[Kocaeli - MT]

soa

Gençler kocaelide klimacı tanıdığı olan varmı? sıcaklardan bayılmadan klima almamız lazım.

İzmit merkezde postanenin alt sokağında BEKO var abi. Orada cemal amca yada berna abla vardır beni berkay gönderdi dersen yardımcı olurlar (heralde:) )
Yani inşallah o kim be deme ihtimalleri var :D:D...

---------- Post added at 19:27 ---------- Previous post was at 19:24 ----------

Amin kardeşim amin bende söyleyeceğim zaten al bunu verdiğin fiyata çünkü iyidir dayanıklıdır falan dedi kappa ver bana diyeceğim bakalım yarın Mevlüt abiyle gidip konuşucaz

ben kappanın performansından suanlık memnunum max 3kg yazıyor üstünde ama ben eşşek ölüsü gibi yüklüyorum daha bana mısın demedi.

Bugün Karamürsel/İzmit yolunda gri renk eski kasa ybr gördüm... Plakanın altında motosiklet.net sticer i vardı. Selektör falan yaptım ama görmedi heralde.. Sonra İzmit sahil yolundan devam etti.. Bende düz devam ettim.. O kimdi çıksın :cherry::p

Bugün Karamürsel/İzmit yolunda gri renk eski kasa ybr gördüm... Plakanın altında motosiklet.net sticer i vardı. Selektör falan yaptım ama görmedi heralde.. Sonra İzmit sahil yolundan devam etti.. Bende düz devam ettim.. O kimdi çıksın :cherry::p

O benım patronum burak bey :) sitedeki nicki MBHoro ....

evet o benim, ofise geç kalmıştım baya.. 95-100 gidiyordum.. önde gördüm siyah ybr 'yi yaklaştıkça baktım full korumalı aha dedim adam gibi biri, -artık çok fazla herkese selam vermiyorum mal herifler cevap vermiyor- yanından geçerken hafif yavaşlayıp korna çaldım. sende çaldın ( ya da ben öyle sandım :) ).. sonra direk devam ettim. Sellektörü görmedim kusura bakma.

evet o benim, ofise geç kalmıştım baya.. 95-100 gidiyordum.. önde gördüm siyah ybr 'yi yaklaştıkça baktım full korumalı aha dedim adam gibi biri, -artık çok fazla herkese selam vermiyorum mal herifler cevap vermiyor- yanından geçerken hafif yavaşlayıp korna çaldım. sende çaldın ( ya da ben öyle sandım :) ).. sonra direk devam ettim. Sellektörü görmedim kusura bakma.

normalde 80 km yi hiç geçmem, sticeri görünce bastım gaza 100 le peşinden geldim ama tam yaklaştım sen sahile girdin.. memnun oldum.. kornanı aynı şekilde cevapladım... görüşmek dileği ile :king:

soa

izmit ve sakarya genelindeki motor selamını almamak kalıtsal heralde babadan oğula falan geçiyor.. bugüne kadar 2 kere bana selam verdiler. 1 kerede 34 plaka vstormlu bi abinin yannda durdum kırmızı ışıkta o verdi selam. onun dışında kime korna çalsam (ki sadece full korumalılar çalıyorum) ya iplemiyorlar yada mal mal bön bön bakıyolar. Bu konuda Ankarayı tek geçerim motora binmene bile gerek yok, motorun yanında dur adam selam veriyor süper 1 alışkanlık...

ooooo tüm araziler yine burada... bu ay ramazan ayı.. bi iftar toplaşması yapmayında o zaman ben size sorarım.. teker teker motorla ava çıkacam haberiniz olsun :p

ooooo tüm araziler yine burada... bu ay ramazan ayı.. bi iftar toplaşması yapmayında o zaman ben size sorarım.. teker teker motorla ava çıkacam haberiniz olsun :p
moruk bugün gölcükten geçtinmi iskele yolunda sana bağırdım ıslık çaldım duymadın ön cam uzun siyah mont pantolon tabi ya dedim bizim Koray:rendeer:

ayarlayın bigün çıkıp gelelim:)

aynen mezit abi, yapalım bi organizasyon.. :cat:

---------- Post added at 16:07 ---------- Previous post was at 16:05 ----------

moruk bugün gölcükten geçtinmi iskele yolunda sana bağırdım ıslık çaldım duymadın ön cam uzun siyah mont pantolon tabi ya dedim bizim Koray:rendeer:

Geçtim kanka, keşke farketseydim seni.. biraz muhabbet ederdik... senin motor ne alemde yahu :silent:

---------- Post added at 16:09 ---------- Previous post was at 16:07 ----------

yalann olurrrr yalannn :mrgreen: burası kocaeli mt yeğen.

lolipop, bu son şanşları ... iyi kullanacaklarından adım gibi eminim..:pl:

Kocaeli MT Hadi daa yapalım artık bi gezi mezi sole serın bı derekenarına falan yanıyor ızmıt yaaa

dostlar motorumu satıyorum bıktım artık motorculuktan. Dersem inanmayın pazartesi müşteri gelecek alırsa salı veya cuma gv 250 yeni sevgilim olacak.

Merhaba arkadaşlar ben Gölcükten yazıyorum chooper motorsiklet arıyorum bütçe kısıtlı 3-5 binliralık iyi birşey varsa bildiğiniz özelden yazarsanız sevinirim.

soa

dostlar motorumu satıyorum bıktım artık motorculuktan. Dersem inanmayın pazartesi müşteri gelecek alırsa salı veya cuma gv 250 yeni sevgilim olacak.
Hayırlı olsun abi şimdiden iyi satışlar yeni motorunda hayırlı olsun..

---------- Post added at 10:30 ---------- Previous post was at 10:27 ----------

Merhaba arkadaşlar ben Gölcükten yazıyorum chooper motorsiklet arıyorum bütçe kısıtlı 3-5 binliralık iyi birşey varsa bildiğiniz özelden yazarsanız sevinirim.

Merhaba hocam Günay abi satıyormuş motorunu

Bu da ilanı bakın buyrun http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-custom-virago-535-89730137/detay

Öncelikle hayırlı olsun diyelim Günay abi... :cat:

Attan inip, neden eşeğe biniyorsun anlamadım.. Senin motor koleksiyonluk bi makina...
Gv 250 de neymiş :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar