Hayırlı olsun çok güzel bir tercih:cat:
hayırlı olsun tekrardan caner abi Allah kaza bela vermesin tekerin her daim düz bassın yan çantaları yeni mi taktın gökbel yaylası gezisinde yoktu ?
Ağırlık olayı nasıl motorun acaba şehir içi dönüşlerde,dar manevralarda?
Hayırlı olsun çok güzel bir tercih:cat:
Hayırlı olsun. Kazasız berlasız kullanman dilegiyle. Bu arada ER6'lar kolay kullanımı ve düşük yakıt tüketimiyle ünlü motorlardır. 600cc'ye geçiş için uygun bir motor seçmişsin.
Cok sagol kardesim insallah daha iyisi senin olur, evet yan cantalari yeni taktim şimdi daha fazla mazeme alabilecem yanimaeger tekrar gidersek kampa
![]()
mutlu bir aile görüntüsü.
en güzide görüntülerden biridir![]()
hayırlı uğurlu olması dileklerimle..
hayırlı uğurlu olsun
bu motosikletin kafasını hep miğfer takmış savaşcıya benzetmişimdir
Tekeriniz duz bassin hep insallah, benim uzun zamandir favorim olan makinadir kendileri, kendi sinifindaki her karsilastirma da ya da testte birinci cikar ufak farkla bile olsa, herkesin agzina sakiz olmustur artik kolay kullanilir ve hata affeden bir motordur diye. Bir kere uzerine oturmuslugum var, henuz kullanma sansina erisemedim ama onumuzdeki sene, olmadi ondan sonraki sene buyuk ihtimalle alacagim motordur. Tekrardan hayirli olsun.
iyi dileklerin için teşekkürler abi yan çantalarda hayırlı olsun güle güle kullan
bu arada benim için kamp olayı bitmiştir bir daha bundan sonra kampa gelmem![]()
Hayırlı olsun. Benimde cbr 250 den sonra almayı düşündüğüm bir kaç motosikletten biri. Kazasız belasız uzun kmler yapın inş. Tekrar hayırlı olsun ))
Renk güzel,
farüstü imza çok güzel,
Motosiklet güzel,
motor üstündeki insan hepsinden daha güzel,
bizlerede hayırlı olması temennileri düşer,maşallah.
Olmaz kardeşim Ramazan dan sonra gidecez insallah yine guzel bi yere hep beraber![]()
hayırlı olsun kardeşim ...
abi günü birlik gideriz onda sıkıntı yok ama kamplı olmaz olamaz artık benim için
uzun yolda nasıl ön cam olmaması rüzgar fazla alıyor mu?
er6 n üzeirine rahat naket tanımam ben doyamadan satmıştım sarı vardı bende allah kaza bela vermesin kardeşim inşallah bende bandit i satarak yada takas olarak tekrar er6 ya gecemk istiyorum hemde acilll