazdığında o kadar hit aldıki, sayfaların ardı arkası kesilmemişti. Admin de kitleyivermiştı. Bu başlık nere varcak bakalım.
Hoşgeldiniz
:bestmt:
:rendeer:
Tebrikler.

en son bi bayan arkadaş tanışma bölümüne yazdığında o kadar hit aldıki, sayfaların ardı arkası kesilmemişti. Admin de kitleyivermiştı. Bu başlık nere varcak bakalım.
Hoşgeldiniz
Tebrikler.

bende diyorumki konu nerde :mrgreen:

Hoşgeldiniz şaşırdım :santa: ::eek:hmy::

Neden şaşırdığınızı anlamadım :sunny: Ayrıca gerekli tüm aksesuarları alacağım güvenlik en önemlisi :bounce:

Balıkesir'de çok motor var gerçi, nasıl öyle dediler sana hayret.. Ama gerçi genelde cub ordakiler.. Neyse, sen sana doğru geleni yap.. Kimsenin lafına takılma ama motor kullanacaksan da korumalarını edin ve doğru düzgün kullan..

Demek Vulture istiyorsun, kızlar genelde scooter sever ama ;-) umarım alırsın, şimdiden hayırlı olsun...

Scooter da kullandım bana yetmiyor malesef :mrgreen:

MR150 iyidir benimde ilk motorumdu. Sadece biraz fazla yakar.

İnternetten araştırma yaparken yorumlarıyla bana en çok yardımı dokunanlardan biriside sizsiniz, zaten üye olmadan önce 150 mr kullanıcılarının yazdıklarını okurken sızın de 2-3 yıl once yaptıgınız yorumları okumustum güzel bir tesadüf oldu bu :mrgreen:

Hoşgeldiniz
Tebrikler.

Ahaha o kadar hit olacağımı sanmıyorum keşke o konuyu okuyabilme fırsatım olsaydı :mrgreen:

F54

kiraz hoşgeldin..
yakalamışken hemen sorayım eylül 15 te asos ta veya balıkesirin başka bi sahil kasabasın da denize girilir mi?
yani o tarihten sonra tatil e gelinir mi balıkesire

Motosikleti
750x
Hoş geldiniz.

kiraz hoşgeldin..
yakalamışken hemen sorayım eylül 15 te asos ta veya balıkesirin başka bi sahil kasabasın da denize girilir mi?

hani sen bodruma geliyodun? Vazmı geçtin? :pl:

kiraz hoşgeldin..

Biraz geç gibi eylüle kalmamayı denersen daha iyi olur bence :)

Kocaeli İl Temsilcisi
aramıza hoş geldin kardeşim :) kalbinin sesini dinle bırak kendini rüzgara ama önce güvenlik :) :bestmt:

bir erkek üye daha katılmış foruma ona da bi selam verseydiniz

Hoşgeldin kiraz Topik patlarsa Şaşırma Olağan Üstü birşey değil bu Tipik bit :bestmt: günü
Arada böyle bayan üye olunca mt şaşırıyor yorum Max seviyeye ulaşıyor
Misal bugun 20yi aşkın tanışma metni oldu ama gelen cvp 1 yada 2 ama Bayan olunca cevaplar çoğalıyo Neyse fazla konuşmim TOPİK PATLARSA ANLARSIN :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar