SYM gts 250 evo dan KAWASAKI ER6N ye Geçiş!!

Hayırlı olsun. Kazasız berlasız kullanman dilegiyle. Bu arada ER6'lar kolay kullanımı ve düşük yakıt tüketimiyle ünlü motorlardır. 600cc'ye geçiş için uygun bir motor seçmişsin.

mutlu bir aile görüntüsü.
en güzide görüntülerden biridir :)
hayırlı uğurlu olması dileklerimle..

hayırlı olsun tekrardan caner abi Allah kaza bela vermesin tekerin her daim düz bassın yan çantaları yeni mi taktın gökbel yaylası gezisinde yoktu ?

Cok sagol kardesim insallah daha iyisi senin olur, evet yan cantalari yeni taktim şimdi daha fazla mazeme alabilecem yanima :) eger tekrar gidersek kampa :)

hayırlı uğurlu olsun
bu motosikletin kafasını hep miğfer takmış savaşcıya benzetmişimdir

Ağırlık olayı nasıl motorun acaba şehir içi dönüşlerde,dar manevralarda?

Agir lik olayi 200 kg olmasi kivrakligini kaybettirmiyor birde giysisiz olmasi avantaji birlesince her yere girip cikabiliyorsunuz bi ybr gibi mesela, grenaj olmadigindan önünü daha rahat kontrol edebiliyorsunuz ve rahatlikla sehir icinde zorlanmadan kullana bilirsiniz.. Şayet ben SYM 250 evo dan bile daha rahat kullaniyorum er6n mi şehir içinde.

---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 11:03 ----------

Hayırlı olsun çok güzel bir tercih:cat:

Çok teşekkur ederim insallah daha iyileri sizlerin olur. :)

---------- Post added at 11:07 ---------- Previous post was at 11:05 ----------

Hayırlı olsun. Kazasız berlasız kullanman dilegiyle. Bu arada ER6'lar kolay kullanımı ve düşük yakıt tüketimiyle ünlü motorlardır. 600cc'ye geçiş için uygun bir motor seçmişsin.

Çok tesekkurederim, gerçektende öyle bence yuksek cc ye gececek arkadaslarin tercihlerinin arasinda olmasi gereken bi motor.

Cok sagol kardesim insallah daha iyisi senin olur, evet yan cantalari yeni taktim şimdi daha fazla mazeme alabilecem yanima :) eger tekrar gidersek kampa :)

iyi dileklerin için teşekkürler abi yan çantalarda hayırlı olsun güle güle kullan
bu arada benim için kamp olayı bitmiştir bir daha bundan sonra kampa gelmem :)

Tekeriniz duz bassin hep insallah, benim uzun zamandir favorim olan makinadir kendileri, kendi sinifindaki her karsilastirma da ya da testte birinci cikar ufak farkla bile olsa, herkesin agzina sakiz olmustur artik kolay kullanilir ve hata affeden bir motordur diye. Bir kere uzerine oturmuslugum var, henuz kullanma sansina erisemedim ama onumuzdeki sene, olmadi ondan sonraki sene buyuk ihtimalle alacagim motordur. Tekrardan hayirli olsun.

Hayırlı olsun. Benimde cbr 250 den sonra almayı düşündüğüm bir kaç motosikletten biri. Kazasız belasız uzun kmler yapın inş. Tekrar hayırlı olsun ))

Tekeriniz duz bassin hep insallah, benim uzun zamandir favorim olan makinadir kendileri, kendi sinifindaki her karsilastirma da ya da testte birinci cikar ufak farkla bile olsa, herkesin agzina sakiz olmustur artik kolay kullanilir ve hata affeden bir motordur diye. Bir kere uzerine oturmuslugum var, henuz kullanma sansina erisemedim ama onumuzdeki sene, olmadi ondan sonraki sene buyuk ihtimalle alacagim motordur. Tekrardan hayirli olsun.

Çok tesekkur ederim , insallah en kisa zaman da kavuşursunuz motorunuza, ben bu motorun ustune ilk oturdugum da altimda uzay mekiği var sandim :) tabi ilkkez 650 cc lik bi motora binmiştim önceki motorlarim en fazla 250 cc di. Ama hemen kendine aliştiriyor insani, bilincli bir insansan cok kolay alisiyorsun motora...

---------- Post added at 11:26 ---------- Previous post was at 11:23 ----------

iyi dileklerin için teşekkürler abi yan çantalarda hayırlı olsun güle güle kullan
bu arada benim için kamp olayı bitmiştir bir daha bundan sonra kampa gelmem :)

Olmaz kardeşim Ramazan dan sonra gidecez insallah yine guzel bi yere hep beraber :)

---------- Post added at 11:29 ---------- Previous post was at 11:26 ----------

Hayırlı olsun. Benimde cbr 250 den sonra almayı düşündüğüm bir kaç motosikletten biri. Kazasız belasız uzun kmler yapın inş. Tekrar hayırlı olsun ))

Cok tesekkur ederim , insallah hayirlisi ile kavusursunuz almak istediginiz motora, sizinde tekeriniz duz bassin kazasiz belasiz süruşler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Renk güzel,
farüstü imza çok güzel,
Motosiklet güzel,
motor üstündeki insan hepsinden daha güzel,
bizlerede hayırlı olması temennileri düşer,maşallah.

Renk güzel,
farüstü imza çok güzel,
Motosiklet güzel,
motor üstündeki insan hepsinden daha güzel,
bizlerede hayırlı olması temennileri düşer,maşallah.

Allah razi olsun ustam çok tesekkur ederim , o sizlerin guzelligi. insallah daha iyileri sizlerin olur.

er6 n üzeirine rahat naket tanımam ben doyamadan satmıştım sarı vardı bende allah kaza bela vermesin kardeşim inşallah bende bandit i satarak yada takas olarak tekrar er6 ya gecemk istiyorum hemde acilll

uzun yolda nasıl ön cam olmaması rüzgar fazla alıyor mu?

Yüksek hıza çıkınca rüzgar şiddetli oluyor ama normal hızlarda fazla rahatsız etmiyor, yinede tur camı takmayı düşünüyorum.

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:41 ----------

er6 n üzeirine rahat naket tanımam ben doyamadan satmıştım sarı vardı bende allah kaza bela vermesin kardeşim inşallah bende bandit i satarak yada takas olarak tekrar er6 ya gecemk istiyorum hemde acilll

Teşekkür ederim ustam inşallah yeniden istediğiniz motora kavuşursunuz, bandit motorlarin güzel olduklarını duydum bi abimizden baya bahsetmışti bana piyasasi da iyi diye biliyorum bi ara araştırmıştım çabuk cana satılacağına inanıyorum motorunuzun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar